A-Talkin asiantuntijat vs. riippumattomat asiantuntijat

17.02.2023

Kun vertaa Ylen A-Talkissa olleiden keskustelijoiden lausuntoja ulkomaisiin, riippumattomiin asiantuntijoihin, niin valtava ero on näkemyksillä. Studiossa väitettiin olevan Venäjä-asiantuntijoita, mutta keskustelun perusteella ei Venäjää ja geopolitiikkaa kovin hyvin tunneta. Ainoastaan yksi keskustelijoista oli sitä mieltä, että Venäjä tuskin Ukrainassa perääntyy, jota riippumattomat sotilasasiantuntijat ovat jo pitkään sanoneet. Myöskään USA:n/CIA:n isosta roolista Ukrainan sodassa ei studiossa keskusteltu.

Yhteenveto A-Talkin keskustelusta karkeasti pyöristettynä, että rauhaa ei oikein voi tehdä jos Venäjälle vähänkään siinä joudutaan antamaan periksi, joten on sodittava niin kauan, että Venäjä taipuu, ja ellei Venäjä taivukaan niin sitten katsellaankin tilanteet uudestaan.
Riippumattomat sotilasasiantuntijat ovat sitä mieltä, että Ukrainalla on todella isoja ongelmia rintamalla ja Venäjä on vähitellen ottamassa otteen täysin itselleen, mutta A-Talkin asiantuntijat näkevät asian toisin. Ja Pekka Toveri taas selostaa jostain Ukrainan tulevista vastahyökkäyksistä jolla Venäjä pusketaan kauemmaksi, kunhan vain aseita joku toimittaa tarpeeksi Ukrainalle. Toverin juttuja moni ei ota enää kovin tosissaan, kun välillä on tullut Toverilta sellaista tekstiä mikä sopisi paremmin Pikku Kakkosen iltasatuihin.

Kun suurvallat pelaa näitä valtapelejään ja geopoliittista shakkia, niin jälki on usein hyvin rumaa. USA/CIA hämmensi vuosikausia asioita Ukrainassa aiheuttaen toimillaan mm. sotatilan Itä-Ukrainaan, ja sitten kun Venäjä vastasi siihen huonoimmalla mahdollisella tavalla, eli sodalla, niin tällä hetkellä ollaan todella surullisessa tilanteessa. Valtavasti ihmisiä on kuollut, mutta silti Ukraina ja EU lähettää nuoria sotilaita Bahmutin lihamyllyyn, eivätkä halua nähdä mitään muuta ratkaisua tilanteeseen.

Asetehtaat hieroo käsiään, kun samaan aikaan ruumiita tulee joka päivä lisää, ja globalistit laskevat taskulaskimillaan miten voivat hyötyä Ukrainan sodasta mahdollisimman paljon.
A-Talkissa Pekka Toveri toivoi EU:lle sellaista johtajuutta, että sotaa saadaan kunnolla jatkettua jos USA:n antama tuki alkaa jossain kohtaa vähenemään, mutta eikö olisi parempi toivoa sellaista johtajuutta joka pystyy rauhan rakentamaan?

Tampereen Sanomat NetMagazine, rauhan ja totuuden puolella

   

 
A-Talk: Vuosi sotaa Ukrainassa | A-studio | Yle Areena  
Verkkosieppaus_17-2-2023_52933_areena.yle.fi.jpeg
 
    
   
Yksi monista videoista joissa ulkomaiset asiantuntijat antavat aivan erilaiset lausunnot kuin Suomen valtamedian asiantuntijat:  

 

Moni kotimainen ja ulkomainen YouTube-kanava, sekä usein ihan nollabudjetilla toimiva vaihtoehtomedia, vaikuttaa olevan paremmin kartalla asioista kuin esimerkiksi muutaman miljoonan budjetilla toimiva Ulkopoliittinen instituutti, joten ihan hyvällä syyllä voikin kysyä: Pitäisikö Ulkopoliittinen instituutti lakkauttaa kokonaan?

     

 

Vastaan Sanomat on tehnyt erittäin hyvän jutun Maidanin 2014 tapahtumista, joihin TSNM myös joissain jutuissa on viitannut. CIA:n rooli oli tuolla sellainen, että jo pelkästään tuon takia Suomen ei pitäisi liittyä Natoon, ja siten osittain mahdollisesti kytkeytyä vastaavankaltaiseen toimintaan myös tulevaisuudessa.
A-Talkin asiantuntijat eivät ilmeisesti tiedä noita Maidanin tapahtumia, tai sitten esittävät tietämätöntä. Riippumattomat sotilasasiantuntijat, jos ovat tehtäviensä tasalla, sen sijaan nuo asiat tietää ja siksi näkevätkin Ukrainan sodan paljon laajemmin ja totuudenmukaisemmin.  

Tutkimus: Maidanin ampumiset vuonna 2014 olivat false flag -joukkomurha - Vastaan Sanomat


tutkimus-maidanin-ampumiset-vuonna-2014-olivat-false-flag-joukkomurha.jpeg

    

  

  

      

Amerikassakin osa haluaa jatkaa sotaa ja osa haluaisi nopean rauhan Ukrainaan.

Republikaanijohtaja torjuu vaatimuksen lopettaa USA:n apu Ukrainalle | Yle Uutiset

"Republikaanipuolueen kongressiedustaja Matt Gaetz johtaa kymmenen republikaaniedustajan ryhmää, joka vaati viime viikolla, että tuki Ukrainalle lopetettaisiin, ja että sodan osapuolet "tekisivät rauhansopimuksen välittömästi"."

          Verkkosieppaus_17-2-2023_677_yle.fi.jpeg                     
    

  

  

29.09.2023Vinkki Uudenkaupungin autotehtaalle
29.09.2023Pieni muistutus
26.09.2023Valtamedia laittaa parastaan: kuukausipalkka 12424 euroa ja tölkkihernekeitto
23.09.2023Tiedeyhteisö vastusti käsien pesemistä
20.09.2023Uutuuskirjasta paljastuu: poliitikot valehtelivat suomalaisille päin näköä
20.09.2023Ajatuksia herättäviä kuvia
16.09.2023Onko Nato osasyyllinen Libyan tulviin?
15.09.2023Totuus Libyasta
11.09.2023Mitä oikeasti tapahtui 22 vuotta sitten?
06.09.2023Tankki täyteen - Yksi kaikkien aikojen parhaita tv-sarjoja Suomessa

Siirry arkistoon »