Onko kulissien takana jo sovittu, että Mika Aaltola on seuraava presidentti?

14.08.2023

Mika_Aaltola_pyrkii_presidentiksi_valitsijayhdistyksen_kautta..jpeg

Media päättää kenet valitaan 

Kaikki jotka maailman menosta jotain ymmärtävät tietävät, että media päättää kenestä tulee presidentti. Media ohjaa ihmisiä haluttuun suuntaan, kun vaalien aikaan julkaisee juttuja ehdokkaista ja se ehdokas joka halutaan ykköseksi saa näkyvimmät ja positiivisimmat uutisoinnit. Ehdokkaan toki täytyy olla "sopiva" ja ajaa määrättyjä agendoja. 

Ihmisten rauhallisena pitämiseen kuuluu luoda illuusio demokratiasta, jolloin ihmiset luulevat jollain lailla pääsevänsä vaikuttamaan asioihin, vaikka tosiasiassa asiat on usein jo sovittu kulissien takana. Myös tulevat presidentinvaalit todennäköisesti tullaan näyttelemään tuon kuvion mukaan, vaikka kaikki näyttelijät eivät asiaa tiedäkään.

Suomea ollaan nyt puristamassa tiukkaan Nato-muottiin ja pro-Nato Niinistön tilalle täytyy saada pro-Nato presidentti. Nyt valtaeliitillä on sikäli hyvä tilanne, että kärkiehdokkaat Aaltola, Haavisto, Halla-aho, Rehn, Stubb ja Urpilainen ovat kaikki pro-Nato ehdokkaita, joten valtaeliitti joka tapauksessa saa oman ravihevosensa ensimmäisenä ylittämään maalilinjan.
Tässä vedonlyönnissä valtaeliitti ei voi hävitä.

Etukäteen sovitut pelisäännöt?

Lähes varmaa on, että kukaan kärkiehdokkaista ei kysy vaaliväittelyissä Aaltolalta hänen pehmoisista puheista Ukrainan sotaan liittyen, esim. kun Aaltola jo keväällä 2022 julisti Venäjän olevan aivan juuri romahtamassa. Eikä kukaan kärkiehdokkaista kysy Halla-aholta mitään Perussuomalaisten lukuisista takinkäännöistä, eikä Rehniltä mitään hankalaa EU:n pankkimafiaan liittyen. Todennäköisesti myös Haavistolta ja Stubbilta jätetään muutama todella paha kysymys kysymättä. Sen takia presidentinvaaliin pitää saada joku tai joitain jotka haastavat kärkiehdokkaat oikeasti hankalilla kysymyksillä.

Se joka luulee, että presidentinvaalit olisivat täysin puolueettomat erehtyy pahasti, pahimmassa tapauksessa uusi presidentti on jo päätetty kulissien takana ja kaikki tämä on vain poliittista teatteria jota useampi kuukausi näytellään. Ainoan särön vaaliväittelyn harmauteen voi tuoda se, että Saara Huhtasaari, Jaana Kavonius ja Paavo Väyrynen saisivat kerättyä kannattajakortteja vaadittavat 20.000 ja pääsisivät esittämään hankalia kysymyksiä väittelyissä. Valtaeliitti tosin tekee kaikkensa, että liian isänmaallista väittelyä ei tulisi ja siksi ehdokkaiksi ei haluta sellaisia jotka kysyisivät liian pahoja kysymyksiä.

Halla-aho ei ole vaihtoehto

On myös hyvin mahdollista, että valtamedia suunnitellusti alkaa markkinoimaan Jussi Halla-ahoa jonkinlaisena vaihtoehtona nykymenolle, ja näin halutaan antaa käsitys, että Halla-aho olisi jonkinlainen vaihtoehto muille kärkiehdokkaille. Valtamedian taktiikka on todennäköisesti, että Halla-ahosta julkaistaan hieman huonohkoja kuvia ja mahdollisesti syytetään rasismista ja äänestäjät sitten luulee, että valtamedia vainoaa Halla-ahoa kun hän on jonkinlainen globalismin vastavoima ja sen takia ryntäävät äänestämään Halla-ahoa.

Täytyy kuitenkin muistaa, että Halla-aho on vahvasti mukana pro-Nato porukassa ja aikoinaan GMO, CETA ja TTIP asioissa äänesti noiden globalististen hankkeiden puolesta. Myös sitä voi ihmetellä, miksi valtamedia ei näkyvästi ole arvostellut Halla-ahoa, kun hän kirjoitti niskalaukauksesta naapurivaltion presidenttiä kohtaan.

Nato-asiassa muutenkin Perussuomalaiset ajavat sujuvasti kaksilla rattailla, USA:n/Naton sotimiset Lähi-Idässä ja Pohjois-Afrikassa ovat aiheuttaneet valtavia pakolaismääriä, ja moni on siihen päälle vielä lähtenyt pakolaiseksi, vaikka ei olisikaan ollut mitään hätää kotimaassaan. Perussuomalaiset kerää siis maahanmuuttopuheillaan ääniä itselleen, mutta samaan aikaan kannattavat Natoa, joka on yksi syyllinen siihen miksi niin paljon pakolaisia on lähtenyt kohti Eurooppaa.

Jos Halla-ahoa oikeasti valtamedia ym. vihaisi, niin miten hänet sitten on nostettu eduskunnan puhemieheksi, tavallaan valtakunnan kakkospaikalle. Valtaeliitti olisi varmasti pystynyt estämään tuon nimityksen, jos kokisivat Halla-ahon suureksi uhaksi.

Mika Aaltola, seuraava presidentti?

