Valtamedia jatkaa sitkeästi korona-narratiiviaan

12.01.2024

Verkkosieppaus_12-1-2024_233120_assets.publishing.service.gov.uk.jpeg

Valtamedian uutisointi koronan vaarallisuudesta ja kokeellisten mRNA-rokotteiden toimivuudesta ja turvallisuudesta jatkuu edelleen. Vaikka murskaava todistusaineisto, sekä monet huippuasiantuntijoiden lausunnot mRNA-rokotteiden vaarallisuudesta on tavoittanut jo ison joukon maailman ihmisistä.

Koronahan alkoi valtamedian mukaan siitä, kun joku söi Kiinassa saastuneen lepakon, mutta myöhemmin sitten onkin käännytty sille kannalle, että korona onkin laboratoriossa kehitelty. Myös koronan vaarallisuudesta uutisoitiin videoilla joissa ihmisiä kaatuu seisaaltaan maahan Kiinassa. Näin jälkikäteen voidaan spekuloida oliko kyseiset videot aitoja tilanteita vai lavastettuja, kun vastaavia kaatumisia ei esim. Suomessa nähty. Sen sijaan, sen jälkeen kun alettiin mRNA-rokotteita jakamaan on esim. urheilukentillä nähty huomattavasti enemmän kuin koskaan aiemmin äkillisiä maahan kaatumisia ja erittäin ikäviä kuolemantapauksia.

Boris Johnson tiesi totuuden koronasta?

Nyt sitten mediassa arvostellaan vielä jälkikäteen Boris Johnsonin toimia, kun ei riittävän kovia sulkuja ym. toimenpiteitä tehty syksyllä 2020. Boris Jonhsonia myös arvosteltiin rajusti, kun järjesti pienelle sisäpiirille juhlat korona-aikaan. Valtamedia ei halua ollenkaan pohtia sitä vaihtoehtoa, että Boris Johnsonilla oli mahdollisesti sisäpiirin tietoa siitä, että korona ei ollut läheskään niin vaarallinen ja tappava asia kuten valtamediassa uutisoitiin. Jos Johnson olisi ollut varma, että korona olisi niin vaarallinen kuin uutisoidaan, niin tuskin olisi juhlia järjestänyt.

Maskit päällä kameroiden edessä

Boris Johnsoniin liittyen on myös mielenkiintoinen asia se, että julkisuuteen on vuotanut monia videoita joissa maailman eturivin poliitikot ym. ovat kuvauksissa maski päällä, mutta kun kamera sammuu niin maskit otetaan pois. Jos tuo ei ole tietoisesti väärää uutisointia ja kansan harhauttamista, niin mikä sitten? Kannattaa myös muistaa, että ex-pääministeri Sanna Marin oli ravintolassa juhlimassa ja nauttimassa Corona-olutta ilman maskia, mutta kun asiasta antoi medialle selontekoa haastattelussa ulkona talvisäässä, oli maski päällä ja väliä toimittajiin pari metriä.

Hautausurakoitsijan yritys tuhottiin totuuden puhumisen takia

Suomessakin on tapaus jossa hautausurakoitsijan yritys tuhottiin virkamiesten toimesta, sen jälkeen kun hautausurakoitsija oli alkanut puhumaan hieman rajuimmin sanakääntein liioitellusta koronan vaarallisuudesta. Totuutta asiasta ei jostain syystä saanut sanoa ääneen ja tuoda julkisuuteen. Hautausurakoitsija oli 11.5 vuotta tehnyt työtään ja pyörittänyt yritystä ilman yhtäkään valitusta ja erittäin hyvin arvosanoin. Yksityisyrittäjän yritys siis voidaan tuhota ihan noin vain viranomaisten toimesta, kun kertoi totuuksia koronasta, mutta mRNA-rokotteiden valmistajat eivät joudu mihinkään vastuuseen valheistaan?

Suomen ylikuolleisuutta ei haluta tutkia puolueettomasti

Kokeellisten mRNA-koronarokotusten jälkeen alkanut ylikuolleisuus on asia josta viralliset tahot eivät halua käynnistää täysin puolueetonta tutkimusta. Suomalaisten kannalta on suorastaan järkyttävää, että näin vakavaa asiaa yritetään peitellä. Ylikuolleisuuden syyksi tarjotaan monenlaista muuta selitystä, kuin kokeellisia mRNA-rokotteita. Virallisten tahojen kannalta on hieman ongelmallista selitellä asiaa koronalla, kun tarjottujen rokotteidenhan piti nimenomaan suojella ihmisiä vakavalta koronamuodolta.

