WEFfissä maskit vaihtuivat shamaaniin

20.01.2024


Maailman talousfoorumi (World Economic Forum, WEF) on Geneven lähellä Colognyssä sijaitseva suuryritysten rahoittama säätiö, jonka tarkoituksena on edistää globalisaatiota, vapaakauppaa sekä julkisen ja yksityisen sektorin yhteistyötä. WEFfin toimintaa moni pitää suurena syynä moniin ongelmiin maailmassa, kun WEF on niin monta kertaa asettunut tavallisten ihmisten etuja vastaan, ja rikkaille on eri säännöt kuin köyhille.

WEF myös mainosti kokeellisia mRNA-koronarokotteita, eikä edes sen jälkeen kun kyseisistä rokotteista alkoi ilmenemään vakavia sivuvaikutuksia yhtään kantaansa muuttanut. WEF oli yksi niistä monista isoista toimijoista jotka koronahysteriaa lietsoivat ja maskeja sekä kokeellisia mRNA-rokotteita ihmisille tuputtivat. Jos jotain hyvää täytyy sanoa WEFfistä, niin sentään myöntävät kotisivuillaan, että mRNA-rokotteiden pitkän aikavälin vaikutuksia ei vielä tunneta.

Nyt sitten, kun mRNA-rokotteiden jälkeen noussut kuolleisuus yritetään pitää pois lehtien otsikoista ja maskien hyödyistäkin on esitetty monta kriittistä tutkimusta, niin WEFkään ei halua asioista enää puhua ollenkaan, vaan pyytävät esiintymislavalleen shamaanin.

WEFfin suurin huoli on tällä hetkellä disinformaation estäminen, vaikka itse sitä usein levittävät, vieläpä suuryritysten tukemana ja rahoittamana. Tavallisen ihmisen sananvapautta siis yritetään estää, sekä tosiasioiden kertomista kansalle.

Yksikään presidenttiehdokkaistamme ei ole näkyvästi WEFfiä ja WEFfin toimintaa arvostellut, mikä kertoo todella paljon tulevista vaaleista. Vaalimainoksissaan ehdokkaat kertovat olevansa kansalaisten puolella, mutta jos tulee tilanne jossa pitää valita WEFin tai kansalaisten etu, niin todennäköisesti valitsevat WEFfin puolen.

Moni on epäillyt WEFfin kokouksissa olevan jotain joukkohypnoosia, kun yleisö kiltisti vain istuu ja seuraa näytöksiä ja sitä kuraa mitä heille usein syötetään, eikä kukaan nouse huutamaan, että keisarillahan ei ole vaatteita.

Tampereen Sanomat NetMagazine, kansan puolella

 
 

Aiheeseen liittyvää: 
 
   
 
 

WEFfin suurin huolenaihe, ihmisten liiallinen sananvapaus?
(kohdasta 15.48 eteenpäin)

  
   

71_miljardin_euron_edesta_salaisia_rokotesopimuksia.jpgLinkki videoon: 71 miljardin euron edestä salaisia rokotesopimuksia – Rapsodia
         
     
                 Laaketieteen_historian_suurin_skandaali__koronarokote.jpgLinkki videoon: Lääketieteen historian suurin skandaali – koronarokote – Rapsodia
Jos oma tai lastesi terveys ei ole päälimmäisenä mielessäsi etkä ehdi videoihin enempää syventymään, niin katso edes tämä 30 sekunnin video, jos se vaikka jotain ajatuksia herättäisi.        
  
  
  
  
  
31.03.2024Hyvää ja siunattua Pääsiäistä!
06.02.2024Ehdotus presidentinvaaleihin, kirjoita äänestyslippuun: JFK
05.02.2024Ensin puukkoa selkään ja sen jälkeen leipää kassista
03.02.2024Oletko sinäkin joskus väsähtänyt moniin maailman valheisiin?
02.02.2024Markku Uusipaavalniemi ja totuus rahasta osat 1-3
01.02.2024Kuka nostaa Suomen montusta?
31.01.2024THL ei ota vastaan kansalaisten puheluita koronarokotehaitoista
30.01.2024DCA-keskustelu Turku 13.1.2024
29.01.2024Suomen presidentinvaalit 2024 on illuusio demokratiasta
27.01.2024Presidentinvaaleista puuttuu yksi erittäin tärkeä asia

Siirry arkistoon »