Totuus koronasta, koronarokotteista, Googlesta, Wikipediasta, faktantarkastajista ym. (tämä dokumentti sinun on katsottava, varsinkin jos sinulla on lapsia)

27.02.2023

Plandemic_dokumenttielokuva_osa_2_Indoctornation_tekstitetty_suomeksi.jpg

Plandemic dokumenttielokuva, osa 2: Indoctornation

Tämä silmiä aukaiseva dokumentti kuuluu siihen osastoon joka pitäisi näyttää tv:stä parhaaseen mahdolliseen katseluaikaan, mutta jota mikään kanava ei näytä mihinkään aikaan.
Jos dokumentin katsottuaan silmät ei vieläkään aukene nykymenolle, niin sitten on parempi hakea viinakaupasta pullo Koskenkorvaa ja juoda se mahdollisimman nopeasti, jos edes sen jälkeen jotain tuntemuksia päässään ja kehossaan huomaisi.
TSNM ei todellakaan kehoita ketään viinaa juomaan, mutta jos dokumentissa esitetyt asiat ja totuus maailman menosta ei yhtään hetkauta mihinkään suuntaan, niin eikö silloin ole sama vaikka viinaa alkaa juomaan keskellä päivää, jos millään ei ole mitään väliä?

Silloin voidaan puhua jo jostain joukkopsykoosista jos dokumentin katsomisen jälkeen mitkään kellot ei päässä soi, vaikka dokumentissa esitetään niin kovia faktoja, jotka vaikuttavat sinun ja sinun lastesi elämään. Joten vaikka et itsestäsi välittäisi, niin katso dokumentti edes lastesi tähden.

Dokumentti on tehty vuonna 2020, mutta on edelleen ajankohtainen ja sitä ei voi koskaan jakaa liikaa, kun mahdollisimman monen pitäisi se nähdä. Dokumenttia vastaan on hyökätty rajusti ja väitetty valheelliseksi, hyökkääjät tosin ovat itse joutuneet valheisiin turvautumaan ja jääneet siitä kiinnikin, kuten dokumentista selviää.
 
Katso itse ja päättele, onko dokumentti täysin totta vai lähes täysin totta.
 

Tampereen Sanomat NetMagazine, kansan puolella

   

Plandemic_dokumenttielokuva_osa_2_Indoctornation_tekstitetty_suomeksi.jpg


Plandemic dokumenttielokuva, osa 2: Indoctornation (tekstitetty suomeksi) -- Nukkemestarit -- Sott.net 
Dokumentin esittelyteksti: Tässä Plandemic dokumenttielokuvan osassa 2 nimeltään Indoctornation on ohjaaja Mikki Willis yhdessä työryhmänsä kanssa kerännyt vaikuttavan määrän taustatietoja luodakseen kokonaiskuvan siitä, miksi elämme parhaillaan koronahysterian valtaamassa maailmassa. Tämän ansiokkaan elokuvan sisältöä ovat mm. simuloitu pandemiaharjoitus 'Event 201' (5kk ennen pandemian julistamista); lääkeviranomaisten hämärät koronaviruspatentit; kuinka koronavirus mahdollisesti valmistettiin laboratoriossa; median sekä hakukoneiden manipulaatio ja propaganda; tiedustelupalvelujen kytkökset mediaan; Bill Gatesin ja hänen säätiönsä hämäräpuuhat; modernin lääketieteen ja WHO:n kyseenalaiset taustat. Lopuksi elokuva antaa kuitenkin toivoa siitä, kuinka tulemme heräämään tästä painajaisesta. Ainakin elokuvan katsominen on hyvä alku oman tietoisuuden lisäämiseksi.


Dokumentin ensimmäiseen osaan linkki alla, mutta toisen osan voi katsoa aivan hyvin myös ilman ensimmäisen osan katsomista. Toimitus katsoi ensin jälkimmäisen osan ja sen jälkeen ensimmäisen osan, joka vain vahvisti dokumentin uskottavuutta.
Plandemic dokumenttielokuva, osa 1: Judy Mikovitsin haastattelu (tekstitetty suomeksi) -- Nukkemestarit -- Sott.net 

 
  

Wikipediassa edelleen hyökätään Plandemic-dokumenttia vastaan, ja kirjoitetaan esim. "Haastattelussa uusi koronavirus esitetään ihmisten kehittämänä.", mutta kuinkas sitten kävikään... 
 

Tämä uutinen ilmestyi juuri sopivasti... 
Yhdysvaltain energiaministeriö: koronavirus saattaa olla peräisin laboratoriosta – Valkoinen talo: lopullista varmuutta ei ole - Ulkomaat - Ilta-Sanomat
Yhdysvaltain_energiaministerio_koronavirus_saattaa_olla_peraisin_laboratoriosta__Valkoinen_talo_lopullista_varmuutta_ei_ole.jpeg 

   

   

 

                          


Aiheeseen liittyen:

Katso nämä videot koronarokotteista ja tee ihan itse omat johtopäätöksesi | Tampereen Sanomat

Koronarokotteet eivät kelpaa edes ilmaiseksi köyhille maille, mutta Suomen tv:ssä mainostetaan silti uutta tehostekierrosta riskiryhmäläisille | Tampereen Sanomat

Tärkeä video: Hautausurakoitsija puhuu koronarokotteista ja ylikuolleisuudesta | Tampereen Sanomat

Miksi THL ja Yle valehtelee ylikuolleisuudesta silmiä räpäyttämättä? | Tampereen Sanomat

Onko EU:n seuraava korruptiovyyhti 71 miljardin euron rokotepotti? | Tampereen Sanomat

 

  
  
       

Ihmisten terveys on hyvissä käsissä?              

Nykyajan_asiantuntijat.jpeg
 

  

  

  

06.02.2024Ehdotus presidentinvaaleihin, kirjoita äänestyslippuun: JFK
05.02.2024Ensin puukkoa selkään ja sen jälkeen leipää kassista
03.02.2024Oletko sinäkin joskus väsähtänyt moniin maailman valheisiin?
02.02.2024Markku Uusipaavalniemi ja totuus rahasta osat 1-3
01.02.2024Kuka nostaa Suomen montusta?
31.01.2024THL ei ota vastaan kansalaisten puheluita koronarokotehaitoista
30.01.2024DCA-keskustelu Turku 13.1.2024
29.01.2024Suomen presidentinvaalit 2024 on illuusio demokratiasta
27.01.2024Presidentinvaaleista puuttuu yksi erittäin tärkeä asia
26.01.2024Novak Djokovic vs. valtamedian sokaisema yleisö 6-0

Siirry arkistoon »