Tiedeyhteisö vastusti käsien pesemistä

23.09.2023

Professorenkollegium_Pest_Medizinischen_Fakultat_1863.jpg

Totuus on joskus tarua ihmeellisempää. Pienenä kertauksena meille kaikille, ja etenkin WHO:n johtoportaalle, täytyy muistuttaa mitä professori Ignaz Semmelweisille kävi, kun hän yritti potilaiden terveyttä parantaa ja kuolleisuutta vähentää.

Semmelweis oli tutkimuksissaan tullut siihen lopputulokseen, että lääkäreiden ja sairaanhoitajien pitäisi pestä/desinfioida kädet aina ennen hoito-operaatioita, jolloin potilaat eivät saisi mitään tartuntoja epäpuhtaudesta johtuen.

Tiedeyhteisö kuitenkin vastusti Semmelweisin teoriaa. Semmelweis joutui kovan painostuksen ja mustamaalaamisen kohteeksi, ja hänen tutkimuksiaan vähäteltiin. Todennäköisesti tuon painostuksen takia Semmelweisin henkinen hyvinvointi alkoi horjua ja hän lopulta päätyi mielisairaalaan.

Professori Semmelweis kuoli mielisairaalassa vain kaksi viikkoa siellä oltuaan ja kuolinsyystä on kahdenlaista teoriaa. Jutun liitteenä olevan lisämateriaalin kautta voi tutustua asiaan enemmän ja miettiä mikä teoria on mahdollisesti lähimpänä totuutta. Aina kun joku alkaa uhmaamaan vaikutusvaltaisia tahoja, niin historia mitä kyseisestä henkilöstä kirjoitetaan ei välttämättä pidä täysin paikkaansa.

Raha ei ollut se syy miksi Semmmelweissille tuli vaikeuksia, kun käsienpeseminen ei varsinaisesti kenenkään lompakkoon vaikuttanut tuolloin. Semmelweisin tapauksessa arvovalta ja auktoriteetti oli todennäköisesti se syy, miksi tiedeyhteisö ei halunnut myöntää hänen olleen oikeassa. Liian moni potilas maksoi kalliin hinnan siitä, että tiedeyhteisön ego oli suurempi ja tärkeämpi kuin potilaiden henki ja terveys.

Myöhemmin sitten kun käytäntö todisti Semmelweisin olleen oikeassa, sai hän tunnustusta, mutta tunnustus tuli aivan liian myöhään, kun Semmelweis oli jo haudassa. Jos Semmelweisia olisi kuunneltu heti ja hänen tutkimustuloksensa olisi jaettu ympäri maailmaa, niin valtava määrä ihmishenkiä olisi säästynyt. Nykyisin Ignaz Semmelweis muistetaan suurena sankarina, mutta tuolloin hänet suljettiin mielisairaalaan, tiedeyhteisön hylkäämänä.

Nykypäivä ja mRNA-koronarokotteet

Kun loikkaamme takaisin nykypäivään ja kokeellisiin mRNA-koronarokotteisiin, niin onko paljonkaan asiat muuttuneet noista päivistä? Tiedeyhteisöhän suositteli koko maailmalle kokeellisia mRNA-rokotteita, erittäin vaaralliseksi väitettyä koronaa vastaan, vaikka valtava joukko asiantuntijoita oli eri mieltä kyseisten mRNA-rokotteiden käytöstä.

Ja muistutuksena vielä tohtori Semmelweisin aikoihin verrattuna, silloin ei ollut olemassa satojen miljardien mRNA-rokotebisnestä, kuten nyt on. Tiedeyhteisö suositteli (lääkejättien vahvasti tukemana) mRNA-rokotteita, mutta valtava joukko asiantuntijoita ja lääkäreitä ei pitänyt niitä riittävän turvallisena ja järkevänä koronan torjuntaan.

Kokeellisista mRNA-rokotteista varoittelevilla asiantuntijoilla oli faktaa, tutkimustuloksia ja maalaisjärkeä tukemassa väitteitään, mutta tiedeyhteisö ei halunnut heitä kuunnella. Monen mRNA-rokotteita kritisoineen asiantuntijan ja lääkärin ura tuhottiin tai yritettiin tuhota. Pelkästään EU osti mRNA-rokotteita ainakin 71 miljardilla eurolla, joten jo tuosta voi päätellä kuinka isot asiat ja ympyrät oli kyseessä. 

WHO ottaa Suomen kansalaisten terveyden hallintaansa?

Nyt kun poliitikkomme vaikuttavat olevan täysin ulkomailta ohjattavia ja suostumassa pakkolakeihin joita tulee, jos WHO saa täyden päätäntävallan yli Suomen kansan, niin pitäisi hetki muistella terveydenhoidon historiaa ja peilata sitä nykypäivään.

Tällä hetkellä kukaan itselleen täysin rehellinen asiantuntija ei voi kiistää sitä, että mRNA-koronarokotteet olivat suuri pettymys ja niistä tuli monille vakavia sivuvaikutuksia, jopa tappavia. Aluksi väitettiin, että kyseiset rokotteet mm. estävät tartuntoja, mutta sekin väite paljastui myöhemmin valheeksi.

