Muistatko vielä, kun ihmisiä kaatui seisaaltaan koronan takia?

05.01.2024

Verkkosieppaus_5-1-2024_231734_www.youtube.com.jpeg

Kognitiivinen dissonanssi monesti estää ihmisen vapaan ajattelun ja siksi liian moni lukitsee itsensä kaappiin, eikä koskaan halua löytääkään totuutta joissain asioissa. Korona ja siitä uutisointi on tästä erinomainen esimerkki, ihmisille syötettiin tarinaa jossa oli monta aukkoa, mutta silti suuri osa ihmisistä ei mielessään tarinaa kyseenalaistanut. Luotto auktoriteetteihin ja viranomaisiin on monella niin kova.

Koronan kerrottiin alkaneen kiinalaiselta torilta ostetusta lepakosta ja hetki tuon uutisen jälkeen näytettiin tv:ssä filminpätkiä, joissa ihmiset Kiinassa kaatuvat seisaaltaan kadulle koronan takia. Myöhemmin sitten alettiinkin varovaisesti paljastamaan, että korona olikin laboratoriossa kehitetty ja myöhemmin myös hyvin moni on alkanut ihmettelemään niitä ihmisten seisaaltaan kaatumisia, kun esim. Suomessa ei vastaavaa ilmiötä tapahtunut. 

Tuo ihmisten kaatuilu Kiinassa on muutenkin paljon kysymyksiä herättävä asia, 1.4 miljardin asukkaan Kiinassa tapahtuu väkisinkin kaikenlaista, joten joidenkin ihmisten kaatuminen jonkun muun syyn takia on mahdollista, mutta jostain syystä nuo kaatumiset kerrottiin koronaan kaatumisina. Vai oliko kyseiset kaatumiset tahallaan tehty operaatio, jolla oli tarkoitus maailmalle jonkinlainen viesti lähettää?
Oliko Kiina jollain lailla osallinen koronan alulle laittamisessa vai oliko syylliset jossain muualla ja Kiina tiesi asian ja halusi laittaa talousvahingon kiertämään ja alkoi julkaisemaan monille hysteriaa aiheuttaneita kaatumisvideoita? Isoja kysymyksiä, joihin tuskin koskaan saamme kunnollisia vastauksia.

Tämä juttu on uutisointiin kriittisesti ja tutkivasti suhtautuvalle ihan peruskauraa, eikä tässä jutussa ole heille mitään uutta, mutta sellaiselle ihmiselle joka aiemmin ei ole yhtään pysähtynyt miettimään monia ristiriitoja sisältänyttä korona-uutisointia, ehkä tämä juttu edes hieman kelloja soittaa.

Vaikka moni asia korona-uutisoinnissa on nyt paljastunut vääristelyksi tai valehteluksi, niin siitä huolimatta iso joukko ihmisiä ei vieläkään halua tajuta, että heille valehdeltiin valtamedian toimesta. Virheitä tekee kaikki ja virheet ovat osa elämää, mutta kun jälkeenpäin ei edes pyydetä anteeksi väärää uutisointia, niin silloin herää monia kysymyksiä valtamedian toiminnasta ja motiiveista.

Tampereen Sanomat NetMagazine, kansan ja totuuden puolella

  

Aiheeseen liittyvää:
 31.03.2024Hyvää ja siunattua Pääsiäistä!
06.02.2024Ehdotus presidentinvaaleihin, kirjoita äänestyslippuun: JFK
05.02.2024Ensin puukkoa selkään ja sen jälkeen leipää kassista
03.02.2024Oletko sinäkin joskus väsähtänyt moniin maailman valheisiin?
02.02.2024Markku Uusipaavalniemi ja totuus rahasta osat 1-3
01.02.2024Kuka nostaa Suomen montusta?
31.01.2024THL ei ota vastaan kansalaisten puheluita koronarokotehaitoista
30.01.2024DCA-keskustelu Turku 13.1.2024
29.01.2024Suomen presidentinvaalit 2024 on illuusio demokratiasta
27.01.2024Presidentinvaaleista puuttuu yksi erittäin tärkeä asia

Siirry arkistoon »