Miksi pienpuolueille ei haluta antaa näkyvyyttä?

01.04.2023

Puolueiden_vaalibudjetit_2023_Yle_A-studio__VKK_puuttuu_kuvasta.jpeg

Ylen A-studiossa keskusteltiin eduskuntapuolueiden vaalibudjeteista, mutta jostain syystä VKK jätettiin taulukosta pois kokonaan. Vai eikö Ylen toimitus oikeasti tiedä mitä puolueita on Suomen eduskunnassa? Jostain syystä VKK tai mikään muukaan Natoa ja globalismia vastustava pienpuolue ei saa mitään näkyvyyttä mediassa. Onko valtamedialla ja valtaeliitillä niin iso pelko siitä, että joku rauhantahtoinen pienpuolue alkaakin kasvamaan paljon isommaksi?

Puolueiden vaalibudjetti keskustelu on muutenkin hieman arveluttavaa, sillä täysin paikkansa pitäviä lukuja on todella vaikea hankkia ja esim. valtamedia on kampanjoinut Perussuomalaisten puolesta todella runsaasti ja se kampanjointi ei näy tuossa taulukossa ollenkaan. Muutenkin puolueiden vaalimainonta on sikäli kaksinaamaista, että sen mainonnan käytännössä maksaa veronmaksajat puoluetukina ym. ja ne rahat vieläpä päätyvät valtamedian taskuun, jossa se rahakkain osa mainonnasta tehdään. Valtamedialle onkin iso rahasampo aina kahden vuoden välein järjestettävät isot vaalit.

VKK ja moni muu Natoa ja globalismia vastustava uusi puolue yritetään usein leimata aivan turhiksi pienpuolueiksi, vaikka juuri noista pienpuolueista tulee tällä hetkellä kaikkein järkevimmät lausunnot mm. mRNA-koronarokotteisiin ja Ukrainan sotaan liittyen.

VKK:n puheenjohtaja Ano Turtiainen on joitain erittäin ala-arvoisia somepäivityksiä tehnyt ja muutenkin joskus esiintymisessä saattaisi jotain pientä korjattavaa olla, mutta sitä ei voi kukaan kiistää, että Turtiainen on ollut ainoa kansanedustaja nykyisessä eduskunnassa joka on mRNA-koronarokotteiden vaaroista puhunut.

Suomessa on valtava joukko ihmisiä jotka eivät mRNA-koronarokotteisiin luota niistä ilmenneiden vakavien sivuvaikutusten takia, mutta silti vain 0.5% kansanedustajistamme on yrittänyt varoitella kyseisistä mRNA-rokotteista. Prosenttien valossa ei näytä kovin hyvältä suomalaisten ja suomalaisen politiikan kannalta.

Tampereen Sanomat NetMagazine, kansan puolella

Lähde: Kiivas taistelu äänestäjistä | A-studio | Yle Areena

Tämä lyhyt puhe vielä liitteeksi juttuun, kun kohdassa 3.18 on erittäin hyvä heitto Kokoomuksen suuntaan, vaikka hieman muokattuna tuon saman kysymyksen olisi voinut esittää todella monelle sotapsykoosissa olevalle poliitikollemme. 

Aiheeseen liittyvää:

Viisi ohjetta eduskuntavaaleihin | Tampereen Sanomat

Miksi rehellisiä Nato-vaaleja ei uskalleta pitää? | Tampereen Sanomat

Onko Ilta-Sanomilla varaa vitsailla pienpuolueista? | Tampereen Sanomat

Miksi niin moni valtamedian toimittaja ei kunnioita Journalistin ohjeita, erityisesti kohtaa numero kahdeksan? | Tampereen SanomatTotuus koronasta, koronarokotteista, Googlesta, Wikipediasta, faktantarkastajista ym. (tämä dokumentti sinun on katsottava, varsinkin jos sinulla on lapsia) | Tampereen Sanomat

Katso nämä videot koronarokotteista ja tee ihan itse omat johtopäätöksesi | Tampereen Sanomat

Koronarokotteet eivät kelpaa edes ilmaiseksi köyhille maille, mutta Suomen tv:ssä mainostetaan silti uutta tehostekierrosta riskiryhmäläisille | Tampereen Sanomat

Tärkeä video: Hautausurakoitsija puhuu koronarokotteista ja ylikuolleisuudesta | Tampereen Sanomat

Miksi THL ja Yle valehtelee ylikuolleisuudesta silmiä räpäyttämättä? | Tampereen Sanomat

Onko EU:n seuraava korruptiovyyhti 71 miljardin euron rokotepotti? | Tampereen Sanomat

06.12.2023Suomi 106 vuotta 6.12.2023
05.12.2023Yle valehtelee päin näköä ylikuolleisuudesta
30.11.2023Talvisota alkoi 84 vuotta sitten (Talvisodan salattu historia)
25.11.2023Pakolaiset ovat uusi Nokia, paitsi jos he tulevat itärajalta
08.11.2023Toimitus on pitänyt syyslomaa
07.10.2023Mistä löytyisi poliitikonsiirto-robotti?
07.10.2023Jalkapallon äänet häiritsevät, mutta massiivisen ohjusiskun mahdollisuus ei häiritse?
05.10.2023Nobel-komitealta nyrkki vasten koronarokotteista sairastuneiden kasvoja
05.10.2023Meinataanko tämä irvokas näytelmä näytellä loppuun asti?
30.09.2023Ulkoministeri myöntää huijanneensa suomalaisia

Siirry arkistoon »