Eduskuntavaalit 2023 - lyhyt jälkipuinti

14.04.2023

PerusSuomalaiset_vai_SDP.jpeg11133816_823862180983980_662116300381642064_n.jpg

Monelle isänmaalliselle ja rauhaa tahtovalle eduskuntavaalien lopputulos oli valtava pettymys, TSNM:n toimituskin vasta nyt alkaa toipumaan vaalituloksesta ja pystyy muutaman rivin kirjoittamaan asiasta. Vaikka TSNM ennusti vaalituloksen oikein, niin silti vaalituloksessa oli seikkoja jotka veti hiljaiseksi moneksi päiväksi.

Vaaleja edelsi valtava Naton mainoskampanja valtamediassa, jossa tosiasioihin ei haluttu panostaa, joten sotaisaa Natoa vastustavat puolueet olivat paljon muita huonommassa asemassa lähdettäessä eduskuntavaaleihin 2023. Tämä antoi vaaleille epärehelliset lähtökohdat kun valtamedia oli taukoamatta markkinoinut Natoa turvasatamana, jolloin Nato-kriittisillä ehdokkailla oli huono mahdollisuus päästä läpi. Tuolla kampanjalla saatiinkin sitten eduskunta lähes kokonaan "siivottua" Nato-kriittisistä kansanedustajista.

Kokoomuksen, Perussuomalaisten sekä Sanna Marinin suunnalta on tullut ne kaikkein sotaisimmat puheenvuorot ja vaalien kolmen kärki "yllättäen" oli Kokoomus, Perussuomalaiset, SDP. Sen sijaan moni pienpuolue joka on tuonut ikäviä tosiasioita esiin mm. Ukrainan sodasta ja koronarokotteista ilmenneistä vakavista sivuvaikutuksista saivat todella vähän ääniä. Eikö totuus kiinnosta ihmisiä vai joutuivatko ihmiset niin valtavan mediamanipulaation kohteiksi etteivät erottaneet oikeaa väärästä? Vai oliko vaaleissa vilppiä?

Kokoomuksen menestys vaaleissa ei ollut yllätys, sillä hallitus oli niin huono, että siksi oli Kokoomuksen helppo ääniä kerätä, vaikka Kokoomuksen ulostulotkaan eivät olleet mitään maata mullistavia. Moni kaiken lisäksi luulee Kokoomuksen olevan jollain lailla isänmaallinen puolue ja talousneroja täynnä, jos asia noin olisi niin Kokoomuksen politiikka Ukrainan sodan, Naton ja EU:n suhteen olisi aivan toisenlaista. Suomesta puuttuu tällä hetkellä iso EU-kriittinen tai EU:ta vastustava puolue, eikä sitä saatu Suomeen näidenkään vaalien jälkeen, vaikka iso osa suomalaisia on kyllästynyt EU:n sanelupolitiikkaan ja siten Suomen kurjistamiseen.

TSNM ennusti Perussuomalaisten saavan toiseksi eniten ääniä, kun valtamedia niin näkyvästi tuki Perussuomalaisia, mutta silti täytyy ihmetellä isoja äänimääriä, kun niin moni Perussuomalaisiin pettynyt on siirtynyt kannattamaan uusia pienpuolueita jotka tekevät sitä politiikkaa mitä Perussuomalaiset on luvannut tekevänsä, mutta eivät tee. Siksi vaikuttaa uskomattomalta, että valeoppositioksi vahvasti profiloitunut Perussuomalaiset noin paljon ääniä keräsi.

Sanna Marin tullaan muistamaan pääministerinä jonka virkakautena Suomi velkaantui valtavasti, sekä siitä, että Marin oli mukana ajamassa Suomea yhä enemmän globalistien syliin, esim. Nato-jäsenyyden takia. Ja tuohon päälle vielä suomalaisten terveyden sabotointi mRNA-koronarokotteiden avulla, vaikka rokotteiden haitoista tuli päivä päivältä yhä enemmän tietoa, niin silti mRNA-rokotuksia ei lopetettu, eikä koko eduskunnassa ollut kuin yksi kansanedustaja joka mRNA-rokotuksia kritisoi.
Suomen talous ja sotilaallinen turvallisuus heikkeni hallituksen toiminnan takia, mutta silti Sanna Marin ja SDP saivat valtavan äänimäärän. Joko äänestäjät ovat valtamedian aiheuttamassa sumussa tai sitten tässä on jotain muuta taustalla.

