Oletko sinäkin joskus väsähtänyt moniin maailman valheisiin?

03.02.2024

bob-moran-legacy.jpg


Haluaisit elää rehellisemmässä maailmassa, jossa ihmiset oikeasti välittäisivät toisistaan ja media rehellisesti kertoisi mitä maailmassa tapahtuu, eikä vääristelisi uutisia. Toivot hiljaa sydämessäsi, että mahdollisimman moni ihminen heräisi tähän maailmantilanteeseen, ja siihen kuinka paljon valtamedia ihmisten mieliä hallitsee. Epätoivo meinaa iskeä sinuun, kun näet niin monien menevän laput silmillä valtamedian ohjaamaan suuntaan. Väsymys ottaa hetkeksi vallan, etkä jaksaisi oikein tehdä mitään muuta kuin vetää peiton korviin.

Onneksi on aina toivoa, sekä paljon ihmisiä jotka yrittävät rakentaa rehellisempää ja parempaa maailmaa. Onneksi myös ihmisellä on vapaus valita ajatuksensa itse, vaikka valtamedia ihmisen mieltä jatkuvasti yrittääkin manipuloida. Ihminen voi valinnoillaan vaikuttaa paljon siihen, mihin suuntaan asiat maailmassa menee, siksi pitäisi aina miettiä tarkoin mihin rahansa ja aikansa laittaa.

Tänäänkin iso joukko ihmisiä eri puolilla maailmaa havahtuu siihen, kuinka huonoa ohjelmaa TV:stä tulee ja päätyvät sattumalta tai tarkoituksella vaihtoehtomedian sivuille, jolloin monella lamppu syttyy ja tajuavat, että moni asia ei olekaan niin kuin heille on valtamediassa kerrottu.

Käynnissä on eräänlainen kilpajuoksu, kun vaikutusvaltaiset globalistit punovat kieroja suunnitelmia vahvistaakseen valtaansa, ja toisaalla yhä useampi ihminen alkaa heräämään ja tajuamaan missä valheessa on vuosia elänyt. Ehtiikö totuutta etsivien ihmisten joukko kasvamaan niin isoksi, että globalistit eivät enää pysty pitämään niin isoa joukkoa hallinnassaan, vai onko globalistien loputtomat rahalliset resurssit se asia, millä vastarinta saadaan hiljaiseksi?

Moni ns. tavallinen tallaaja ei ymmärrä, että on usein vapaampi kuin esim. Hollywoodin miljonäärit, jotka ovat usein täysin jonkun tahon hallinnassa, eivätkä saa sanoa ääneen tiettyjä asioita. Vaikka on siis omaisuutta valtavasti, niin vapaus puuttuu. Siinä ehkä yksi syy miksi Hollywoodissa on paljon ongelmia ihmisillä, kun alitajuisesti moni tajuaa olevansa orja, jolla on kultaiset kahleet. Älä sinäkään menetä vapauttasi ja anna valtamedian kertoa mitä sinun pitää ajatella, vaan tutki ja selvitä itse asioita. Orjuus nykypäivänä on usein ihan tietoinen valinta.

Tampereen Sanomat NetMagazine, kansan puolella

 
 
 
  

Kolhittu_saviastia.jpg

  

   

31.03.2024Hyvää ja siunattua Pääsiäistä!
06.02.2024Ehdotus presidentinvaaleihin, kirjoita äänestyslippuun: JFK
05.02.2024Ensin puukkoa selkään ja sen jälkeen leipää kassista
03.02.2024Oletko sinäkin joskus väsähtänyt moniin maailman valheisiin?
02.02.2024Markku Uusipaavalniemi ja totuus rahasta osat 1-3
01.02.2024Kuka nostaa Suomen montusta?
31.01.2024THL ei ota vastaan kansalaisten puheluita koronarokotehaitoista
30.01.2024DCA-keskustelu Turku 13.1.2024
29.01.2024Suomen presidentinvaalit 2024 on illuusio demokratiasta
27.01.2024Presidentinvaaleista puuttuu yksi erittäin tärkeä asia

Siirry arkistoon »