Klassikolla vuosi käyntiin

01.01.2024

Tulevaisuuteen täytyy aina uskoa, vaikka olisi tummia pilviä taivaalla. Martti Luther sanoi aikoinaan, Vaikka tietäisin, että maailma tuhoutuu huomenna, niin tänään istuttaisin omenapuun. Lutherin sanat on hyvä muistaa niinä epätoivon hetkinä kun seuraa mihin suuntaan poliitikkomme ovat Suomea viemässä, itsenäisyys ja puolueettomuus ei ole eduskunnassa tällä hetkellä suuressa arvossa.
Leipäjonot kasvaa ja samaan aikaan aseisiin laitetaan rahaa yhä enemmän, eikä kukaan sanallakaan puhu kokeellisten mRNA-rokotteiden jälkeen alkaneesta ylikuolleisuudesta mitään. Mutta siellä missä on ihmisiä, on myös toivoa.

Hyviä Uutisia klassikkolaulu vuosien takaa antaa pientä toivon kipinää, että asiat voisivat olla myös toisin jos riittävän iso joukko ihmisiä niin haluaisi.

Herran vuonna 2024 toivottavasti näemme paljon hyviäkin asioita tapahtuvan, mutta harvoin mitään tapahtuu itsestään vaan se vaatii myös ihmisten panosta asiaan. Nyt kun kaikille vähänkään omatoimiseen ajatteluun pystyville on vuonna 2024 selvinnyt, ettei valtiojohtomme ajattele tavallisen ihmisen parasta, on luotto laitettava johonkin muuhun kuin poliitikkoihimme tai Donald Trumpiin tai kehenkään muuhunkaan yksittäiseen ihmiseen.

Meille ei ole kerrottu koko totuutta taloustaantuman syistä, meille ei ole kerrottu koko totuutta mRNA-koronarokotteista, meille ei ole kerrottu koko totuutta Ukrainan sodasta, meille ei ole kerrottu koko totuutta Natosta, meille ei ole kerrottu koko totuutta DCA-sopimuksesta, meille ei ole kerrottu koko totuutta Suomen sotahistoriasta. Jos nuo asiat eivät jonkun mielestä todista sitä, että valtiojohtomme ei halua tavallisten suomalaisten parasta, niin silloin on liian sinisilmäinen.

Ihmisten itse on alettava toimimaan isolla joukolla jos muutosta parempaan halutaan, äänestämällä ei yleensä voi paljoakaan vaikuttaa, mutta lompakollaan äänestämällä voi. Valtaeliitille raha ja valta on polttoainetta jota ilman he eivät pysy käynnissä, rahavirtojen suunnalla on siksi valtava merkitys. Lompakolla äänestäminen on tehokkaampi tapa vaikuttaa kuin vaaliuurnilla äänestäminen, tähän asiaan toivottavasti myöhemmin palaamme laajemman artikkelin muodossa. Toivoa on onneksi aina ja siksi niitä Hyviä Uutisiakin on suurella todennäköisyydellä odotettavissa, kunhan vain toivoa, tarmoa ja aktiivisuutta ihmisillä riittää.

Hyvää alkanutta vuotta 2024!

Tampereen Sanomat NetMagazine, kansan puolella

 

  

31.03.2024Hyvää ja siunattua Pääsiäistä!
06.02.2024Ehdotus presidentinvaaleihin, kirjoita äänestyslippuun: JFK
05.02.2024Ensin puukkoa selkään ja sen jälkeen leipää kassista
03.02.2024Oletko sinäkin joskus väsähtänyt moniin maailman valheisiin?
02.02.2024Markku Uusipaavalniemi ja totuus rahasta osat 1-3
01.02.2024Kuka nostaa Suomen montusta?
31.01.2024THL ei ota vastaan kansalaisten puheluita koronarokotehaitoista
30.01.2024DCA-keskustelu Turku 13.1.2024
29.01.2024Suomen presidentinvaalit 2024 on illuusio demokratiasta
27.01.2024Presidentinvaaleista puuttuu yksi erittäin tärkeä asia

Siirry arkistoon »