Onko Suomen eduskunnalle 500 000 kuollutta lasta aivan yhdentekevä asia?

01.03.2023

Suomen eduskuntaa voi tällä hetkellä verrata ravihevoseen, joka laput silmillä juoksee vain yhteen suuntaan, eikä näe mitä sivuillaan tapahtuu. Natoon mennään ottamatta selvää asioista tai luotetaan puolueellisiin tiedonlähteisiin. Eihän esimerkiksi hallitukselle keväällä tehdyssä Nato-selonteossa mainittu ollenkaan Naton huonomaineisia Gladio-joukkoja, jotka aikoinaan siviileitä terrorisoivat useilla eri iskuilla. Onko Suomen valtiojohdolle ja eduskunnalle ihan ok, jos siviilejä murhataan jonkun agendan eteenpäin viemiseksi? Vaikka Gladio olisi nimenä lakkautettu, niin se ei tarkoita etteikö false flag-operaatioita edelleenkin tehtäisi.

Samalla voi kysyä, että jos Naton Gladio-joukkoja ei mainittu selonteossa, niin mitä muuta jätetiin mainitsematta?

Ja onko Suomen valtiojohdolta ja eduskunnalta unohtunut kokonaan ne 500 000 kuollutta lasta jotka menettivät henkensä sodan ja pakotteiden takia, kun USA/Nato hyökkäsi Lähi-Itään? Kuolivatko nuo lapset niin turhaan ettei heitä edes enää muisteta, kun maailmaan yritetään rauhaa rakentaa.
Kukin voi mielessään miettiä kuinka valtava määrä kuolleita lapsia on 500 000 ruumista. Jos esimerkiksi seuraavat 5 vuotta kävisit joka päivä jonkun lapsen hautajaisissa, niin viiden vuoden päästä olisit käynyt noin 1825:n lapsen hautajaisissa. Mielessään voi myös kuvitella millainen määrä arkkuja on, jos 500 000 arkkua laitetaan riviin.

Suomen valtiojohdolle ja eduskunnalle ilmeisesti kuitenkaan 500 000 kuollutta lasta ei ole niin merkittävä asia, pääasia että Suomi pääsee kumartelemaan mallioppilaana Naton ja EU:n suuntaan ja samalla uhittelemaan Venäjän suuntaan.

Nyt moni taas väittää tätä asiaa TSNM:n keksimäksi propagandaksi, ja ettei noin paljon lapsia kuollut, mutta jos TSNM ei kelpaa tietolähteeksi, niin kelpaako USA:n entinen ulkoministeri?

 

             

TSNM on rauhan puolella oleva julkaisu ja siksi vastustaa tunnetusti sotaisaan Natoon liittymistä. Tällä hetkellä liian moni suomalainen on valtamedian toimesta ajettu sotapsykoosiin, valtamedialla on vain sellainen ongelma, että ovat joutuneet arpomaan kahden eri taktiikan välillä, esitetäänkö Venäjä heikkona vai vahvana. Siksi uutisointi on usein hyvin ristiriitaista, Venäjän armeijan kerrotaan olevan heikko ja sitten heti seuraavassa uutisessa kuitenkin jo epäillään Venäjän aivan kohta hyökkäävän Suomeen.

On myös ala-arvoista propagandaa kun Suomen Talvisotaa ja Ukrainan sotaa verrataan toisiinsa, vaikka asioilla ei ole juuri mitään tekemistä keskenään. Suurin yhdistävä tekijä on se, että Ukraina ja aikoinaan Suomi ovat eräänlaisia pelinappuloita isommassa pelissä. Suomi myytiin salaisella sopimuksella lokakuussa 1939, asia josta virallinen historiankirjoitus vaikenee kokonaan, mutta historiassa tapahtuneet asiat vahvistavat tuon seikan, sota-ajan kirjeenvaihdon lisäksi.

Kansanedustajilta ja Suomen valtiojohdolta meinaa unohtua, että Stalinin Neuvostoliitto ja Putinin Venäjä on kaksi aivan eri asiaa, ja jos Talvisotaa käytetään yhtenä perusteena Natoon liittymiselle, niin silloin pitäisi myös käyttää perusteena liittymättömyydelle USA:n pudottamia atomipommeja siviilien päälle Japanissa, joka taitaa olla historian suurin yksittäinen, täysin kiistatta todistettu sotarikos siviilejä vastaan.
Vähemmän tunnettu tosiasia on se, että monien eri lähteiden mukaan Nagasagissa ja Hiroshimassa oli kristinusko edustettuna vahvimmin koko Japanissa, ja kun atomipommit pudotettiin juuri noihin paikkoihin herättää se kysymyksiä, miksi juuri nuo kaksi kaupunkia kaikista mahdollisista Japanin kaupungeista?
Nagasaki oli tuolloin kristinuskon keskus Japanissa ja sinne pudotettiin jopa vahvempi pommi kuin Hiroshimaan, vaikka Nagasaki oli pienempi paikka kuin Hiroshima. Vaikka väitetäänkin, että alkuperäinen pommituskohde oli Kokuran kaupunki ja huonojen sääolosuhteiden takia päädyttiinkin pommittamaan Nagasakia, niin silti jää liian monta kysymystä auki, rikolliset kyllä osaavat peitellä ja vääristellä tekojaan. 

Jos nyt oikeasti pelättäisiin Venäjän hyökkäystä Suomeen, niin Suomi ei lähettäisi yhtäkään Leopard-panssarivaunua Ukrainaan, eikä muutenkaan kovin merkittävästi aseita Ukrainaan lähettäisi. Rauha pitäisi saada mahdollisimman nopeasti aikaan, tai muuten alkaa näyttämään siltä, että väitteet joiden mukaan globalistit taistelevat eduistaan Ukrainassa viimeiseen ukrainalaiseen saakka eivät olekaan aivan tuulesta temmattuja.

