Nobel-komitealta nyrkki vasten koronarokotteista sairastuneiden kasvoja

05.10.2023

Koronapandemia_nosti_RNA-rokotteiden_uranuurtajat_Nobel-palkinnoille.jpeg

Kiistämätön tosiasia on, että erittäin vaaralliseksi väitettyä koronaa vastaan kiireellä markkinoille tuodut mRNA-rokotteet ovat olleet kaikkein vaarallisin rokotekokeilu joka maailmassa koskaan on tehty. Jotkin arviot kyseisiin mRNA-rokotteisiin kuolleista liikkuvat jopa miljoonissa, ja rokotteista vakavia sivuvaikutuksia saaneiden lukumäärää voi vain arvailla. Myöskään mikään aiempi rokote ei ole koskaan saanut aikaan niin isoa kansanliikettä, eikä niin valtavaa joukkoa asiantuntijoita vastustamaan mitään aiempaa rokotetta, kuin nyt vastustetaan isolla joukolla mRNA-koronarokotteita.

Valtamedia ei edelleenkään halua asiasta avoimesti kirjoittaa, ja mRNA-rokotekampanjan jälkeen alkanut ylikuolleisuus on täysin vaiettu aihe valtamediassa. Valtamedia ja mRNA-lääkejätit luottavat siihen, että riittävä määrä ihmisiä uskoo uutisoinnin tutuista ja turvallisista mRNA-rokotteista, eivätkä ymmärrä edes ajatella, että kyseisissä rokotteissa olisi jotain vikaa.

Nyt sitten kaiken lisäksi Nobel-komitea on palkinnut lääketieteen Nobelilla mRNA-koronarokotteen kehittäjät. Katalin Karikó ja Drew Weissman saavat yhteensä n.920 000 euroa palkinnoksi + kaikki valtamedian ja tiedeyhteisön ylistys siihen päälle. Kuitenkin tilastot ja faktat kertovat kuinka epäonnistuneita kyseiset mRNA-rokotteet olivat, niin on aivan uskomatonta, että siitä saa Nobelin.

Myöskään mitään täysin kiistatonta näyttöä ei ole, että mRNA-rokotteet olisivat olleet tehokkaita ja tarpeellisia koronaa vastaan, vaikka niin väitetään. Aivan yhtä hyvin voidaan väittää, että riittävän vahvat ja laadukkaat vitamiinit olisivat koronalta suojanneet paremmin, kuin kokeelliset mRNA-rokotteet, ja vitamiiniväitteen esittäjä olisi varmasti enemmän oikeassa.

Nobel-komitea on joko valtamedian aivopesemä tai sitten taustalla on jotain muuta. Melko hurjaa ajatella, että Nobel-komiteakin olisi vain valtaeliitin kumileimasin, mutta suuria kysymyksiä tämä palkinto herättää. Monien ihmisten usko isompiin instansseihin on kärsinyt pahasti viimeisen kolmen vuoden aikana ja tämä kyseinen Nobel-palkinto sitä uskottavuutta entisestään vaan heikentää.

Hyvin ikävän sivujuonteen tähän Nobel-palkintoon tuo se tosiasia, että mRNA-tekniikan kehittäjä Robert Malone, on itse asettunut mRNA-koronarokotteita vastaan, eikä missään nimessä suosittele niitä käytettäväksi. Tämä tosiasia ei ilmeisesti ole kantautunut Nobel-komitean korviin?

Ihmisten kova usko auktoriteetteihin ja valtamediaan mahdollistaa sen, että melkein mikä uutinen tahansa saadaan menemään läpi isoon joukkoon ihmisiä. Monella ihmisellä ei ole aikaa tutkia asioita valtamediaa syvemmältä, kun pitää seurata kuka seuraavana putoaa Viidakon tähtösissä tai jännittää saadaanko Ismon kaupan ryöstäjä kiinni?

