A-Talkin asiantuntijat vs. riippumattomat asiantuntijat

17.02.2023

Kun vertaa Ylen A-Talkissa olleiden keskustelijoiden lausuntoja ulkomaisiin, riippumattomiin asiantuntijoihin, niin valtava ero on näkemyksillä. Studiossa väitettiin olevan Venäjä-asiantuntijoita, mutta keskustelun perusteella ei Venäjää ja geopolitiikkaa kovin hyvin tunneta. Ainoastaan yksi keskustelijoista oli sitä mieltä, että Venäjä tuskin Ukrainassa perääntyy, jota riippumattomat sotilasasiantuntijat ovat jo pitkään sanoneet. Myöskään USA:n/CIA:n isosta roolista Ukrainan sodassa ei studiossa keskusteltu.

Yhteenveto A-Talkin keskustelusta karkeasti pyöristettynä, että rauhaa ei oikein voi tehdä jos Venäjälle vähänkään siinä joudutaan antamaan periksi, joten on sodittava niin kauan, että Venäjä taipuu, ja ellei Venäjä taivukaan niin sitten katsellaankin tilanteet uudestaan.
Riippumattomat sotilasasiantuntijat ovat sitä mieltä, että Ukrainalla on todella isoja ongelmia rintamalla ja Venäjä on vähitellen ottamassa otteen täysin itselleen, mutta A-Talkin asiantuntijat näkevät asian toisin. Ja Pekka Toveri taas selostaa jostain Ukrainan tulevista vastahyökkäyksistä jolla Venäjä pusketaan kauemmaksi, kunhan vain aseita joku toimittaa tarpeeksi Ukrainalle. Toverin juttuja moni ei ota enää kovin tosissaan, kun välillä on tullut Toverilta sellaista tekstiä mikä sopisi paremmin Pikku Kakkosen iltasatuihin.

Kun suurvallat pelaa näitä valtapelejään ja geopoliittista shakkia, niin jälki on usein hyvin rumaa. USA/CIA hämmensi vuosikausia asioita Ukrainassa aiheuttaen toimillaan mm. sotatilan Itä-Ukrainaan, ja sitten kun Venäjä vastasi siihen huonoimmalla mahdollisella tavalla, eli sodalla, niin tällä hetkellä ollaan todella surullisessa tilanteessa. Valtavasti ihmisiä on kuollut, mutta silti Ukraina ja EU lähettää nuoria sotilaita Bahmutin lihamyllyyn, eivätkä halua nähdä mitään muuta ratkaisua tilanteeseen.

Asetehtaat hieroo käsiään, kun samaan aikaan ruumiita tulee joka päivä lisää, ja globalistit laskevat taskulaskimillaan miten voivat hyötyä Ukrainan sodasta mahdollisimman paljon.
A-Talkissa Pekka Toveri toivoi EU:lle sellaista johtajuutta, että sotaa saadaan kunnolla jatkettua jos USA:n antama tuki alkaa jossain kohtaa vähenemään, mutta eikö olisi parempi toivoa sellaista johtajuutta joka pystyy rauhan rakentamaan?

Tampereen Sanomat NetMagazine, rauhan ja totuuden puolella

   

 
A-Talk: Vuosi sotaa Ukrainassa | A-studio | Yle Areena  
Verkkosieppaus_17-2-2023_52933_areena.yle.fi.jpeg
 
    
   
Yksi monista videoista joissa ulkomaiset asiantuntijat antavat aivan erilaiset lausunnot kuin Suomen valtamedian asiantuntijat:  

 

Moni kotimainen ja ulkomainen YouTube-kanava, sekä usein ihan nollabudjetilla toimiva vaihtoehtomedia, vaikuttaa olevan paremmin kartalla asioista kuin esimerkiksi muutaman miljoonan budjetilla toimiva Ulkopoliittinen instituutti, joten ihan hyvällä syyllä voikin kysyä: Pitäisikö Ulkopoliittinen instituutti lakkauttaa kokonaan?

     

 

Vastaan Sanomat on tehnyt erittäin hyvän jutun Maidanin 2014 tapahtumista, joihin TSNM myös joissain jutuissa on viitannut. CIA:n rooli oli tuolla sellainen, että jo pelkästään tuon takia Suomen ei pitäisi liittyä Natoon, ja siten osittain mahdollisesti kytkeytyä vastaavankaltaiseen toimintaan myös tulevaisuudessa.
A-Talkin asiantuntijat eivät ilmeisesti tiedä noita Maidanin tapahtumia, tai sitten esittävät tietämätöntä. Riippumattomat sotilasasiantuntijat, jos ovat tehtäviensä tasalla, sen sijaan nuo asiat tietää ja siksi näkevätkin Ukrainan sodan paljon laajemmin ja totuudenmukaisemmin.  

Tutkimus: Maidanin ampumiset vuonna 2014 olivat false flag -joukkomurha - Vastaan Sanomat


tutkimus-maidanin-ampumiset-vuonna-2014-olivat-false-flag-joukkomurha.jpeg

    

  

  

      

Amerikassakin osa haluaa jatkaa sotaa ja osa haluaisi nopean rauhan Ukrainaan.

Republikaanijohtaja torjuu vaatimuksen lopettaa USA:n apu Ukrainalle | Yle Uutiset

"Republikaanipuolueen kongressiedustaja Matt Gaetz johtaa kymmenen republikaaniedustajan ryhmää, joka vaati viime viikolla, että tuki Ukrainalle lopetettaisiin, ja että sodan osapuolet "tekisivät rauhansopimuksen välittömästi"."

          Verkkosieppaus_17-2-2023_677_yle.fi.jpeg                     
    

  

  

31.03.2024Hyvää ja siunattua Pääsiäistä!
06.02.2024Ehdotus presidentinvaaleihin, kirjoita äänestyslippuun: JFK
05.02.2024Ensin puukkoa selkään ja sen jälkeen leipää kassista
03.02.2024Oletko sinäkin joskus väsähtänyt moniin maailman valheisiin?
02.02.2024Markku Uusipaavalniemi ja totuus rahasta osat 1-3
01.02.2024Kuka nostaa Suomen montusta?
31.01.2024THL ei ota vastaan kansalaisten puheluita koronarokotehaitoista
30.01.2024DCA-keskustelu Turku 13.1.2024
29.01.2024Suomen presidentinvaalit 2024 on illuusio demokratiasta
27.01.2024Presidentinvaaleista puuttuu yksi erittäin tärkeä asia

Siirry arkistoon »