Kiinalla tullut mitta täyteen USA:n ja Zelenskyin kuvioista?

18.01.2024

Verkkosieppaus_18-1-2024_234625_www.politico.eu.jpeg

Uutisoinnin mukaan kiinalaisdelegaatio ei ollut halukas tapaamaan Ukrainan presidentti Volodymyr Zelenskiä Maailman talousfoorumin kokouksessa Davosissa. Valtamediasta ainoastaan tietonsa hankkivat tietysti ajattelevat Kiinan olevan tässä asiassa jotenkin hankala, kun valtamedian lukijat eivät tiedä mitä kaikkea on tapahtunut Ukrainassa ja mitä kaikkea Ukrainaan sotaan liittyy.

Totuus asiassa kuitenkin on todennäköisesti se, että Kiina on todella tietoinen mitä Ukrainassa tapahtuu ja on tapahtunut. Kiina aivan varmuudella tietää, että rauha oli jo tulossa Ukrainaan keväällä 2022, mutta USA kumppaneineen esti rauhan tulemisen. Tuon jälkeen Kiina tuskin haluaa osallistua mihinkään piirileikkeihin, joissa nyt sitten rauhasta Ukrainaan keskusteltaisiin ja mahdollisesti yritettäisiin Kiinaa jollain tasolla hieman huonoonkin valoon laittaa. Kiina on niin kovan luokan tekijä maailmanpolitiikassa, että sen ei tarvitse kumarrella joka suuntaan, kuten esim. Suomen valtiojohto on valinnut linjakseen.

Ikävä tosiasia on, että suurvallat toimii joissain asioissa huonolla moraalilla valta-asemansa säilyttääkseen, siksi esim. Kiinan, USA:n ja Venäjän toiminnassa on usein hyvin paljon kritisoitavaa, mutta silti pitäisi poliitikkojemme nähdä laajempi kokonaisuus. On hyvin erikoista politiikkaa, jos poliitikkomme vain Kiinan ja Venäjän toimintaan ottavat kantaa, mutta USA:lle pidetään kaikki portit ja sopimukset auki.

On erittäin törkeää tavallisten suomalaisten kannalta, kun Suomenkin presidenttivaalien tenteissä puhutaan rauhasta Ukrainaan ja väitetään vain Venäjän välttelevän rauhanneuvotteluja, vaikka rauha oli jo tulossa keväällä 2022, mutta Suomen DCA-sopimuskumppani USA oli sitä estämässä. Miksi suomalaisille äänestäjille ei tuota asiaa haluta kertoa? Ja miksi yksikään presidenttiehdokas ei asiasta sanallakaan mainitse? Ei ihme, kun niin moni jättää äänestämättä näissä vaaleissa, kun eivät luota ehdokkaisiin.

Rehellisyys on hävinnyt monista valtamedian uutisoinneista, eikä edes presidentinvaaleissa pyritä rehellisyyteen ja totuuden kertomiseen. Eikö demokratiaan ja läntisen arvoyhteisön arvoihin kuulu rehellisyys? Moni suomalainen ei pidä Suomea enää kaikilta osin demokratiana ja oikeusvaltiona, niin paljon hämärää liittyy moniin valtarakenteisiin ja sopimuksiin jotka koko kansakuntaa koskevat. 

Tampereen Sanomat NetMagazine, kansan ja rauhan puolella
 

Lähde: China snubs Zelenskyy in Switzerland – POLITICO

Huom: Selvennykseksi täytyy vielä kerran todeta, että TSNM tuomitsee Venäjän hyökkäyksen Ukrainaan, mutta toivoisi että sodan syistä ja taustoista käytäisiin avointa keskustelua mediassa. Tällä hetkellä Suomessa on se tilanne, että jos yrittää joistain asioista kirjoittaa rehellisesti ja valtamedian agendoja vastaan, niin hyvin helposti saa kommunistin, porvarin, putinistin tai natsin leiman. Suuri osa ihmisistä ei halua ottaa asioista selvää ja ulkoistaa ajattelunsa valtamedialle, ja siksi hyökkäävät heitä vastaan jotka toisenlaista totuutta kertovat ja romuttavat heidän "tutun ja turvallisen" maailmankuvansa.

Tämän julkaisun pääasiallinen tarkoitus on herättää ihmisiä ajattelemaan itse, sekä jakaa uutisia joista valtamedia ei kirjoita. Tällä hetkellä elämme vaikeita aikoja, Suomen itsenäisyyttä ollaan monessa asiassa myymässä globalisteille, eikä kansanedustajillamme ole rohkeutta asiaan puuttua. Totuuteen pyrkivä vaihtoehtomedia on yksi niistä valosoihduista jotka Suomea yrittää johdattaa pois hämärästä tunnelista.

Aiheeseen liittyen:

Kiova myönsi ensi kerran: Ukraina ja Venäjä pääsivät keväällä 2022 yhteisymmärrykseen rauhasta – Britannia ja Yhdysvallat kaatoivat rauhansopimuksen (naapuriseura.fi)

Ukrainan kansanedustaja: "Boris Johnson tuli Kiovaan ja sanoi, että emme allekirjoita mitään Venäjän kanssa" | Vastaan Sanomat

Gerhard Schröder: "Washington kieltäytyi rauhasta Ukrainassa" - Nya Dagbladet

Onko Suomen eduskunnalle 500 000 kuollutta lasta aivan yhdentekevä asia? | Tampereen Sanomat

Ukrainan sodassa on kolme pääarkkitehtia | Tampereen Sanomat

Laskutehtävä Suomen eduskunnalle | Tampereen Sanomat

Vakioveikkausta vai faktoja? | Tampereen Sanomat

I_stand_with_the_people_in_each_country.jpeg

 

 

31.03.2024Hyvää ja siunattua Pääsiäistä!
06.02.2024Ehdotus presidentinvaaleihin, kirjoita äänestyslippuun: JFK
05.02.2024Ensin puukkoa selkään ja sen jälkeen leipää kassista
03.02.2024Oletko sinäkin joskus väsähtänyt moniin maailman valheisiin?
02.02.2024Markku Uusipaavalniemi ja totuus rahasta osat 1-3
01.02.2024Kuka nostaa Suomen montusta?
31.01.2024THL ei ota vastaan kansalaisten puheluita koronarokotehaitoista
30.01.2024DCA-keskustelu Turku 13.1.2024
29.01.2024Suomen presidentinvaalit 2024 on illuusio demokratiasta
27.01.2024Presidentinvaaleista puuttuu yksi erittäin tärkeä asia

Siirry arkistoon »