Joutuuko kukaan koskaan vastuuseen?

Moni ihminen on alkanut kyselemään, että joutuuko kukaan vastuuseen kokeellisista mRNA-rokotekampanjoista? Valtava määrä ihmisuhreja on tullut ja vielä enemmän vakavia sairastumisia mRNA-rokotteiden takia, mutta esim. kukaan eturivin poliitikoistamme ei ole asiaan ottanut mitään kantaa. Kuten myöskään kukaan presidenttiehdokkaista ei ole sanallakaan asiasta puhunut, eikä vaalitenteissä asiaa ole kysytty.

Saako mRNA-rokotteisiin kuolleiden omaiset ja rokotteista sairastuneet koskaan mitään oikeutta, vai yritetäänkö asia vähitellen vain haudata pois ihmisten mielistä. Presidenttiehdokkaat kaikenlaista lupailevat, mutta totuus ja rehellisyys on ilmeisesti liikaa vaadittu näissä vaaleissa, Suomi ja Suomen kansa ei vaikuta muutenkaan olevan ehdokkaiden ykkösasia, vaan intressit ovat jossain muualla.

Tampereen Sanomat NetMagazine, kansan ja totuuden puolella


Jutun kuvakaappaus osoitteesta: 2022-05-25_FINAL_FINDINGS_OF_SECOND_PERMANENT_SECRETARY_INTO_ALLEGED_GATHERINGS.pdf (publishing.service.gov.uk)Aiheeseen liittyvää:

Katso nämä videot koronarokotteista ja tee ihan itse omat johtopäätöksesi | Tampereen Sanomat

Koronarokotteet eivät kelpaa edes ilmaiseksi köyhille maille, mutta Suomen tv:ssä mainostetaan silti uutta tehostekierrosta riskiryhmäläisille | Tampereen Sanomat

Totuus koronasta, koronarokotteista, Googlesta, Wikipediasta, faktantarkastajista ym. (tämä dokumentti sinun on katsottava, varsinkin jos sinulla on lapsia) | Tampereen Sanomat

Huippuluokan asiantuntijan varoitukset mRNA-rokotteista | Tampereen Sanomat

Muistatko vielä, kun ihmisiä kaatui seisaaltaan koronan takia? | Tampereen Sanomat

Pfizer myöntää kotisivuillaan, että mRNA-rokotteita testataan koronaa vastaan | Tampereen Sanomat

Päivän kysymys: Toimiiko valtaeliitti tavallisen kansalaisen parhaaksi? | Tampereen Sanomat

Lasten ylikuolleisuus nousussa koronainjektioiden myötä (mkrsuomi.fi)

Pfizerin johtaja tunnustaa Covid-rokotehuijauksen | MKR (mkrsuomi.fi)

YLIKUOLLEISUUS JA VAUVAKATO SUOMESSA VUONNA 2022 - Järjen Ääni ry (jarjenaani.fi)

Avoin kirje kiistattomasta todistusaineistosta COVID-19-injektioiden tehottomuudesta, vahingollisuudesta ja tappavuudesta | Pelastetaan Suomen lapset

Mistä ylikuolleisuus johtuu? | Pelastetaan Suomen lapset  
  
 
 
 
31.03.2024Hyvää ja siunattua Pääsiäistä!
06.02.2024Ehdotus presidentinvaaleihin, kirjoita äänestyslippuun: JFK
05.02.2024Ensin puukkoa selkään ja sen jälkeen leipää kassista
03.02.2024Oletko sinäkin joskus väsähtänyt moniin maailman valheisiin?
02.02.2024Markku Uusipaavalniemi ja totuus rahasta osat 1-3
01.02.2024Kuka nostaa Suomen montusta?
31.01.2024THL ei ota vastaan kansalaisten puheluita koronarokotehaitoista
30.01.2024DCA-keskustelu Turku 13.1.2024
29.01.2024Suomen presidentinvaalit 2024 on illuusio demokratiasta
27.01.2024Presidentinvaaleista puuttuu yksi erittäin tärkeä asia

Siirry arkistoon »