Ukrainan sodassa on kolme pääarkkitehtia

31.08.2023

I_stand_with_the_people_in_each_country.jpeg

Vaihtoehtomedia rauhan puolella

Kun valtamedia ei halua kertoa ihmisille totuutta Ukrainan sodasta, niin riippumattoman vaihtoehtomedian on se kerrottava, ja samalla toivottava, että valtamedian ja poliitikoidemme sodanlietsonta ei veisi Suomea mukaan johonkin Naton sotilasoperaatioon.

Ukrainan sodassa on kolme pääarkkitehtiä, Ukraina, USA ja Venäjä, joista Ukraina on laitettu peräkärryyn ja USA:n globalistit vetävät sitä kärryä haluamaansa suuntaan, samalla kun Venäjä järjestelee omia shakkinappuloitaan pelipöydällä, pöydällä jonka raameja USA/CIA olivat luomassa Ukrainassa jo ennen vuotta 2014.

Jokainen sodasta ja geopolitiikasta jotain ymmärtävä tietää, että tuo ei ole Ukrainan kannalta hyvä asia ja Ukrainan kansa on tuossa kuviossa se kaikkein suurin kärsijä.
Myös EU on merkittävä taustavoima sodassa, kun EU on lähtenyt ilman pienintäkään kritiikkiä sotaan mukaan. Rauha ja Ukrainan kansa ei vaikuta poliitikoille olevan se kaikkein tärkein asia tässä sodassa, vaan jostain syystä sotaa halutaan jatkaa, vaikka todisteet siitä, että kyseessä on USA:n proxy-sota alkavat olemaan melko vakuuttavia.

Venäjän tiedustelupalvelu lukiopoikien harrastelukerho?

Onko tosiaan niin, että Venäjää ja Venäjän tiedustelupalvelua pidetään täällä Suomessakin niin tyhmänä, että se olisi ihan muuten vaan Ukrainan operaation aloittanut, vaikka varmasti tiesivät kuinka kovat sanktiot ym. siitä seuraa, puhumattakaan ihmishenkien menetykset molemmin puolin. Onko kellään käynyt mielessä, että ehkä se Venäjän tiedustelupalvelu ei olekaan mikään lukiopoikien harrastelukerho, vaan tiedustelupalvelu oli saanut selville sellaisia asioita, että kaikista huonoista vaihtoehdoista valitsivat aseellisen väliintulon Itä-Ukrainassa.

Moni eturivin poliitikkomme on sanonut, että Venäjän hyökkäys oli täysin provosoimaton, mutta unohtavat mainita esim. Ukrainan armeijan pommitukset Donetskin ja Luganskin alueilla 17.02.22. Vaikuttaa myös siltä, että poliitikkomme eivät tiedä mitä CIA teki Maidanilla 2014, kun joukko syyttömiä ihmisiä murhattiin.

USA:n biolaboratoriot Ukrainassa

Kiina ja Venäjä olisivat myös halunneet, että Ukrainassa sijanneista USA:n biolaboratorioista löytyneistä dokumenteista olisi aloitettu tutkinta, mutta jostain syystä tutkintaa ei haluttu aloittaa. Monenlaista huhua liikkuu niihin biolaboratorioihin liittyen, osa todennäköisesti totta ja osa ei. Mutta miksi YK ei halunnut aloittaa tutkimuksia? Mitä pelättiin?
USA:han puolivahingossa myönsi biolaboratorionsa Ukrainassa, mutta hyvin vähälle jäi uutisointi tuosta asiasta valtamediassa.

Tässä yhteydessä täytyy myös muistaa, että nyt vähitellen aletaan myöntämään koronaviruksen syntyneen laboratoriossa, joten biolaboratorioiden toiminta voi myös pitää sisällään vaikka mitä. Toki Ukrainan biolaboratorioista löytyneissä dokumenteissa kyse voi olla myös Venäjän propagandasta, mutta YK:n haluttomuus tutustua löytyneisiin dokumentteihin herättää kysymyksiä.

Venäjä teki väärin, mutta ei ole ainoa syyllinen

Venäjän hyökkäys tulee tuomita, mutta pitää myös kysyä mitkä kaikki seikat vaikuttivat siihen, että tilanne meni niin pitkälle. On erittäin kaksinaamaista USA:lta esittää Ukrainan auttajaa, kun USA/CIA on vienyt asioita Ukrainassa siihen suuntaan, että helmikuun 2022 tilanne tuli ylipäätään mahdolliseksi. Se on valtava järkytys Ukrainan kansalle, tai sille osaa kansaa joka jossain kohtaa ymmärtää, että heitä käytettiin pelinappuloina tässä verisessä projektissa jonka tarkoitus on heikentää Venäjää, sekä EU:n taloutta.

Presidentti Bidenin myyntimatka Suomeen

Yhdysvaltain presidentti Joe Bidenin vierailu Suomeen uutisoitiin valtamediassa valtavana tuen osoituksena Suomelle, mutta Bidenin myyntipuheet eivät ainakaan geopolitiikan asiantuntijoita vakuuttaneet. Presidentti Biden totesi Venäjän jo hävinneen sodan, vaikka moni riippumaton sotilasasiantuntija ja talousasiantuntija on eri mieltä. Muutenkin tämä sota on sellainen, että tässä ei ole voittajia, ainoastaan valtava määrä ihmishenkiä menetetään sodassa, joka olisi ollut täysin vältettävissä paremmalla politiikalla.

