Perussuomalaisten kahdet rattaat

17.01.2024

aasi_ja_raskas_kuorma.jpg

Moni odotti muutoksia parempaan kun Perussuomalaiset nousivat hallitukseen, mutta ne jotka politiikkaa tuntevat syvemmältä tiesivät, että Perussuomalaiset eivät mitään isoa muutosta tulisi tekemään. Perussuomalaiset ovat markkinoineet itseään isänmaallisena puolueena, mutta silti ovat hyvin sujuvasti monille globalistisille asioille antaneet tukensa.

Perussuomalaisille ei myöskään ollut mikään ongelma Suomen puolueettomuuden myyminen, eivätkä myöskään millään lailla vastustaneet, kun maailman sotaisimmalle maalle annetaan 15 tukikohtaa vapaasti käytettäväksi Suomen maaperällä.

Videoilla hyvää keskustelua Perussuomalaisten politiikasta ja takinkäännöistä, sekä politiikasta muutenkin, kannattaa katsoa jos totuus kulissien takaa kiinnostaa. Videoita katsoessa täytyy kuitenkin muistaa, että Perussuomalaiset eivät suinkaan ole ainoa tyhjiä lupauksia antava puolue, muut eduskuntapuolueet ovat ihan yhtä lailla EU:lle alisteisia, eivätkä halua tai uskalla tehdä isänmaallista politiikkaa.

Eduskuntapuolueita, kuten presidenttiehdokkaitakaan, ei tunnu kiinnostavan rauhan rakentaminen tällä hetkellä, eivätkä myöskään mitään kantaa ole ottaneet mRNA-rokotteiden jälkeen alkaneeseen ylikuolleisuuteen. Jos noin tärkeät asiat sivuutetaan kokonaan, niin poliittinen uskottavuus on todella huono.

Tampereen Sanomat NetMagazine, kansan puolella


  

  

  
  
   
   
  
  

 

Aiheeseen liittyen:

  
   

GMO-äänestys
Vaikka vihervasemmiston suunnalta tulee usein hyvin sekavia lausuntoja, niin GMO ja TTIP äänestyksissä Brysselissä 2015 he olivat suomalaisten maanviljelijöiden puolella.
                    150116_GMO_viljely.jpg_Mepit_EU.jpg                                                                
   
   
TTIP-äänestys
 
TTIP_aanestys_2015.jpg
  
    

Järjestöt: TTIP-sopimus vaarantaa ruuan turvallisuuden | Maailma.net
 
 

TTIP on riski Suomen ruoka- ja vesihuollolle - Mielipide - Maaseudun Tulevaisuus

 

Myös Perussuomalaiset kannattivat puolueena TTIP:tä, jota todella moni kansallismielinen
ihmetteli suuresti.
Vapaakaupalla puhtia talouskasvuun - Perussuomalaiset
 
 
TTIP_tappaa_eurooppalaisen_maatalouden.jpeg

 

TTIP tappaa eurooppalaisen maatalouden - Maaseutumedia 

(alla lainattuna tuo erinomainen kirjoitus)

"TTIP tappaa eurooppalaisen maatalouden

Yhdysvaltojen ja Euroopan välillä parhaillaan käytävät vapaakauppaneuvottelut ovat EU:n historian mittavimmat.

Niin kutsuttu TTIP-sopimus (Transatlantic Trade and Investment Partnership, Transatlanttinen kauppa- ja investointikumppanuus) on herättänyt julkisuudessa runsaasti kritiikkiä, sillä sen pelätään kasvattavan yritysten valtaa suhteessa valtioihin.

Vaarat ovat kuitenkin vielä tätäkin suuremmat: kauppapolitiikan ratkaisuilla voidaan tuhota koko eurooppalainen maatalous.

TTIP tarkoittaa hormonilihaa ja lihanpesua

Vapaakauppaneuvotteluissa rankin yhteentörmäys tulee erilaisista käsityksistä ruokaturvallisuudesta. Käytännössä EU ei voisi asettaa Yhdysvalloista tuleville elintarvikkeille sen kummempia laatuvaatimuksia kuin yhdysvaltalaiset itse haluavat määritellä.

Hormoniliha on Yhdysvalloissa sallittua, mutta EU:ssa kiellettyä. Geenimuuntelu, GMO, ei kuulu eurooppalaiseen tuotantotapaan, mutta Amerikassa se on yleistä.

Antibioottien ehkäisevä käyttö lihan tuotannossa on USA:ssa tavallista. EU:ssa se ei ole virallisesti sallittua.

Heikkokuntoisen lihan klooripesu on Amerikassa sallittua. EU:ssa sitä ei sallita. Maitohappokäsittely on naudanlihalle nyt EU:ssa sallittu, jotta vapaakauppaneuvottelut saatiin käyntiin.

