Lehden toimitus on lähes sanaton (Eduskuntavaalit 2023)

03.04.2023

PerusSuomalaiset_vai_SDP.jpeg

Tampereen Sanomat NetMagazinen toimitus on tällä hetkellä lähes sanaton eduskuntavaalien tulosten johdosta. Vaikka TSNM ennusti vaalituloksen oikein, niin silti moni seikka julkaistuissa äänestystuloksissa vetää hiljaiseksi. Erityisesti muutaman hyvässä nosteessa olleen uuden puolueen pienet äänimäärät ihmetyttävät. 

Seuraavat kysymykset nousevat varmasti politiikkaa syvemmin tutkineiden mieliin: oliko vaaleissa vilppiä?, onko valtamedian vaikutusvalta ihmisiin vielä luultuakin suurempi?, vai onko ihmiset todella pahasti sumussa?

Vaikka tämän tyylinen vaalitulos oli hieman odotettavissa, niin silti tulos vetää sanattomaksi ja tänään toimitus ei pysty pidempää vaalien jälkipuintia kirjoittamaan vaan se siirtyy lähipäiville.

Tampereen Sanomat NetMagazine, kansan puolellaTSNM:n vaaliennusteet:

"Tämä kaikki tietysti saattaa olla vain TSNM:n keksimää salaliittoteoriaa, mutta veikkaamme, että valtamedian tuella Perussuomalaiset ovat kahden eniten ääniä saaneiden joukossa tulevissa vaaleissa, mutta vaalien jälkeen emme tule näkemään mitään isänmaallista ja globalismia vastustavaa politiikkaa Perussuomalaisten suunnalta."

"Onko näissä vaaleissa tarkoitus saada sellainen järjestys, että Kokoomus voittaa, valeoppositio Perussuomalaiset on toisena ja SDP laitetaan kolmanneksi?"

 

Kokoomus__laiva.jpg
Pitääkö salaliittoteoriat paikkansa, että Kokoomus, Perussuomalaiset ja SDP ovat tiukasti globalistien talutushihnassa? Nyt on Kokoomuksella tilaisuus todistaa tuo salaliittoteoria omalta osaltaan vääräksi ja luotsata Suomi-laiva paremmille vesille. 

Kokoomus toivottavasti käynnistää laajan selvitystyön esim. koronarokotteista ilmenneistä vakavista sivuvaikutuksista, sekä alkaa ottamaan selvää mitä kaikkea Ukrainan sotaan liittyy ja ketkä kaikki ovat sitä sotaa olleet synnyttämässä. Ja sen jälkeen Kokoomus alkaa muiden eurooppalaisten sisarpuolueidensa kanssa ajamaan rauhanneuvotteluja Ukrainaan.


Aiheeseen liittyen: 

Totuus koronasta, koronarokotteista, Googlesta, Wikipediasta, faktantarkastajista ym. (tämä dokumentti sinun on katsottava, varsinkin jos sinulla on lapsia) | Tampereen Sanomat

Katso nämä videot koronarokotteista ja tee ihan itse omat johtopäätöksesi | Tampereen Sanomat

Ukrainan sodan syyt ja taustat, tätä ei valtamedia kerro! | Tampereen Sanomat

Rauha Ukrainaan oli tekeillä jo maaliskuussa 2022, mutta lännen globalistit estivät sen? | Tampereen Sanomat

 

  

15.04.2023Oletko sinä seuraava?
15.04.2023Toisinajattelijoiden vainot ovat alkaneet Suomessa?
14.04.2023Eduskuntavaalit 2023 - lyhyt jälkipuinti
11.04.2023Leaked Pentagon documents - Now What? - w Phil Giraldi
09.04.2023Douglas Macgregor: "Ukraine is RETREATING, THIS IS IT" in Exclusive Interview
09.04.2023Hyvää ja siunattua Pääsiäistä!
08.04.2023Lehden toimitus ei ole vieläkään toipunut vaalituloksesta, vaalit olivat jo lähtökohdiltaan epärehelliset, mutta esiintyikö myös vaalivilppiä?
08.04.2023Jos haluat enemmän rehellisyyttä politiikkaan, niin käy kannattamassa Totuuspuoluetta
08.04.2023Scott Ritter: "80,000 Ukrainian Soldiers WIPED OUT in BAKHMUT, THIS IS FATAL" in Exclusive Interview
03.04.2023Lehden toimitus on lähes sanaton (Eduskuntavaalit 2023)

Siirry arkistoon »