Bidenin myyntipuheista tuli mieleen takavuosien verkostomarkkinoinnin AquaSource-ternimaitokapselit, kun niissä tilaisuuksissa luvattiin vaikka mitä, mutta jostain kumman syystä kyseisiä kapseleita ei enää Suomessa näy missään, vaikka niiden piti olla aivan järkyttävän hyviä ja ylivoimaisia.

Jopa Suomen jääkiekkomaajoukkue oli maksettu mainostamaan niitä vuonna 2003, mutta kävikin MM-kisoissa niin, että Suomi johti Ruotsia jo 5-1, mutta hävisi ottelun 5-6. Joten niistä kapseleista ei ilmeisesti mitään ratkaisevaa etua silloin saatu. Samalla myös moni hyvä ja toimiva luontaistuote sai huonoa leimaa, kun jotkut saattoivat yleistää, että eihän niillä luontaistuotteilla mitään tee.

Bidenin vierailun erikoisin hetki oli, kun toimittajan ensimmäinen kysymys Bidenille oli, että onko USA mahdollisesti lähdössä pois Natosta. Valtamedian edustajalta hyvin mielenkiintoinen kysymys, kun valtamediahan Natoa on mainostanut 24/7 heti Ukrainan sodan alkamisen jälkeen. Ja kun harvoin mikään tässä maailmassa on sattumaa, olisikin mielenkiintoista tietää haluttiinko siinä välittää jonkinlainen viesti. Ainakin osalla valtamedian edustajista on pakko olla jonkinlainen käsitys, mihin soppaan Suomi on menossa mukaan.

Sota on aina huonoin mahdollinen vaihtoehto

TSNM tuomitsee Venäjän hyökkäyksen, sota on aina huonoin mahdollinen tapa ratkaista asioita. Suurvaltojen politiikan tuntien suurvalta reagoi joskus varsin rajusti jos kokee uhan tarpeeksi isoksi. Totuus kuitenkin monesti olisi se asia joka ennalta ehkäisisi sotia, ettei joskus taas jossain ole sama tilanne, jota Ukrainassa rakennettiin jo ennen Maidanin ja Odessan verilöylyä.

Moni väheksyy tällä hetkellä diplomatiaa ja luottaa vain aseiden lähettämiseen, mutta diplomatialla nimenomaan sota pitäisi yrittää ratkaista, muuten hinta on todennäköisesti aivan liian kova. Geopolitiikan asiantuntijat (EI siis ne puhuvat päät joita A-studiossa yleensä on) ovat sitä mieltä, että Venäjä ei todennäköisesti tule tässä taka-askeleita ottamaan, joten silloin on vaihtoehtona jatkaa sotimista viimeiseen ukrainalaiseen saakka, ja mahdollisesti ottaa suomalaiset seuraavaksi mukaan heikentämään Venäjää, tai sitten keksiä joku parempi ratkaisu rauhan saamiseksi.

Missä Suomen isänmaalliset poliitikot?

Nyt tarvitaan isänmaallisia poliitikoita, mutta löytyykö niitä? Vai jatketaanko eteenpäin pienillä tai vähän suuremmilla valheilla, vai pyritäänkö totuuteen joka asiassa?
On huolestuttavaa kun moni tuntuu pitävän tätäkin sotaa jonain videopelinä, kun itse ei tarvitse olla siellä rintamalla, vaan puhutaan vaan aseiden lähettämisestä ja hehkutetaan jotain länsimaisia arvoja, mitä ne sitten kelläkin nykyään ovat. Sen sijaan ne rohkeat poliitikot jotka ovat rauhasta puhuneet eivät saa mediassa palstatilaa.

Nyt kun Ukrainan vastahyökkäys vaikuttaa aivan turhalta sotilaiden tapattamiselta, kun hyökätään vailla ilmatukea erittäin vahvasti linnoitettuihin asemiin, olisi poliitikoiden myönnettävä virheensä ja siirryttävä Ukrainan kansan ja rauhan puolelle, eikä antaa tukeaan niille tahoille jotka sodasta eniten hyötyvät. Maaliskuussa 2022 oli jo rauha tekeillä Ukrainassa, mutta globalistiset tahot estivät rauhan syntymisen. Tätäkö politiikkaa myös Suomen poliitikot tukevat?

TSNM on rauhan puolella ja toivoisi, että lähimmäisen rakkaus ja järki alkaa vihdoin saamaan kannatusta yhä laajemmassa joukossa ihmisiä ja täysin järjetön sota voidaan lopettaa.


Tampereen Sanomat NetMagazine, rauhan ja totuuden puolellaAiheeseen liittyen: 

 

 

 

  

31.03.2024Hyvää ja siunattua Pääsiäistä!
06.02.2024Ehdotus presidentinvaaleihin, kirjoita äänestyslippuun: JFK
05.02.2024Ensin puukkoa selkään ja sen jälkeen leipää kassista
03.02.2024Oletko sinäkin joskus väsähtänyt moniin maailman valheisiin?
02.02.2024Markku Uusipaavalniemi ja totuus rahasta osat 1-3
01.02.2024Kuka nostaa Suomen montusta?
31.01.2024THL ei ota vastaan kansalaisten puheluita koronarokotehaitoista
30.01.2024DCA-keskustelu Turku 13.1.2024
29.01.2024Suomen presidentinvaalit 2024 on illuusio demokratiasta
27.01.2024Presidentinvaaleista puuttuu yksi erittäin tärkeä asia

Siirry arkistoon »