Miksi niin moni haluaa suudella Naton sormusta? (katso video, jos uskallat!)

08.02.2023

Jos kiinnostaa saada toisenlaista näkemystä Ukrainan sodasta mitä valtamedia tarjoaa, niin tuo Redacted-kanavan video kannattaa katsoa, mutta jos haluat edelleen ulkoistaa ajattelusi valtamedialle, niin älä katso videota. Ulkomaiset riippumattomat asiantuntijat antavat melko erilaisia lausuntoja Ukrainan sodasta kun vertaa esim. Mika Aaltolan, Martti J. Karin ja Pekka Toverin lausuntoihin. Onko nyt kaikki valtamedian voimat valjastettu Suomen viemiseksi Natoon, vai miksi asioista ei kerrota kuin yhdestä näkökulmasta?

Eikö suomalaiset ansaitsisi näin tärkeässä asiassa totuuden?  


Videon esittelyteksti: NATO and Western countries do not want peace in Ukraine. In fact they are actively and openly talking about soldiers and boots on the ground. Putin just issued his strongest warning yet to the West about further involvement in Ukraine. And new video shows Ukrainian soldiers admitting the truth about the war.
(Videoon saatavilla asetuksista myös kohtalainen käännös suomenkielelle)

  

Kun vertaa Redacted-kanavan antamaa infoa esim. alla olevan videon Pekka Toverin antamaan infoon, niin ero on melkoinen. Tuo Futucast-ohjelman reilusti yli tunnin mittainen haastattelu on mediakriittiselle melko raskasta seurattavaa, varsinkin kun ohjelman juontaja ostaa Toverin puheet ilman mitään haastavia vastakysymyksiä, vaikka pieni haastaminen pitäisi olla mukana, varsinkin kun Toveri on keväällä pyrkimässä Suomen eduskuntaan asioista päättämään.

  

   
Videota kuunnellessa herää iso kysymys, eikö Toveri oikeasti tiedä miten asioiden laita on, vai onko jostain annettu ohjeet miten pitää puhua? Videolla kehonkielikin on hieman jännittynyttä, kun vertaa esim. Redacted-kanavan puhujiin, joilla todennäköisesti ei ole mitään agendaa jota on käsketty noudattamaan, vaan voivat puhua ihan vapaasti ilman mitään "jarruja". Videolla ei rauhasta puhuta juuri ollenkaan, vaan ajatellaan, että kun vaan tarpeeksi paljon aseita toimittaa Ukrainaan niin sota päättyy Ukrainan voittoon. 

Toveri pyörittää samaa levyä mitä moni muukin valtamedian asiantuntija, ja sanallakaan ei mainita valtamedian uutisoinnin kannalta ikäviä tosiasioita, esim. CIA:n osuutta Ukrainan tapahtumiin 2014, sekä sitä geopoliittista faktaa, että Venäjä tuskin ottaa taka-askeleita tässä konfliktissa, kun siihen liittyy niin paljon asioita joista valtamediassa ei puhuta.
Valtamedian asiantuntijoiden kannattaisi myös tutustua Talvisodan kiellettyyn historiaan, niin eivät aina yrittäisi väärin perustein liittää Talvisotaa tähän Ukrainan sotaan. 
Tässä yhteydessä täytyy taas muistuttaa, että TSNM on aina rauhan puolella ja sotaa vastaan, siksi tuomitsemme Venäjän hyökkäyksen Ukrainaan, kuten myös tuomitsemme Ukrainan hyökkäyksen Donbassiin ym. ja CIA:n toiminnan mm. Maidanilla 2014. 
Totuus olisi usein sitä parasta rauhantyötä, siten pystyttäisiin monia sotia välttämään kun tiedetään mitkä tahot ja millä konstein ovat aikaisempiakin sotia aikaan saaneet.

Tampereen Sanomat NetMagazine, rauhan ja totuuden puolella

 

   

Tämän kuvan myötä täytyy toivoa, että vuonna 2023 osattaisiin tehdä monissa paikoissa parempaa ja rauhantahtoisempaa ulkopolitiikkaa kuin aikaisempina vuosina on tehty.

Hyva_kuva.jfif

 

 

Aiheeseen liittyvää:

Ukrainan sodan syyt ja taustat, tätä ei valtamedia kerro! | Tampereen Sanomat

Poimintoja uutisvirrasta, näin meitä aivopestään ja viedään kohti Natoa | Tampereen Sanomat


Liian moni poliitikko ja julkisuuden henkilö on vajonnut syvään sotapsykoosiin | Tampereen Sanomat

    

 
31.03.2024Hyvää ja siunattua Pääsiäistä!
06.02.2024Ehdotus presidentinvaaleihin, kirjoita äänestyslippuun: JFK
05.02.2024Ensin puukkoa selkään ja sen jälkeen leipää kassista
03.02.2024Oletko sinäkin joskus väsähtänyt moniin maailman valheisiin?
02.02.2024Markku Uusipaavalniemi ja totuus rahasta osat 1-3
01.02.2024Kuka nostaa Suomen montusta?
31.01.2024THL ei ota vastaan kansalaisten puheluita koronarokotehaitoista
30.01.2024DCA-keskustelu Turku 13.1.2024
29.01.2024Suomen presidentinvaalit 2024 on illuusio demokratiasta
27.01.2024Presidentinvaaleista puuttuu yksi erittäin tärkeä asia

Siirry arkistoon »