Venäjän hyökkäys Ukrainaan tulee jyrkästi tuomita, kuten tulee myös tuomita Ukrainan toimet monta vuotta kestäneen sisällissodan aikana, sekä CIA:n toimet Maidanilla 2014 tulee myös tuomita. Nyt pitää saada USA ja Venäjä samaan neuvottelupöytään, kun näyttää siltä, että nuo kaksi maata tekevät päätökset tässä sodassa, eikä Ukraina pysty vaikuttamaan asioihin niin paljon kuin annetaan ymmärtää.

Muutenkin Suomen olisi pitänyt jo heti sodan alussa ottaa rauhanrakentajan rooli ja lähettää Ukrainaan ainoastaan ei sotilaallista apua. Suomen sijainti Venäjän naapurimaana ja 1300 km yhteistä rajaa pitäisi kuitenkin aina muistaa ja pyrkiä olemaan jonkinlaisissa väleissä naapurin kanssa. Poliitikkomme pitäisi ymmärtää ettei Suomea voi muutenkaan täysin rinnastaa moniin muihin EU maihin jo pelkästään sijaintimme takia, esimerkiksi mahdollinen energiakriisi tuntuu täällä kylmässä pohjolassa ihan eri lailla kuin esim. Italiassa tai Espanjassa.
Suomella olisi ollut loistava tilaisuus toimia rauhanvälittäjänä Ukrainan sodassa, mutta jostain syystä niin ei haluttu toimia. Kumartelu USA:n, Naton ja EU:n suuntaan oli valtiojohdollemme tärkeämpää kuin nopean rauhan saaminen Ukrainaan ja siten ihmishenkien säästäminen.
 

Tampereen Sanomat NetMagazine, kansan puolella
  

Huom: Tampereen Sanomat NetMagazinella ei ole mitään tavallisia amerikkalaisia vastaan, kuten ei ole minkään muunkaan maan kansalaisia vastaan, mutta niiden vallanhaluisten globalistien, jotka ihmisiä tapattavat ja käyttävät hyväksi, toimet täytyy tuoda päivänvaloon, olivatpa sitten Amerikasta tai jostain muusta maasta.
Amerikka on tunnetusti The Land of Freedom, ja paljon hienoja piirteitä on varsinkin aikaisempien vuosien Amerikassa. Mutta Amerikassa on myös pimeämpiä puolia, kuten esim. aikoinaan intiaanien hävittäminen, ensimmäiseen ja toiseen maailmansotaan väkisin mukaan haluaminen, John F. Kennedyn, Robert F. Kennedyn ja Martin Luther King Jr:n murhaaminen, kun he olivat liikaa kansan puolella ja globalisteja vastaan.
Amerikan sotiminen ympäri maailmaa ja siihen liittyvät false flag-operaatiot ovat myös sitä pimeämpää puolta, jota Amerikan globalistit edustaa.
Kun salatumpaan historiaan alkaa tutustumaan, ja unohtaa ns. Wikipedia-historian, niin maailma alkaa näyttäytymään aivan eri valossa. Tuo matka on raskas tehdä, mutta siitä huolimatta se kannattaa, totuus on aina parempi tietää kuin meille kerrotut melkein tositarinat.

  

Aiheeseen liittyen:

Ukrainan sodan syyt ja taustat, tätä ei valtamedia kerro! | Tampereen Sanomat

Rauha Ukrainaan oli tekeillä jo maaliskuussa 2022, mutta lännen globalistit estivät sen? | Tampereen Sanomat

A-Talkin asiantuntijat vs. riippumattomat asiantuntijat | Tampereen Sanomat

Poimintoja uutisvirrasta, näin meitä aivopestään ja viedään kohti Natoa | Tampereen Sanomat

Tutkimus: Maidanin ampumiset vuonna 2014 olivat false flag -joukkomurha - Vastaan Sanomat

CIA behind Kiev Massacre & Maidan leaders hired Kiev snipers - Tactical Investor

Microsoft PowerPoint - Pirtin klubi 5.4.2016 isäntämaasopimus hyppy kohti NATOa (matinkylanpirtti.fi)

Naton salaiset armeijat: operaatio Gladio ja terrorismi Länsi-Euroopassa - Rauhanpuolustajat

Talvisota alkoi 83 vuotta sitten (Talvisodan kielletty historia) | Tampereen Sanomat

Tämä video pitäisi näyttää Suomen jokaisessa oppilaitoksessa (All Wars Are Bankers' Wars) | Tampereen Sanomat

YK: pakotteet tappaneet noin 500000 lasta Irakissa - Ulkomaat | HS.fi

 

Hyva_kuva.jfif

    

  

31.03.2024Hyvää ja siunattua Pääsiäistä!
06.02.2024Ehdotus presidentinvaaleihin, kirjoita äänestyslippuun: JFK
05.02.2024Ensin puukkoa selkään ja sen jälkeen leipää kassista
03.02.2024Oletko sinäkin joskus väsähtänyt moniin maailman valheisiin?
02.02.2024Markku Uusipaavalniemi ja totuus rahasta osat 1-3
01.02.2024Kuka nostaa Suomen montusta?
31.01.2024THL ei ota vastaan kansalaisten puheluita koronarokotehaitoista
30.01.2024DCA-keskustelu Turku 13.1.2024
29.01.2024Suomen presidentinvaalit 2024 on illuusio demokratiasta
27.01.2024Presidentinvaaleista puuttuu yksi erittäin tärkeä asia

Siirry arkistoon »