Tampereen Sanomat NetMagazine

Totuus ja öljy nousevat aina pintaan

Tervetuloa Tampereen Sanomat NetMagazinen kotisivuille. Jos haluat lukea juttuja joita kaupallinen yhteistyö, poliittiset sidonnaisuudet, hyvä veli-verkosto ym. eivät vääristä, niin olet tullut oikeaan paikkaan. Totuus ja sananvapaus ovat journalismin perusta, ja vaikka tätä perustaa on viime vuosina hakattu lekalla monesta eri suunnasta, niin silti aina löytyy heitä joille luovuttaminen ei ole vaihtoehto, vaan asioista pitää kertoa totuus, maksoi mitä maksoi.

Vanha espanjalainen sananlasku toteaa: totuus ja öljy nousevat aina pintaan. Sananlasku pitää tänä päivänäkin paikkansa, öljy tosin nousee pintaan saman tien, mutta totuus saattaa joskus paljastua vasta tuhansienkin vuosien päästä, mutta aina sekin pintaan nousee.

Tieto lisää tuskaa pitää usein myös paikkansa. On paljon helpompaa elää pää pensaassa, leipää ja sirkushuveja periaatteella, mutta helppo tie harvoin on se paras tie. Ihmisen olisi hyvä seurata maailman menoa ja asioita joilla häneen yritetään vaikuttaa, sekä muistaa, että liian usein joku vain haluaa hänen rahansa tai äänensä. Tampereen Sanomat NetMagazine haluaakin tarjota mahdollisimman rehellistä uutisointia, ja haastaa samalla valtamediaa nostamaan uutisoinnin tasoaan.

Tampereen Sanomat NetMagazine, kansan puolella

10.12.2021