Kansalle leipää ja sirkushuveja

04.01.2024

Valtaeliitille on tärkeää, että ihmiset eivät liikaa ajattelisi itse asioita ja tutkisi mitään omatoimisesti, siksi kansalle pitää tarjota viihdettä ja aktiviteettejä jotka pitävät ihmiset "sopivassa" mielentilassa. Henkisesti pienessä horroksessa olevia ihmisiä on paljon helpompi hallita ja saada ne kulkemaan haluttuun suuntaan. Hollywoodissa tuo kuvio on vuosien varrella hiottu huippuunsa, ja moni suomalainenkin lapsi ja nuori on saanut suuntaviivoja elämänsä valintoihin Hollywoodin ohjeistamana.

Hollywood on saanut luotua niin valtavan aseman ihmisten pään sisään, että moni pitää esim. Hollywoodin sotaelokuvia tositapahtumiin perustuvina, eikä osaa enää erottaa fiktiota faktoista. Sen sijaan ne jotka ovat tutustuneet revisionistien historiantutkimuksiin eivät monesti edes pysty katsomaan Hollywoodin sotaelokuvia, kun ne usein sisältävät niin selvää asioiden vääristelyä ja alitajuista mieleen vaikuttamista.

Hollywood sisältää muutenkin niin paljon kieroilua ja ihmisten alitajuntaan vaikuttamista, varsinkin ihmisen seksuaalisuuteen liittyvissä asioissa, että on suorastaan käsittämätöntä miten niin moni ei asiaa kuitenkaan halua huomata ja jopa maksaa siitä, kun menee elokuvateatteriin ohjelmoitavaksi. Herkkiin ihmisiin varsinkin elokuvilla saattaa olla iso vaikutus, joko hyvässä tai pahassa. Onneksi sentään hyviäkin elokuvia joskus tehdään ja sellaisia jotka ajatuksia herättävät.

Yksi hyvä esimerkki Hollywoodin yhdestä totuudesta elokuvissaan on orjakaupasta ja orjalaivoista kertovat elokuvat, joissa ei koskaan kerrota mitä kaikkea siihen orjakauppaan liittyi ja ketä kaikkia siinä oli mukana. Myöskään BLM-liike ei tuosta asiasta koskaan puhu tai vaadi jälkikäteen joitain korvauksia tai anteeksipyyntöjä orjalaivoilla paljon rahaa tehneiltä suvuilta. Tuo seikka osaltaan paljastaa BLM-liikkeen olevan globalistien alulle laittama ja rahoittama. BLM-liikkeen on tarkoitus luoda vain eräänlaista kaaosta ja eripuraa, eikä oikeasti puhua sellaisista asioista mistä pitäisi puhua, kuten esim. Bill Gatesin touhuista Afrikassa.

Hollywood toki on ihmisten aivopesussa vain jäävuoren huippu, paljon paljon muitakin toimijoita on samalla asialla. Ei tarvitse kuin vilkaista täällä kotimaassa päivän tv-ohjelmaa lehdestä niin huomaa, että ne rakentavat ja todella kovan luokan tietoa tarjoavat ohjelmat ovat harvinaisuus. Esimerkiksi Docventuresin esittämät dokumentit ovat yleensä melko tasapaksuja ja monesti jopa määrättyä agendaakin ajavia, niitä todella kovan luokan dokumentteja ei saa kansalle näyttää. Kansaa ei saa herätellä liikaa.

Urheilu ja liikunta on erittäin hyvä asia, mutta joillain urheilun seuraaminen nousee niin isoksi asiaksi, että katsomossa ollaan valmiita vaikka hakkaamaan toisen joukkueen kannattaja. Moni myös tietää NHL:n pistepörssin paremmin kuin sellaiset asiat jotka oikeasti hänen elämäänsä vaikuttavat ratkaisevasti. Urheilun seuraaminen ja urheilutapahtumissa paikan päällä käyminen on monelle hyvää vastapainoa arkeen, eikä siinä todellakaan ole mitään pahaa, mutta se ei saisi nousta puolijumalaksi elämässä.

Silloin kun tiedostaa viihteen, huonon musiikin, Hollywoodin aivopesun ym. tarkoituksen niin asiaan voi suhtauta paljon järkevämmin, laatua kannattaa vaatia ja pyrkiä välttämään täyttä kuraa mitä tv-ohjelmat liian usein ovat. Saattaa myös tehdä hyvää, että silloin tällöin katsoo huonon elokuvan, niin erottaa sitten paremmin huonon ja hyvän eron. Suosittu ja paljon hehkutettu elokuva ei monestikaan ole laadukas, se kannattaa aina muistaa, eikä muodostaa käsitystä sen mukaan mitä muut sanoo tai jos valtamedia hehkuttaa elokuvaa.