Tässä tullaankin siihen suureen kysymykseen, että onko tiedeyhteisön mielipide aina 100 prosenttinen totuus. Tiedeyhteisö oli aikoinaan käsienpesua ja hygieniaa vastaan, oliko tiedeyhteisö oikeassa? Oliko tiedeyhteisö oikeassa mRNA-koronarokotteiden toimivuudesta? WHO kannatti mRNA-rokotteita, oliko WHO oikeassa?

Tampereen Sanomat NetMagazine, kansan puolella

HUOM: Tampereen Sanomat NetMagazine ei missään nimessä ole tiedevastainen julkaisu, vaan suhtautuu suurella kunnioituksella kaikkiin hyvään pyrkiviin tieteentekijöihin. Tämän julkaisun pääasiallinen tarkoitus on herättää ihmisiä ajattelemaan itse, sekä jakaa uutisia joista valtamedia ei kirjoita.

Jutun kuvakaappaus osoitteesta: Ignaz Semmelweis – Wikipedia

 

Aiheeseen liittyvää:

Ignaz Semmelweis – Wikipedia

Ignaz Semmelweis | Sentrooppa-Santra (wordpress.com)

Adressi: Suomi ei saa luovuttaa päätösvaltaa WHO:lle (mkrsuomi.fi)

Pfizerin johtaja tunnustaa Covid-rokotehuijauksen | MKR (mkrsuomi.fi)

Äärimmäisen tärkeä konferenssi, johon poliitikkomme eivät halunneet osallistua | Tampereen Sanomat

Kommentti YouTubessa:

Nimimerkki @wkjeom  (suomennettu kääntäjällä)
"Tämä versio jättää paljon pois. Tohtori Semmelweiz oli lomalla ja hänet pidätettiin ja pakotettiin mielisairaalaan. Hänet hakattiin turvapaikassa, mitä tuolloin yleisesti tehtiin potilaille. Hän ei koskaan ollut hullu koskaan. Hän pyysi haavojaan hoitanutta lääkäriä pesemään kätensä ennen loukkaantuneen Semmelweizin hoitamista. Egoistinen, ylpeä hoitava lääkäri ei suostuisi. Semmelweiziä hoidettiin lääkärin likaisilla käsillä. Tohtori Semmelweiz kuoli samalla tavalla ja samasta syystä kuin niin monet naiset olivat kuolleet synnytyksen aikana. Raakahaavat, jotka altistuvat likaisille käsille. Tässä tarinassa yhdestä suurimmista koskaan eläneistä lääkäreistä ja tutkijoista on enemmän. Tohtori Semmelweiz on suosikkitutkijani, koska hän teki sen, minkä tiesi oikeaksi, huolimatta hänen ympärillään olevista auktoriteeteista. Olisi hienoa, jos meillä olisi muita lääketieteen alalla, jotka tekisivät saman asian tänään. He eivät tee niin, koska viranomaiset jopa ottavat pois hyvät lääkärinluvat, ja vakuutus- ja lääkeyhtiöt hallitsevat koululääketiedettä aivan kuten tietämättömät lääkärit tekivät Semmelweizin aikana. Näin ollen borrelioosia ei diagnosoida tai hoideta, ja lapsille annetaan noin 138 rokotetta, jotka hukuttavat monet heidän immuunijärjestelmänsä. "Viranomaiset" ovat tänään aivan yhtä sikapäisiä kuin Semmelweizin aikana. Niin monet kärsivät borrelioosista ja monista lapsista tulee autistisia tarpeettomasti. On myös muita aloja, mutta nämä ovat kaksi alaa, jotka tunnen. Tutki rikosta, joka kesti yli 30 vuotta etsimällä Tuskegeen kuppakoetta, jossa niin monia ja heidän perheitään pahoinpideltiin rikollisesti. Sama tapahtuu tänään borrelioosin ja rokotteiden kanssa."

HUOM: Lehden toimitus laittoi kommentin näkyville informaatiomielessä, ei siis ole kannanotto mihinkään suuntaan.
Hieman pidempi video, tässä yksi versio tapahtumista.(vastuu edelleen kuulijalla)
Nykyisin arvostettu sankari, aikoinaan tiedeyhteisön mielisairaalaan hylkäämä.

 

 

31.03.2024Hyvää ja siunattua Pääsiäistä!
06.02.2024Ehdotus presidentinvaaleihin, kirjoita äänestyslippuun: JFK
05.02.2024Ensin puukkoa selkään ja sen jälkeen leipää kassista
03.02.2024Oletko sinäkin joskus väsähtänyt moniin maailman valheisiin?
02.02.2024Markku Uusipaavalniemi ja totuus rahasta osat 1-3
01.02.2024Kuka nostaa Suomen montusta?
31.01.2024THL ei ota vastaan kansalaisten puheluita koronarokotehaitoista
30.01.2024DCA-keskustelu Turku 13.1.2024
29.01.2024Suomen presidentinvaalit 2024 on illuusio demokratiasta
27.01.2024Presidentinvaaleista puuttuu yksi erittäin tärkeä asia

Siirry arkistoon »