Keskustalla olisi loistava tilaisuus yli kaksinkertaistaa kannatuksensa jos alkaisivat isoksi oppositiopuolueeksi joka Suomesta nyt puuttuu, mutta sen sijaan Keskusta jatkoi samalla linjalla kuin aiemmat vuodet ja oli liian väritön. Globalismin ja EU:n vastustamisella Keskusta alkaisi saamaan maanviljelijöiden ja muiden arvokkaiden ammattien harjoittajien ääniä ympäri Suomea ja kannatus lähtisi kovaan nousuun.
Onko joku taho hiljentänyt Keskustan ja maanviljelijöiden etujen ajamisen, kun Keskustan tv-mainoskin oli niin väritön, jossa vain toistettiin sanaa eteenpäin. Paljonkohan mainostoimisto tuosta laskutti? Keskustan tapauksessa ei tarvitse välttämättä edes epäillä vaalivilppiä, tulos oli melko odotetun kaltainen.

Vasemmistoliiton ja Vihreiden romahdus vaikuttaa hyvin oudolta, vaikka vihervasemmiston suunnalta usein tulee ne kaikkein sekavimmat lausunnot, niin silti heillä on erittäin uskollisia äänestäjiä. Valtamedian juuri ennen vaaleja mainostama "taktinen äänestäminen" tuskin Vasemmistoliiton ja Vihreiden äänimääriä romautti, joten on aiheellista ihmetellä mistä romahdus johtui.
Vaikka globalistit ovat tyytyväisiä Vasemmistoliiton ja Vihreiden toimintaan, kun molemmat puolueet ovat nykyisin Nato-myönteisiä, eivätkä myöskään ole kritisoineet mRNA-koronarokotteita, niin joutuivatko molemmat silti jonkinlaisen vaalivilpin pelinappuloiksi?

RKP, KD ja LiikeNyt saivat suht odotetun vaalituloksen, mutta uudempien pienpuolueiden äänimäärät olivat yllättävän pieniä. Suomessa on nykyisin valtava joukko ihmisiä jotka eivät enää luota mRNA-koronarokotteisiin niistä ilmenneiden vakavien sivuvaikutusten takia, mutta silti ne puolueet jotka heidän puoliaan pitivät saivat vaaleissa yhteensä vain noin 1.5%:n kannatuksen.

Moni on muutenkin aivan kyllästynyt tähän politiikan nykymenoon jossa yksikään isompi puolue ei tosissaan aja Suomen parasta, eivätkä esim. sanallakaan ole kritisoineet paljon kuolemiakin aiheuttaneita mRNA-koronarokotteita. Joten siinäkin valossa olisi luullut uusien puolueiden, jotka ovat vaihtoehto tälle nykymenolle sekä olivat suomalaisten puolella mRNA-kokeilussa, saavan paljon isomman kannatuksen.

Siksi moni onkin alkanut epäilemään jonkinlaisen vaalivilpin mahdollisuutta, kun vaalitulokset vaikuttaa niin uskomattomilta. Ikävä kyllä joillain pienpuolueilla on ollut jonkinlaisia pieniä erimielisyyksiä keskenään, mutta sekään ei silti oikein selitä niiden vaatimatonta äänimäärää.

Sitä täytyy myös ihmetellä niiden pienpuolueiden osalta jotka globalismia ja Natoa vastustavat, että miksi eivät kunnolla haastaneet valeoppositio Perussuomalaisia ja tuoneet esille enemmän Perussuomalaisten takinkääntöjä. Ääniä nimenomaan olisi ollut paljon otettavissa Perussuomalaisten kannattajilta, kun moni heistä ei tiedä koko totuutta Perussuomalaisista. Miksi hyssyteltiin vai halusiko joku pitää vielä ovea auki Perussuomalaisten suuntaan jos uusi puolue ei lähdekään kovaan nousuun? 

Vaalituloksessa toki on myös sellainenkin mahdollisuus, että valtamedian taukoamaton aivopesu on vielä tehokkaampaa kuin luullaan ja moni äänestää ihan täysin sen mukaan mihin valtamedia heitä ohjaa. Näissä vaaleissa ja vaalituloksissa on ja oli niin paljon asioita joihin täytyy vielä myöhemmin palata useamman eri artikkelin muodossa.

Tampereen Sanomat NetMagazine, kansan puolella

 

Kuvakaappaus netistä: (Totta vai tarua?)
 
Oliko_vaalivilppia_eduskuntavaalit_2023.jfif

 

  

  

31.03.2024Hyvää ja siunattua Pääsiäistä!
06.02.2024Ehdotus presidentinvaaleihin, kirjoita äänestyslippuun: JFK
05.02.2024Ensin puukkoa selkään ja sen jälkeen leipää kassista
03.02.2024Oletko sinäkin joskus väsähtänyt moniin maailman valheisiin?
02.02.2024Markku Uusipaavalniemi ja totuus rahasta osat 1-3
01.02.2024Kuka nostaa Suomen montusta?
31.01.2024THL ei ota vastaan kansalaisten puheluita koronarokotehaitoista
30.01.2024DCA-keskustelu Turku 13.1.2024
29.01.2024Suomen presidentinvaalit 2024 on illuusio demokratiasta
27.01.2024Presidentinvaaleista puuttuu yksi erittäin tärkeä asia

Siirry arkistoon »