Ruumiskonttien ja presidentinvaalien 2024 yhteys (video)

15.01.2024


Yhä edelleen on hyvin monen vaikea myöntää, että heitä huijattiin valtamedian toimesta mRNA-rokotteisiin liittyen. Kyseisiä kokeellisia rokotteita markkinoitiin valtamediassa tehokkaina ja turvallisina, mutta vähitellen on alkanut paljastumaan karu totuus mRNA-koronarokotteista.
  
Ihmisten pitäisi muistaa, että eivät olisi liian ankaria itselleen ja myöntäisivät tulleensa huijatuiksi, ei ole ihmisten syy kun mRNA-rokotteen ottivat, vaan he tekivät sen hyvässä uskossa ja valtamediaan luottaen. Ei ole mitään järkeä roikkua väkisin kiinni valheessa ja siten jotenkin yrittää itselleen todistella, että toimi järkevästi. Helpompaa olisi vain myöntää, että valtamedia ei ole sama asia kuin totuus ja jatkossa suhtautua kriittisemmin uutisointiin, sekä alkaa seuraamaan vaihtoehtomediaa jossa raha ei ohjaa uutisointia.


Vaikka sinulle oma terveys ei olisi se tärkein maallinen asia maailmassa, niin ainakin lasten takia kannattaisi Ruumiskonttien ja presidentinvaalien 2024 yhteys-video katsoa avoimin mielin.
Moni on niin lukittunut joihinkin ajatuksiin ja tottumuksiin, sekä luottaa valtamedian uutisointiin, että saattaa olla vaikea omaksua uutta tietoa joka haastaa sen tutun ja turvallisen maailmankuvan. Jokaisen kuitenkin kannattaisi välillä haastaa omia näkemyksiään ja uskomuksiaan, sekä ajatella myös lasten tulevaisuutta, jotka kasvavat maailmassa jossa valheita on jo muutenkin liikaa ilman valtamedian valehteluakin.

Kokeellisten mRNA-rokotusten myötä on moni herännyt poliitikkojen haluttomuuteen olla totuuden ja ihmisten puolella, edes halu selvittää totuus tuntuu puuttuvan eturivin poliitikoilta. Moni asetti toivonsa Perussuomalaisiin, mutta on pettynyt pahasti. Esimerkiksi Perussuomalaiset olivat perustuslakivaliokunnassa hoitajien pakkopiikitysten puolella, eikä myöskään ministeri Kaisa Juuso ole halunnut mRNA-rokotteista aiheutuneista isoista ongelmista sanoa mitään, vaikka moni luuli niin sen perusteella miten Juuso ennen eduskuntavaaleja esiintyi.

Jostain syystä poliitikoilla ja monilla muillakin on vaikeuksia myöntää, että olivat väärässä mRNA-rokotteiden suhteen, ja toivottavasti kuitenkaan eivät tienneet mRNA-rokotteiden suuria riskejä ja silti sallivat mRNA-kampanjat. Jos tietoisesti koko Suomi on yritetty rokottaa huonoksi tiedetyillä mRNA-koronarokotteilla niin silloin puhutaan jo todella vakavan asteen rikoksesta. Toivottavasti totuus ei kuitenkaan noin karmea ole, vaan poliitikkommekin ovat vain joutuneet valtamedian ja lääkejättien harhaanjohtamiksi.


Tampereen Sanomat NetMagazine, kansan ja totuuden puolellaAiheeseen liittyvää:

Valtamediaan ja lääkejätteihin voi luottaa?


  
  

Katso nämä videot koronarokotteista ja tee ihan itse omat johtopäätöksesi | Tampereen Sanomat

Koronarokotteet eivät kelpaa edes ilmaiseksi köyhille maille, mutta Suomen tv:ssä mainostetaan silti uutta tehostekierrosta riskiryhmäläisille | Tampereen Sanomat

Totuus koronasta, koronarokotteista, Googlesta, Wikipediasta, faktantarkastajista ym. (tämä dokumentti sinun on katsottava, varsinkin jos sinulla on lapsia) | Tampereen Sanomat

Huippuluokan asiantuntijan varoitukset mRNA-rokotteista | Tampereen Sanomat

Muistatko vielä, kun ihmisiä kaatui seisaaltaan koronan takia? | Tampereen Sanomat

Pfizer myöntää kotisivuillaan, että mRNA-rokotteita testataan koronaa vastaan | Tampereen Sanomat

Valtamedia jatkaa sitkeästi korona-narratiiviaan | Tampereen Sanomat

Päivän kysymys: Toimiiko valtaeliitti tavallisen kansalaisen parhaaksi? | Tampereen Sanomat

Lasten ylikuolleisuus nousussa koronainjektioiden myötä (mkrsuomi.fi)

Pfizerin johtaja tunnustaa Covid-rokotehuijauksen | MKR (mkrsuomi.fi)

YLIKUOLLEISUUS JA VAUVAKATO SUOMESSA VUONNA 2022 - Järjen Ääni ry (jarjenaani.fi)

Avoin kirje kiistattomasta todistusaineistosta COVID-19-injektioiden tehottomuudesta, vahingollisuudesta ja tappavuudesta | Pelastetaan Suomen lapset

Mistä ylikuolleisuus johtuu? | Pelastetaan Suomen lapset  
  
 
 
 
31.03.2024Hyvää ja siunattua Pääsiäistä!
06.02.2024Ehdotus presidentinvaaleihin, kirjoita äänestyslippuun: JFK
05.02.2024Ensin puukkoa selkään ja sen jälkeen leipää kassista
03.02.2024Oletko sinäkin joskus väsähtänyt moniin maailman valheisiin?
02.02.2024Markku Uusipaavalniemi ja totuus rahasta osat 1-3
01.02.2024Kuka nostaa Suomen montusta?
31.01.2024THL ei ota vastaan kansalaisten puheluita koronarokotehaitoista
30.01.2024DCA-keskustelu Turku 13.1.2024
29.01.2024Suomen presidentinvaalit 2024 on illuusio demokratiasta
27.01.2024Presidentinvaaleista puuttuu yksi erittäin tärkeä asia

Siirry arkistoon »