Laskutehtävä Suomen eduskunnalle

23.12.2023

Verkkosieppaus_23-12-2023_5422_yle.fi.jpeg

Nyt, kun eduskunta jäi huonosti ansaitulle joululomalle olisi hyvä jos kansanedustajat lomalla tekisivät pieniä laskutehtäviä. Loma olisi muutenkin myös hyvä aika monenlaiselle mietiskelylle ja asioiden pohtimisille uusista näkökulmista, unohtaen puoluepolitiikan ja puoluekurin hetkeksi kokonaan. Tunnetusti myös lomalla yleensä hieman rentoutuu ja siksi seuraavan laskutehtävän numerot saattaisivatkin painua mieleen paremmin, kun mieli ja keho on levänneessä tilassa.

Laskutehtävä kansanedustajille: Ukrainaan oli rauha tulossa jo maaliskuussa 2022, mutta USA liittolaisineen esti sen, Kuinka paljon rahaa Suomi olisi säästänyt jos rauha olisi tuolloin solmittu?
(tähän lisäyksenä, että sitä valtavaa määrää ihmishenkiä mitä tuon jälkeen on menetetty sodassa ei voi missään rahassa laskea)

Laskutehtävään liittyen 200:lta kansanedustajaltamme pitäisi myös kysyä, että informoitiinko heistä ketään tuosta tulossa olleesta rauhasta? Ja jos ei informoitu, niin eikö tiedustelumme ollut ajan tasalla vai eikö tuota tietoa haluttu jakaa? Ja jos informoitiin, niin miksi valtamedia ei asiasta uutisoinut vaan vaihtoehtomedia ainoastaan on kertonut suomalaisille tuosta tulossa olleesta rauhasta.

Antaako Suomen valtiojohto hiljaisen tukensa sille, että USA liittolaisineen esti rauhan tulemisen Ukrainaan, vai saako joku eturivin poliitikkomme edes hiljaa kuiskattua jossain tilaisuudessa jollekin tuon olleen erittäin törkeää toimintaa?

Suomen valtiojohdolta pitää kysyä Nato ja DCA-asiassa, että hyppäsimmekö oikean junan kyytiin? Miksi luovuimme puolueettomuudestamme ja samalla sotkimme itsemme mukaan suurvaltapolitiikkaan geopoliittisen sijaintimme takia, sekä menetimme aseman toimia puolueettomana rauhanvälittäjänä.

USA:n/Naton sotaretket Lähi-idässä ja Libyassa moni tietää, sekä niistä seuranneet 500 000:n lapsen kuolemat, mutta kaikesta tuosta huolimatta valtiojohtomme halusi väkisin viedä Suomen tuohon rauhaa rakastavaan vapaudenliittoon nimeltä Nato. Suomen eduskunnalle tehdyssä Nato-selvityksessä ei myöskään mainittu Naton pahamaineisia, siviileitä murhanneita, Gladio-joukkoja ollenkaan, joten vaikuttaa siltä, että kansanedustajillemme ei edes kerrottu kaikkea Natosta ja sen historiasta, mutta silti mainostetaan kansanedustajien ja valtamedian aivopesemän kansan suurta Nato-kannatusta.

Suomen turvallisuustilanne arveluttaa tällä hetkellä monia, talous sukeltaa, konkurssit ennätyslukemissa, mystisesti mRNA-koronarokotusten jälkeen noussut ylikuolleisuus, mutta silti kukaan eduskunnassa ei uskalla sanoa, että keisarilla ei ole vaatteita.


Tampereen Sanomat NetMagazine, rauhan ja totuuden puolella


Jutun kuvakaappaus osoitteesta: Tilastokeskukselta synkeitä lukuja: viimeisen 12 kuukauden aikana konkurssiin haettujen yritysten määrä suurin 25 vuoteen | Kotimaa | Yle

Aiheeseen liittyen:

Kiova myönsi ensi kerran: Ukraina ja Venäjä pääsivät keväällä 2022 yhteisymmärrykseen rauhasta – Britannia ja Yhdysvallat kaatoivat rauhansopimuksen (naapuriseura.fi)

Ukrainan kansanedustaja: "Boris Johnson tuli Kiovaan ja sanoi, että emme allekirjoita mitään Venäjän kanssa" | Vastaan Sanomat

Gerhard Schröder: "Washington kieltäytyi rauhasta Ukrainassa" - Nya Dagbladet

Onko Suomen eduskunnalle 500 000 kuollutta lasta aivan yhdentekevä asia? | Tampereen Sanomat

Ukrainan sodassa on kolme pääarkkitehtia | Tampereen Sanomat

I_stand_with_the_people_in_each_country.jpeg

 

 

31.03.2024Hyvää ja siunattua Pääsiäistä!
06.02.2024Ehdotus presidentinvaaleihin, kirjoita äänestyslippuun: JFK
05.02.2024Ensin puukkoa selkään ja sen jälkeen leipää kassista
03.02.2024Oletko sinäkin joskus väsähtänyt moniin maailman valheisiin?
02.02.2024Markku Uusipaavalniemi ja totuus rahasta osat 1-3
01.02.2024Kuka nostaa Suomen montusta?
31.01.2024THL ei ota vastaan kansalaisten puheluita koronarokotehaitoista
30.01.2024DCA-keskustelu Turku 13.1.2024
29.01.2024Suomen presidentinvaalit 2024 on illuusio demokratiasta
27.01.2024Presidentinvaaleista puuttuu yksi erittäin tärkeä asia

Siirry arkistoon »