Melko tyhjästä presidenttipeliin mukaan repäisty Mika Aaltola herättää isoja kysymyksiä. Valtamedia/gallupit jo lokakuussa 2022 leipoivat hänestä ykkössuosikin presidentiksi, mutta Aaltola itse ei ollut lähdössä vaaleihin mukaan ja samalla hieman oudosti kiisti WEF:fin olemassa olon. WEF on järjestönä saanut paljon kritiikkiä kun hyvin moni on sitä mieltä, että se on valtaeliitin kultapossukerho jonka jäsenillä on ihan eri säännöt kuin tavallisilla kansalaisilla.

Kriittinen median seuraaja on ihmetellyt kuinka valtavan paljon positiivisia lehtijuttuja Aaltolasta on viime aikoina tehty, välillä ollaan halkoja hakkaamassa ilman paitaa ja välillä puhelin on unohtunut päälle tärkeässä mediatilaisuudessa, kun kotoa on soitettu perheasioihin liittyen. Useat naistenlehdet ovat myös tehneet ylistäviä juttuja Aaltolasta, toki yksikään lehti tai media Suomessa ei ole koskaan kysynyt Aaltolalta, miksi hänen arvionsa Ukrainan sotaan liittyen ovat niin erilaisia kun vertaa ulkomaisiin riippumattomiin asiantuntijoihin?

Tuon valtavan mediakampanjan takia, sekä muutaman muun faktan johdosta onkin aiheellista kysyä, onko kulissien takana jo sovittu, että Mika Aaltola on Suomen seuraava presidentti?
Myös Aaltolan hieman ylimieliset lausunnot viittaisivat siihen, että Aaltolalle on mahdollisesti luvattu jo jotain ja toimittajien edessä sitoutumattoman ehdokkaan kulissit hieman rakoilee.

"pro-Eurooppa, pro-Nato, pro-Ukraina"

Aaltola edustaa edellisen ja nykyisen hallituksen "pro-Eurooppa, pro-Nato, pro-Ukraina"-linjaa, ja Aaltola on myös kiertänyt pitkin Suomea kertomassa oman näkemyksensä, mitä pahuutta Venäjä edustaa, joten valtaeliitille Aaltola olisi varmasti hyvä ehdokas pro-Nato Niinistön seuraajaksi. Ison särön Aaltolan ja muiden pro-Nato ehdokkaiden tarinaan tuo kuitenkin se, että Puolan presidentin lausunto paljasti USA:n käyvän proxy-sotaa Ukrainassa

Tuosta "pro-Eurooppa, pro-Nato, pro-Ukraina"-listasta puuttuu pro-Suomi, aivan kuten se puuttuu muiltakin presidentinvaalien kärkiehdokkailta, joten siinä mielessä tämän jutun kritiikki koskee myös Haavistoa, Halla-ahoa, Rehniä, Stubbia ja Urpilaista, eikä pelkästään Aaltolaa.
Sen perusteella mitä tietoja TSNM on kerännyt, niin vaikuttaa siltä, että Aaltolalla on erittäin vaikutusvaltaisia tukijoita ja kun valtamediakin syö Aaltolan kädestä, niin ei olisi edes mikään yllätys, että Mika Aaltola on Suomen seuraava presidentti.


Tampereen Sanomat NetMagazine, kansan puolella


Huom: Kaikesta kritiikistä huolimatta TSNM toivoo kaikkea hyvää Mika Aaltolalle, kuten myös kaikille muillekin ehdokkaille. TSNM vain tekee oman työnsä tutkivan journalismin saralla, kun valtamedia ei sitä halua tehdä, ja siksi asioista on kirjoitettava rehellisesti.
Samalla TSNM haluaa muistuttaa, että jos tietoisesti vääristelee asioita tai jopa valehtelee, tai toimii jonkun tahon ravihevosena vaaleissa, niin se ei tuo siunausta elämään.
Pyrkikää siis kaikki rehellisyyteen.

Jutun kuvakaappaus osoitteesta: ”Jos on tietoa ja on taitoa...” – Mika Aaltolan sanat riemastuttivat somen vääräleuat (iltalehti.fi)


Aiheeseen liittyvää:

YouTuben aarteita, Paavo Väyrynen hiostaa Sauli Niinistöä Suomen perustuslain rikkomisesta. 

 

Rauha Ukrainaan oli tekeillä jo maaliskuussa 2022, mutta lännen globalistit estivät sen? | Tampereen Sanomat

Ukrainan sodan syyt ja taustat, tätä ei valtamedia kerro! | Tampereen Sanomat

A-Talkin asiantuntijat vs. riippumattomat asiantuntijat | Tampereen Sanomat

Miksi niin moni haluaa suudella Naton sormusta? (katso video, jos uskallat!) | Tampereen Sanomat

Onko Suomen eduskunnalle 500 000 kuollutta lasta aivan yhdentekevä asia? | Tampereen Sanomat

31.03.2024Hyvää ja siunattua Pääsiäistä!
06.02.2024Ehdotus presidentinvaaleihin, kirjoita äänestyslippuun: JFK
05.02.2024Ensin puukkoa selkään ja sen jälkeen leipää kassista
03.02.2024Oletko sinäkin joskus väsähtänyt moniin maailman valheisiin?
02.02.2024Markku Uusipaavalniemi ja totuus rahasta osat 1-3
01.02.2024Kuka nostaa Suomen montusta?
31.01.2024THL ei ota vastaan kansalaisten puheluita koronarokotehaitoista
30.01.2024DCA-keskustelu Turku 13.1.2024
29.01.2024Suomen presidentinvaalit 2024 on illuusio demokratiasta
27.01.2024Presidentinvaaleista puuttuu yksi erittäin tärkeä asia

Siirry arkistoon »