Mistä uusi Kekkonen?

03.01.2024

Urho_Kekkonen_hyva_presidentti.jpeg

Presidentinvaalit lähestyy ja todella moni isänmaallinen suomalainen on todella pettynyt, kun ehdokkaiden joukossa ei ole ketään jolle itsenäinen ja hyvinvoiva Suomi olisi ykkösasia.
Kukaan ehdokkaista ei ole esittänyt puheenvuoroja joissa globalismia kunnolla haastettaisiin ja asetuttaisiin muutamissa tärkeissä asioissa tavallisten suomalaisten puolelle.

Vaikka Urho Kekkonenkaan ei ollut täydellinen presidentti, niin miinuksistaan huolimatta Kekkonen halusi Suomelle hyvää ja Kekkosen aikaiseen Suomeen todella moni haluaisi palata takaisin. Vaikka esim. Jari Tervon juontamissa Ylen historiaohjelmissa yritetään Kekkosen aikaa haukkua suomettumisen ajaksi, oli Suomi silloin paljon itsenäisempi kuin nyt.
TV:n historiaohjelmiin muutenkin kannattaa aina suhtautua pienellä varauksella, pelkästään viimeisen sadan vuoden ajalta meille on kerrottu monesta tapahtumasta enemmän taikka vähemmän vääristeltyä totuutta.

Onko ehdokkaissa oikeasti mitään eroa?

EU, DCA-sopimus, Nato sekä Ukrainan sodan jatkaminen viimeiseen ukrainalaiseen saakka, ovat isoja päälinjoja jotka tuntuvat jokaista ehdokasta yhdistävän. Käytännössä kukaan ehdokas ei paljoakaan eroa toisesta ja siksi moni suomalainen jättää näissä vaaleissa äänestämättä, kun ei halua tukea sotaisaa ja globalistista politiikkaa jota näissä vaaleissa on tarjolla.

Kaiken lisäksi ehdokkaista kukaan ei vaikuta ymmärtävän joitain geopolitiikan perusasioita, tai sitten vain esittävät tietämätöntä niissä asioissa ja ajavat tietoisesti ennalta sovittua agendaa. Moni isänmaallinen jättääkin katsomatta pitkät vaalitentit ja ehdokkaiden haastattelutentit, kun ne ovat niin puuduttavaa katsottavaa, kun kysymykset ja vastaukset noudattavat niin tarkasti samaa kaavaa.

Esimerkiksi sellaiset aiheet kuten, WHO:n tekeillä oleva pakkosopimus rokotuksiin liittyen, kokeellisten mRNA-rokotusten jälkeen alkanut ylikuolleisuus, Naton aiemmat sotarikokset, rauhan tulon estäminen Ukrainaan maaliskuussa 2022 USA:n ja Britannian toimesta, ovat sellaisia aiheita joista vaaliväittelyissä todennäköisesti ei puhuta ollenkaan. Jos nuo aiheet ohitetaan kokonaan, voikin hyvällä syyllä kysyä, kuka tätä sirkusta johtaa?


Tampereen Sanomat NetMagazine, kansan puolella

  

Kekkonen_Nato.jpg

  

Aiheeseen liittyvää:

Adressi: Suomi ei saa luovuttaa päätösvaltaa WHO:lle (mkrsuomi.fi)

Huippuluokan asiantuntijan varoitukset mRNA-rokotteista | Tampereen Sanomat

Yle valehtelee päin näköä ylikuolleisuudesta | Tampereen Sanomat

Kiova myönsi ensi kerran: Ukraina ja Venäjä pääsivät keväällä 2022 yhteisymmärrykseen rauhasta – Britannia ja Yhdysvallat kaatoivat rauhansopimuksen (naapuriseura.fi)

Ukrainan kansanedustaja: "Boris Johnson tuli Kiovaan ja sanoi, että emme allekirjoita mitään Venäjän kanssa" | Vastaan Sanomat

Gerhard Schröder: "Washington kieltäytyi rauhasta Ukrainassa" - Nya Dagbladet

Uutuuskirjasta paljastuu: poliitikot valehtelivat suomalaisille päin näköä | Tampereen Sanomat

Onko Suomen eduskunnalle 500 000 kuollutta lasta aivan yhdentekevä asia? | Tampereen Sanomat

Laskutehtävä Suomen eduskunnalle | Tampereen Sanomat

Ukrainan sodassa on kolme pääarkkitehtia | Tampereen Sanomat

31.03.2024Hyvää ja siunattua Pääsiäistä!
06.02.2024Ehdotus presidentinvaaleihin, kirjoita äänestyslippuun: JFK
05.02.2024Ensin puukkoa selkään ja sen jälkeen leipää kassista
03.02.2024Oletko sinäkin joskus väsähtänyt moniin maailman valheisiin?
02.02.2024Markku Uusipaavalniemi ja totuus rahasta osat 1-3
01.02.2024Kuka nostaa Suomen montusta?
31.01.2024THL ei ota vastaan kansalaisten puheluita koronarokotehaitoista
30.01.2024DCA-keskustelu Turku 13.1.2024
29.01.2024Suomen presidentinvaalit 2024 on illuusio demokratiasta
27.01.2024Presidentinvaaleista puuttuu yksi erittäin tärkeä asia

Siirry arkistoon »