Päivän kuva - näin paljon presidenttiehdokkaita totuus kiinnostaa

22.01.2024

Presidenttiehdokkaat_aivan_hiljaa_erittain_tarkesta_asiasta.png

Tasavallan presidentti antaa virkaan astuessaan eduskunnan edessä vakuutuksen, jossa lupaa mm. kaikin voimin edistää Suomen kansan menestystä. Normaalijärkinen ihminen ymmärtää tuon niin, että silloin presidentille on aivan ykkösasia yrittää pitää Suomen kansan terveyttä sekä Suomen taloutta mahdollisimman hyvässä kunnossa.

Nyt, kun tilastot ja monet tosiseikat osoittavat kiistattomasti, että kuolleisuus Suomessa on noussut ennätyskorkeaksi mRNA-rokotekampanjan jälkeen, niin kukaan presidenttiehdokkaista ei ole sanallakaan vaatinut, että asiaa pitäisi tutkia, eikä sitä myöskään ole vaatinut istuva presidentti. Tätäkö on Suomen kansan menestyksen edistäminen?

Suomen talous sukeltaa ja konkursseja on tullut ennätysmäärä, joten rauha Ukrainaan olisi tuonkin asian takia saatava mahdollisimman nopeasti, niin taloutta pystyisi alkaa korjaamaan kun asiat vähitellen normalisoituisivat ja mikä kaikkein tärkeintä, verenvuodatus loppuisi ja ihmishenkiä säästyisi. Yksikään presidenttiehdokas ei kuitenkaan ole rauhan tekemisestä mitään järkevää avausta tehnyt, vaan linja on ollut se, että lisää aseita Ukrainaan niin sillä asiat ratkeaa.

Valtamedian seuraajat eivät edes ole tietoisia mitä kaikkea Ukrainan ympärillä on tapahtunut, kun menevät valtamedian talutushihnassa siihen suuntaan mihin valtamedia heitä taluttaa. Vaihtoehtomedian lukijat sen sijaan tietävät, että useiden eri lähteiden mukaan rauha Ukrainaan oli jo tulossa keväällä 2022, mutta USA kumppaneineen esti rauhan toteutumisen.

Vaihtoehtomedioiden seuraajien on siksi todella tuskallista seurata vaalitenttejä, kun ehdokkaat eivät sanallakaan puhu tuosta tekeillä olleesta rauhasta. Ehdokkaat vain puhuvat tyyliin, että Venäjä on pommeilla pehmennettävä ja pakotettava rauhaan, vaikka rauha oli jo keväällä 2022 tulossa, mutta Suomen DCA-sopimuskumppani oli sitä estämässä.

Onko tosiaan niin, että ehdokkaat eivät tiedä sitä mitä vaihtoehtomedian seuraajat tietävät, vai valehtelevatko ehdokkaat tahallaan ja on sovittu jostain yhteisestä linjasta ja siihen linjaan ei kuulu totuuden puhuminen Ukrainan sotaan liittyen? Tällä hetkellä todella monella ihmisellä on mennyt luottamus poliitikoihin ja näihin presidentinvaaleihin, joten ei ole suuri ihme kun niin moni jättää äänestämättä. Monen isänmaallisen pelko toteutui, Suomi ei saa isänmaallista presidenttiä vaan Nato-presidentin.

Tampereen Sanomat NetMagazine, kansan puolella

Aiheeseen liittyen: 

Ruumiskonttien ja presidentinvaalien 2024 yhteys (video) | Tampereen Sanomat

YLIKUOLLEISUUS JA VAUVAKATO SUOMESSA VUONNA 2022 - Järjen Ääni ry (jarjenaani.fi)

Avoin kirje kiistattomasta todistusaineistosta COVID-19-injektioiden tehottomuudesta, vahingollisuudesta ja tappavuudesta | Pelastetaan Suomen lapset

Mistä ylikuolleisuus johtuu? | Pelastetaan Suomen lapset

Kiova myönsi ensi kerran: Ukraina ja Venäjä pääsivät keväällä 2022 yhteisymmärrykseen rauhasta – Britannia ja Yhdysvallat kaatoivat rauhansopimuksen (naapuriseura.fi)

Ukrainan kansanedustaja: "Boris Johnson tuli Kiovaan ja sanoi, että emme allekirjoita mitään Venäjän kanssa" | Vastaan Sanomat

Gerhard Schröder: "Washington kieltäytyi rauhasta Ukrainassa" - Nya Dagbladet

Laskutehtävä Suomen eduskunnalle | Tampereen Sanomat

 

31.03.2024Hyvää ja siunattua Pääsiäistä!
06.02.2024Ehdotus presidentinvaaleihin, kirjoita äänestyslippuun: JFK
05.02.2024Ensin puukkoa selkään ja sen jälkeen leipää kassista
03.02.2024Oletko sinäkin joskus väsähtänyt moniin maailman valheisiin?
02.02.2024Markku Uusipaavalniemi ja totuus rahasta osat 1-3
01.02.2024Kuka nostaa Suomen montusta?
31.01.2024THL ei ota vastaan kansalaisten puheluita koronarokotehaitoista
30.01.2024DCA-keskustelu Turku 13.1.2024
29.01.2024Suomen presidentinvaalit 2024 on illuusio demokratiasta
27.01.2024Presidentinvaaleista puuttuu yksi erittäin tärkeä asia

Siirry arkistoon »