Miksi THL ja Yle valehtelee ylikuolleisuudesta silmiä räpäyttämättä?

31.01.2023

Totuus_.jpeg

Ylen uutisointiin esim. koronarokotteista ja Ukrainan sodasta on moni totuutta janoava pahasti pettynyt, ja Ylellä ei tunnu olevan mitään aikeita muuttaa uutisointiaan rehellisempään suuntaan, ainakaan viime päivien perusteella. Ylen uutinen Suomessa selvästi nousseesta ylikuolleisuudesta oli jälleen kerran paha rimanalitus Yleltä, uutisessa ei sanallakaan mainittu mRNA-koronarokotteiden osuutta ylikuolleisuuteen, vaan ainoastaan väitettiin kaiken johtuvan koronasta.

On kiistaton tosiasia tilastollisesti, että massiivisen koronarokotekampanjan jälkeen alkoi kuolleisuus nousemaan, tuosta on myös iso joukko riippumattomia asiantuntijoitakin puhunut, mutta faktat eivät jostain syystä tunnu kiinnostavan riittävää määrää ihmisiä.
Esimerkiksi rokotekampanjan jälkeen urheilijoiden äkkikuolemat ovat lisääntyneet todella merkittävästi, sekä paljon paljon muutakin ikävää on raportoitu Suomesta ja maailmalta. Jostain syystä silti vieläkään mikään virallinen taho ei suostu myöntämään, että mRNA rokotekokeilu on pahasti epäonnistunut. Monenko ihmisen pitää vielä kuolla tai sairastua vakavasti ennen kuin esim. THL pystyy asian myöntämään?

Yhä useampi alkaa nykyisin olemaan sitä mieltä, että valtamedia on globalistien hallinnassa ja sen tehtävänä on vain kylvää kansaan eripuraa, pelkoa sodasta, sekä heikentää kansan terveyttä. Liian moni fakta puhuu tuon asian puolesta, tai sitten yksinkertaisesti valtamediaa johtaa hölmöt jotka eivät ymmärrä mistään mitään, eivätkä tajua kansan parasta.

Kuinka moni ylipäätään luottaa kyselyyn jossa väitetään 85 prosentin luottavan Ylen uutisiin? Viimeiset kaksi vuotta on vienyt monen uskon valtamediaan ja moni on sen takia lopettanut esim. Ylen uutisten seuraamisen kokonaan ja yrittää etsiä tietoja luotettavimmista lähteistä. Valtaeliitti pelaa muutenkin melko rohkeaa peliä, kun vääristeltyjä uutisia tietoisesti syöttävät kansalle, koska osa kansasta kuitenkin vähitellen herää ja alkaa miettimään kuinka paljon historian tapahtumista on myös valehdeltu. Valtaeliitin yksi peloista onkin, että riittävän iso joukko ihmisiä alkaa kiinnostumaan historian salatuista kansioista ja liian monia valheita vuosien takaa alkaa nousta julkisuuteen näkyvästi.

Suomesta on vaikea löytää aitoa mediakritiikkiä, onneksi on olemassa vaihtoehtomedia josta sitä usein löytää, muuten valtamedian jutut saattaisivat olla vieläkin enemmän virheellisiä jos ei olisi mitään vastavoimaa. Näennäistä mediakritiikkiä sen sijaan jonkun verran on, kuten esim. Ylen oma "mediakriittinen" Viimeinen sana-ohjelma, sekä usein myös oppositiopuoluetta esittävä PerusSuomalaiset arvostelee mediaa, vaikka valtamedia kohtelee heitä silkkihansikkain, eikä valtamedian toimittajat koskaan hiosta perussuomalaisia heidän takinkäännöistään ym.
Viimeinen sana-ohjelman uusin jakso meni jo melkoisen huumorin puolelle, kun mediakriittisessä ohjelmassa oli vieraana toimittaja Maria Veitola, jolta monesti tuntuu olevan Journalistin ohjeiden kahdeksas kohta unohtunut kokonaan, sen verran penkin alle moni Veitolan ohjelma on mennyt journalistisesta näkökulmasta katsottuna. 

Valtamedian toiminta monissa asioissa on niin läpinäkyvää, että on jotenkin yliluonnollista miksi kuitenkin niin harva havahtuu asiaan. Vai onko Hollywoodin ym. tarjoamat sirkushuvit, sekä tv-ohjelmien ja musiikin laskenut taso myös tylstyttänyt ihmisiä ja omien aivojen käyttö on ulkoistettu valtamedialle ja viihdeteollisuudelle?

Tampereen Sanomat NetMagazine, kansan puolella

  

Linkki Yle Uutisiin 26.01.2023 (kohdasta 14.35 eteenpäin, ei sanallakaan mainintaa koronarokotteiden aiheuttamista kuolemantapauksista)  
Yle_Uutiset_26.01.2023.webp

 

    

Aiheeseen liittyen:

Linkki videoon: #146 - Rauli Mäkelä - Mistä Ylikuolleisuus Johtuu? (rumble.com)   

Mista_ylikuolleisuus_johtuu_Rauli_Makela.jpeg

   

                   
   
Linkki juttuun: Katso nämä videot koronarokotteista ja tee ihan itse omat johtopäätöksesi | Tampereen Sanomat
Katso_nama_videot_koronarokotteista_ja_tee_ihan_itse_omat_johtopaatoksesi.jpeg
           
                        
Linkki juttuun: Miksi moni valtamedian toimittaja ei noudata Journalistin ohjeita, erityisesti kohtaa numero 8? | Tampereen Sanomat
      Miksi_moni_valtamedian_toimittaja_ei_noudata_Journalistin_ohjeita_erityisesti_kohtaa_numero_8.jpeg       

27.03.2023Nyt on aika herätä Tukholma-syndroomasta!!
25.03.2023Törkeää väkivaltaa vai false flag?
24.03.2023Miksi Uusi Suomi sensuroi Tuomas Malisen järkevän ja Suomen parasta tahtovan kirjoituksen?
22.03.2023Viisi ohjetta eduskuntavaaleihin
22.03.2023Järviradion vaalipaneelissa yksi erottui muista
22.03.2023Onko Ilta-Sanomilla varaa vitsailla pienpuolueista?
15.03.2023Shokkiuutinen? - Helsingin Sanomien vaalikone syrjii pienpuolueita?
06.03.2023Hyviä videoita, sulje TV ja katso nämä
04.03.2023Loistava esimerkki miten media vaikuttaa jo pieniin lapsiin
03.03.2023Jari Tervo kannattaa Lähi-Idän lasten pommittamista?

Siirry arkistoon »