Presidentinvaaleista puuttuu yksi erittäin tärkeä asia

27.01.2024

Presidenttiehdokkaat_aivan_hiljaa_erittain_tarkesta_asiasta.png

Suomi on ajettu huonon energia- ja turvallisuuspolitiikan takia erittäin hankalaan tilanteeseen, talous sukeltaa ja Suomen osallistuminen lähitulevaisuudessa jonkinlaiseen sotilasoperaatioon näyttää hyvin todennäköiseltä. Tuossa valossa meneillään olevat presidentinvaalit ovat siksi erittäin tärkeät, mutta ikävä kyllä yksikään ehdokkaista ei halua puhua syistä miksi näin huonoon tilanteeseen on jouduttu.

Tähän mennessä vaalien kovimman lausunnon on antanut Sari Essayah, kun YK:n korruptiosta mainitsi, mutta muuten on ollut hyvin vaisua vaalikeskustelua ja monet erittäin tärkeät asiat on ohitettu kokonaan. Suomen suurin uhka ei ole Venäjä eikä myöskään rasismi, vaan vaikutusvaltaiset globalistit, jotka ovat ottaneet Suomen tähtäimeensä. Tästä asiasta vaaleissa ei ole keskusteltu ollenkaan, vaikka sen pitäisi olla yksi ykkösaiheista.

Tavallisen kansalaisen olisi syytä huolestua siitä asiasta, että ehdokkailta vaikuttaa puuttuvan aito intohimo Suomen pelastamista ja jaloilleen nostamista kohtaan, eikä sellainen energia ja innostus välity kenestäkään ehdokkaasta mitä pitäisi olla Suomea ja Suomen tulevaisuutta kohtaan. (katso liitteenä oleva video)

Ei ole ihme, että niin moni jättää äänestämättä näissä vaaleissa, kun luottamus politiikkaan on mennyt ihmisiltä. Presidentinvaalit ja vaalitentit joissa jätetään tahallaan moni tärkeä asia keskustelematta ja mainitsematta eivät ainakaan ihmisten luottamusta nosta politiikkaa ja valtamediaa kohtaan.

Presidentinvaalit 2024 vaikuttavat muutenkin suurelta teatterilta, jossa käytännössä ehdokkaissa ei ole paljoakaan eroa kun asiaa katsoo globalistien näkökulmasta. TV:n asiantuntijaraadeissa yritetään kuitenkin antaa kansalle kuva, että ehdokkaissa on isoja eroja ja hehkuttaa kuinka jännittävät vaalit on menossa. Eikö asiantuntijat oikeasti näe kulissien taakse vai onko heidänkin roolinsa käsikirjoitettu tähän näytelmään?


Tampereen Sanomat NetMagazine, kansan puolella  

Aiheeseen liittyvää:

Suomen toiseksi korkeimmalla sarjatasolla pelaavan jääkiekkojoukkueen valmentajan reaktio, kun kokee erotuomarin kohdelleen väärin joukkuettaan.
 


Huom: Videolla nähtävä toiminta ei toki ole mitenkään kehuttavaa, mutta kertoo kuitenkin jotain valmentajan asenteesta ja intohimosta joukkuettaan ja edustamaansa asiaa kohtaan.

Missä on presidenttiehdokkaidemme into ja taistelutahto Suomen puolesta? 
  
 
31.03.2024Hyvää ja siunattua Pääsiäistä!
06.02.2024Ehdotus presidentinvaaleihin, kirjoita äänestyslippuun: JFK
05.02.2024Ensin puukkoa selkään ja sen jälkeen leipää kassista
03.02.2024Oletko sinäkin joskus väsähtänyt moniin maailman valheisiin?
02.02.2024Markku Uusipaavalniemi ja totuus rahasta osat 1-3
01.02.2024Kuka nostaa Suomen montusta?
31.01.2024THL ei ota vastaan kansalaisten puheluita koronarokotehaitoista
30.01.2024DCA-keskustelu Turku 13.1.2024
29.01.2024Suomen presidentinvaalit 2024 on illuusio demokratiasta
27.01.2024Presidentinvaaleista puuttuu yksi erittäin tärkeä asia

Siirry arkistoon »