Tampereen Sanomat NetMagazine, kansan puolella  
  
Aiheeseen liittyvää: 
  
  
varoitus-lasten-vanhemmille-mrna-rokotteen-keksijalta_Robert_Malone.jpeg
  
  
 
  
  
 
  
  
"2.1 mRNA-rokotteiden historia
Viitteet mRNA:n käyttöön rokotteina juontavat juurensa vuoteen 1987, jolloin Robert Malone tutkimusryhmänsä kanssa onnistui liittämään mRNA-partikkeleita lipidipartikkelin sisään, ja kun ihmisten soluja sekoitettiin tähän, todettiin että mRNA alkoi tuottamaan proteiineja soluissa. Tätä voidaan pitää ensimmäisenä merkittävänä löytönä kohti mRNA-rokote teknologiaa. Tämän jälkeen tajuttiin, että RNA voisi toimia jonkinlaisena ”lääkkeenä” jossain muodossa, mutta kaikki oli vielä täysin hypoteettista. Myöhemmin, vuonna 1988 sama tutkimusryhmä onnistui kuljettamaan mRNA:ta sammakon alkioon. Tapaus oli ensimmäinen kerta, kun mRNA:ta onnistuttiin viemään elävän organismin sisälle niin, että se tuotti proteiineja eikä tuhoutunut. Kuitenkaan nämä tutkimukset eivät johtaneet vielä mRNA:n käyttöön lääketieteessä tai rokotteissa. mRNA oli liian epävakaata ja sen tuotanto oli liian kallista, jotta sitä olisi voitu hyödyntää lääketieteessä. Tutkimuksia mRNA:n kanssa jatkettiin samaan aikaan monissa tutkimusyksiköissä, ja merkittäviä löytöjä tapahtui. Vuonna 1987 Paul Krieg ja Douglas Melton onnistuivat todistamaan, että mRNA:lla voidaan proteiinien tuottamisen lisäksi estää proteiinien tuotantoa geeneissä. Myöhemmin Harvardin yliopistossa tutkimusryhmä Malonen johdolla lisäsi uudenlaisen liposomin mRNA:n kuljettajaksi. Liposomilla oli positiivinen varaus, joka tehosti sen toimintaa negatiivisesti varautuneen mRNA:n kanssa. Liposomit oli kehittänyt tutkija nimeltä Philip Felgner. 1990- luvun alussa tutkimus siirtyä Vical nimiselle yhtiölle, joka sai haltuunsa oikeudet tutkimuksiin, joita Malone ja tutkimusryhmät olivat tehneet. (Wolff et al. 1990) 1990-luvulla tutkimus mRNA:n parissa sai merkittävän rahoituksen ja ensimmäistä kertaa tutkittiin mahdollisuutta kehittää siitä rokote. Tavoitteena oli tehdä influenssa rokote, mutta tämä hylättiin lähes heti koska tuotanto oli todella kallista. Vuonna 1993 Ranskassa ryhmä 5 tutkijoita onnistuikin näyttämään, että mRNA liposomipartikkelin sisällä soluun vietynä tuotti spesifin immuunireaktion hiirellä. Kuitenkaan tutkimukset eivät johtaneet eteenpäin. Seuraava merkittävä tutkimus mRNA-rokotteiden historiassa alkoi vuonna 1996, kun Eli Gilboa kehitti idean, että ihmisen valkosoluja otettaisiin verestä, ja niihin lisättäisiin synteettistä mRNA:ta, joka osaisi tunnistaa syöpäsolut. Valkosolut pistettäisiin takaisin ihmiseen ja näin ollen ihmisen immuunipuolustus osasi tuhota syöpäsoluja. Tämä vaikutti toimivalta, mutta ei koskaan päässyt läpi rokote testausta ja näin ollen unohdettiin. Kuitenkin Gilboan tutkimuksella oli merkittäviä vaikutuksia mRNA rokotteiden kehittämisessä, koska sen ansiosta CureVac ja BionTech aloittivat tutkimuksena mRNA: parissa (Boczkowski et al. 1996) 2.2 mRNA 2000-luvun historia Curevac:in ja BionTechin ideana oli, että soluja ei otettaisi ulos ihmiskehosta, vaan mR"
  
  
 

 

 

 

31.03.2024Hyvää ja siunattua Pääsiäistä!
06.02.2024Ehdotus presidentinvaaleihin, kirjoita äänestyslippuun: JFK
05.02.2024Ensin puukkoa selkään ja sen jälkeen leipää kassista
03.02.2024Oletko sinäkin joskus väsähtänyt moniin maailman valheisiin?
02.02.2024Markku Uusipaavalniemi ja totuus rahasta osat 1-3
01.02.2024Kuka nostaa Suomen montusta?
31.01.2024THL ei ota vastaan kansalaisten puheluita koronarokotehaitoista
30.01.2024DCA-keskustelu Turku 13.1.2024
29.01.2024Suomen presidentinvaalit 2024 on illuusio demokratiasta
27.01.2024Presidentinvaaleista puuttuu yksi erittäin tärkeä asia

Siirry arkistoon »