Loppujen lopuksi näissäkin asioissa on kyse valinnasta, haluatko olla orja vai vapaa?
Hollywood ja valtamedia kuljettaa monia ihmisiä ihan miten tahtoo ja ihmiset eivät asiaa edes tiedosta. Kukin voi itse päättää haluaako olla kuinka paljon ohjailtavissa ja haluaako oikeasti tietää asioista enemmän, vai tyytyykö esim. niihin tarkoin valittuihin ja tehtyihin dokumentteihin mitä valtavirtaiset tv-kanavat tarjoaa. Hyviäkin dokumentteja paljon onneksi näytetään, mutta jotkut aiheet ovat sellaisia, että niistä ei haluta kertoa asian kaikkia puolia.

Musiikki on myös valtaeliitin tärkeä työkalu pitää ihmiset pienessä horroksessa, siksi todella korkeatasoista musiikkia ei haluta ihmisten kuuntelevan, vaan tietoisesti tarjotaan musiikillisesti melko vaatimatonta. Musiikkivideot jo monesti paljastavat ollaanko samalla jotain agendaa edistämässä ja tietoisesti kumartamassa väärään suuntaan. Vaikutusvaltaiset tahot päättävät kenestä tehdään iso tähti ja kuka jää pienemmäksi.

Pienessä Suomessakin sama systeemi pyörii, toki pienemmässä mittakaavassa kuin maailmalla. Todella monta musiikillisesti melko vaatimatonta artistia on nostettu eturiviin, kun taas moni laadukkaamman musiikin tekijä ei pääse koskaan kunnolla esille. Tässä yhteydessä on hyvä lainata erästä huippuluokan muusikkoa joka on sanonut, Älkää kuunnelko huonoa musiikkia, se tyhmentää. Kannattaa siis pyrkiä kuuntelemaan edes vähän parempaa musiikkia, eikä vaivuttaa itseään horrokseen huonolaatuisilla ryyppylauluilla ja räkärockilla.

Kaikki lähtee kuitenkin siitä, että arvostaa itseään, eikä anna Hollywoodin ja valtamedian pompottaa itseään vaan ottaa ohjat käsiin omasta elämästään, niin paljon kuin se vain on mahdollista. Elämään ja tulevaisuuteen ei joka asiassa voi vaikuttaa, mutta omilla valinnoillaan voi monia todennäköisyyksiä parantaa. Omaa elämäänsä ei myöskään kannata arvottaa varallisuuden tai tittelin mukaan, elämä on jotain paljon suurempaa kuin maallinen mammona.

Tampereen Sanomat NetMagazine, kansan puolella

 
 
  
 
 
Aiheeseen liittyvää:

 
 
  


Hollywoodin romanttinen komedia prostituoidusta ja liikemiehestä.

WikipediaPretty Woman on vuonna 1990 ensi-iltansa saanut romanttinen komedia, jonka ohjasi Garry Marshall. Elokuvan miespääosassa on Richard Gere ja naispääosassa läpimurtoroolissaan Julia Roberts. Elokuva kertoo nykyajan tuhkimotarinan prostituoidusta ja rikkaasta liikemiehestä. Julia Roberts sai roolistaan Oscar-ehdokkuuden. 

Lue myös: Sex Work: The Ugly Side of 'Pretty Woman' (shoutoutuk.org)


Suomalainen_musiikkiteollisuus.jpg
  
  
  
  
31.03.2024Hyvää ja siunattua Pääsiäistä!
06.02.2024Ehdotus presidentinvaaleihin, kirjoita äänestyslippuun: JFK
05.02.2024Ensin puukkoa selkään ja sen jälkeen leipää kassista
03.02.2024Oletko sinäkin joskus väsähtänyt moniin maailman valheisiin?
02.02.2024Markku Uusipaavalniemi ja totuus rahasta osat 1-3
01.02.2024Kuka nostaa Suomen montusta?
31.01.2024THL ei ota vastaan kansalaisten puheluita koronarokotehaitoista
30.01.2024DCA-keskustelu Turku 13.1.2024
29.01.2024Suomen presidentinvaalit 2024 on illuusio demokratiasta
27.01.2024Presidentinvaaleista puuttuu yksi erittäin tärkeä asia

Siirry arkistoon »