Äärimmäisen tärkeä konferenssi, johon poliitikkomme eivät halunneet osallistua

26.08.2023

Toistoa, toistoa ja vielä kerran toistoa, tuo on valtamedian taktiikka kun se agendojaan ajaa ihmisille. Kun jatkuvasti isoilla otsikoilla kerrotaan ihmisille mitä ja miten heidän pitäisi ajatella, niin vähitellen se aivopesu vaikuttaa alitajuntaan, jos ihminen ei osaa siltä suojautua.

Tuon takia vaihtoehtomedian pitää käyttää samaa taktiikka ja toistaa asioita yhä uudestaan ja uudestaan, tosin vaihtoehtomedialla ei ole miljardien yhteisbudjettia kuten valtamedialla, joten näkyvyys ja otsikot jäävät siksi paljon pienemmiksi. Totuus vaatii usein myös toistoa ennen kuin se menee perille, varsinkin jos vastaanottaja on vuosikausia ollut median aivopesun kohteena.

ON AIKA PUHUA-konferenssista(Helsinki 9.6.2023) on jo ollut paljon juttua eri  vaihtoehtomedioissa, mutta silti muistutuksena täytyy vielä tuosta tärkeästä asiasta mainita. Kyseessä oli yksi Suomen tärkeimpiä konferensseja koskaan, mutta silti kukaan eturivin poliitikko ei halunnut siihen osallistua, tai edes mainostaa tapahtumaa somessa.

Poliitikkomme siis valitsivat mieluummin monikansallisten lääkejättien puolen, kuin tavallisten suomalaisten puolen. Vaalilupauksissaan sen sijaan he väittivät olevansa kansan puolella. 

ON AIKA PUHUA-konferenssissa oli iso määrä kovan luokan asiantuntijoiden puheita, sekä myös useita todistuspuheenvuoroja kokeellisten mRNA-koronarokotteiden todistetuista haittavaikutuksista. On suorastaan häpeällistä valtamedian kannalta, että tästä erittäin tärkeästä konferenssista ei haluttu uutisointia tehdä.

Pitkä tallenne kannattaa katsoa vaikka osissa ja samalla muistaa, että mRNA-rokotteiden haitoista omakohtaisesti kertovat ihmiset EIVÄT ole rokotekielteisiä, sillä muutenhan he eivät olisi koko rokotetta ottaneet. Viimeisen kahden vuoden aikana mRNA-rokottamattomia on valtamediassa nimitelty mm. vaarallisemmiksi kuin kulkususi, mutta kukaan ei ole jälkikäteen tuota anteeksi pyytänyt vaikka on selvinnyt, että rokottamattomat olivat oikeassa epäilyissään mRNA-rokotteiden turvallisuudesta.

Tässä voi samalla esittää poliitikoille kysymyksen, onko tarkoituksenne edustaa itseänne, monikansallisia jättifirmoja vai Suomen kansaa? Ammattinimike kansanedustaja viittaisi siihen, että tarkoitus olisi olla kansan edustaja, mutta ehkä tuotakin titteliä pitää muuttaa enemmän totuutta vastaavaksi.

Tampereen Sanomat NetMagazine, kansan puolellaHuom: Jos olet kiireinen poliitikko ja et millään ehdi katsomaan koko tallennetta, niin alla kaksi vähän yli minuutin videota, jos edes nuo hieman kelloja jollain soittaisi.
Ja jos suomalaisten terveys ja hyvinvointi kiinnostaa, niin olisi suositeltavaa katsoa koko tallenne, sekä tutustua siihen valtavaan tietomäärään mitä vakavista mRNA-koronarokotehaitoista Suomessa ja maailmalla on havaittu.
Aiheeseen liittyvää:

Totuus koronasta, koronarokotteista, Googlesta, Wikipediasta, faktantarkastajista ym. (tämä dokumentti sinun on katsottava, varsinkin jos sinulla on lapsia) | Tampereen Sanomat

Katso nämä videot koronarokotteista ja tee ihan itse omat johtopäätöksesi | Tampereen Sanomat

Dokumentti: Rokotettujen äänet (dokumentti mRNA-koronarokotteista ja suomalaisesta demokratiasta) | Tampereen Sanomat

Koronarokotteet eivät kelpaa edes ilmaiseksi köyhille maille, mutta Suomen tv:ssä mainostetaan silti uutta tehostekierrosta riskiryhmäläisille | Tampereen Sanomat

Tärkeä video: Hautausurakoitsija puhuu koronarokotteista ja ylikuolleisuudesta | Tampereen Sanomat

Miksi THL ja Yle valehtelee ylikuolleisuudesta silmiä räpäyttämättä? | Tampereen Sanomat

Onko EU:n seuraava korruptiovyyhti 71 miljardin euron rokotepotti? | Tampereen Sanomat  Avoin_kirje_kiistattomasta_todistusaineistosta_COVID-19-injektioiden_tehottomuudesta_vahingollisuudesta_ja_tappavuudesta.jpeg

 

  

31.03.2024Hyvää ja siunattua Pääsiäistä!
06.02.2024Ehdotus presidentinvaaleihin, kirjoita äänestyslippuun: JFK
05.02.2024Ensin puukkoa selkään ja sen jälkeen leipää kassista
03.02.2024Oletko sinäkin joskus väsähtänyt moniin maailman valheisiin?
02.02.2024Markku Uusipaavalniemi ja totuus rahasta osat 1-3
01.02.2024Kuka nostaa Suomen montusta?
31.01.2024THL ei ota vastaan kansalaisten puheluita koronarokotehaitoista
30.01.2024DCA-keskustelu Turku 13.1.2024
29.01.2024Suomen presidentinvaalit 2024 on illuusio demokratiasta
27.01.2024Presidentinvaaleista puuttuu yksi erittäin tärkeä asia

Siirry arkistoon »