EU ei myöskään pidä hyväksyttävänä amerikkalaista eläinten kloonausta eettisistä syistä.

Kilpailujuridiikka on ainoa kriteeri

Kiistat ratkaistaan välimiesoikeudenkäynneissä. Kolmen juristin kamarissa on enemmän valtaa kuin EU:ssa ja eurooppalaisten kansallisilla hallituksilla yhteensä. Välimiesoikeus ei vastaa eurooppalaista käsitystä demokratiasta. Se on puhtaasti markkinavoimien säätelemää.

Tällä hetkellä tupakkayhtiöillä on miljardien kanteet muutamaa valtiota vastaan. Tupakkiaskin kansalliset merkinnät ovat tupakkayhtiöden mielestä syrjiviä.

Jos ylikansallinen yritys katsoo, että jokin kansallinen muutos aiheuttaa sille haittaa, asiaa tarkastellaan ainoastaan kilpailuperustein. Eettiset ja ympäristölliset seikat sivuutetaan.

Ylikansallinen teollisuus kävelisi siis demokraattisten ihmisoikeuksien yli.

Kaikki Suomen kilpailulainsäädännön asiantuntijat ovat huolissaan. Kuluttajansuojalla ei olisi tulevaisuudessa mitään merkitystä. Ei myöskään eettisillä näkökulmilla, eikä eläinten hyvinvoinnilla.

Massiiviset haitat

Saimme ehdotuksen aiheen käsittelemiseksi lukijalta. Soittelimme muutamalle farmarille kysyäksemme sopimuksesta. ”Mikä TTIP?” oli jokaisen vastaus.

Aiheesta on syytä lyödä rumpuaa, koska vapaan kaupan nimissä ulkomaiset, ympäristöstä ja eläinten hyvinvoinnista piittaamattomat, jättiyritykset kykenisivät myymään epäeettisesti tuotettuja elintarvikkeita polkuhintaan.

Eurooppa joutuisi todennäköisesti sopeuttamaan lainsäädäntöään jättifirmojen mieleisiksi, vaikka vapaakauppaneuvottelijat vakuuttelevatkin, että EU:n direktiivejä ei kumottaisi. Olisiko kuluttajalla enää mahdollista saada ostamastaan ruuasta läpinäkyvää informaatiota?

Tämä saattaisi johtaa siihen, että suomalainen ja eurooppalainen ruuantuotanto loppuisi. Pesty jäteliha ja hormoneilla kasvatettu ruoka voisi olla kauppasopimuksen solmimisen jälkeen kaupan hyllyissä arkipäivää.

Kuluttajien huoli turvallisesta ruuasta on aiheellista.

Mitä jos suojaisimme omaa tuotantoamme voimakkaammin?

TTIP:n hyötyjen lista on lyhyt: suomalaisten tuotteiden vienti helpottuisi tullien poistumisen myötä. Amerikkalaisten tuotteiden halpeneminen todennäköisesti söisi tämänkin hyödyn.

Toisaalta taas amerikkalainen protektionismi on nin häikäilemtöntö nationalistista puuhaa, että pääsevätkö eurooppalaiset kuitenkaan heidän markkinoilleen.

Suomalainen maataloustuotanto on muuhun maailmaan verrattuna paljon puhtaampaa ja eettisempää. Meillä on paljon tiukempi tuotantokuri ja lainsäädäntö.

Eikö olisi aiheellista löytää välineet suojaamaan oman maan tuotantoa?

Silloin tiukalle byrokratialle löytyisi perusteet, eikä sääntely toisi meille vain kilpailuhaittaa."

   
                
     TTIP_ei_ei.jpg
 
 
TTIP_EUROPE.png
  
   
31.03.2024Hyvää ja siunattua Pääsiäistä!
06.02.2024Ehdotus presidentinvaaleihin, kirjoita äänestyslippuun: JFK
05.02.2024Ensin puukkoa selkään ja sen jälkeen leipää kassista
03.02.2024Oletko sinäkin joskus väsähtänyt moniin maailman valheisiin?
02.02.2024Markku Uusipaavalniemi ja totuus rahasta osat 1-3
01.02.2024Kuka nostaa Suomen montusta?
31.01.2024THL ei ota vastaan kansalaisten puheluita koronarokotehaitoista
30.01.2024DCA-keskustelu Turku 13.1.2024
29.01.2024Suomen presidentinvaalit 2024 on illuusio demokratiasta
27.01.2024Presidentinvaaleista puuttuu yksi erittäin tärkeä asia

Siirry arkistoon »