Lehden toimitus on lähes sanaton (Eduskuntavaalit 2023)

03.04.2023

PerusSuomalaiset_vai_SDP.jpeg

Tampereen Sanomat NetMagazinen toimitus on tällä hetkellä lähes sanaton eduskuntavaalien tulosten johdosta. Vaikka TSNM ennusti vaalituloksen oikein, niin silti moni seikka julkaistuissa äänestystuloksissa vetää hiljaiseksi. Erityisesti muutaman hyvässä nosteessa olleen uuden puolueen pienet äänimäärät ihmetyttävät. 

Seuraavat kysymykset nousevat varmasti politiikkaa syvemmin tutkineiden mieliin: oliko vaaleissa vilppiä?, onko valtamedian vaikutusvalta ihmisiin vielä luultuakin suurempi?, vai onko ihmiset todella pahasti sumussa?

Vaikka tämän tyylinen vaalitulos oli hieman odotettavissa, niin silti tulos vetää sanattomaksi ja tänään toimitus ei pysty pidempää vaalien jälkipuintia kirjoittamaan vaan se siirtyy lähipäiville.

Tampereen Sanomat NetMagazine, kansan puolellaTSNM:n vaaliennusteet:

"Tämä kaikki tietysti saattaa olla vain TSNM:n keksimää salaliittoteoriaa, mutta veikkaamme, että valtamedian tuella Perussuomalaiset ovat kahden eniten ääniä saaneiden joukossa tulevissa vaaleissa, mutta vaalien jälkeen emme tule näkemään mitään isänmaallista ja globalismia vastustavaa politiikkaa Perussuomalaisten suunnalta."

"Onko näissä vaaleissa tarkoitus saada sellainen järjestys, että Kokoomus voittaa, valeoppositio Perussuomalaiset on toisena ja SDP laitetaan kolmanneksi?"

 

Kokoomus__laiva.jpg
Pitääkö salaliittoteoriat paikkansa, että Kokoomus, Perussuomalaiset ja SDP ovat tiukasti globalistien talutushihnassa? Nyt on Kokoomuksella tilaisuus todistaa tuo salaliittoteoria omalta osaltaan vääräksi ja luotsata Suomi-laiva paremmille vesille. 

Kokoomus toivottavasti käynnistää laajan selvitystyön esim. koronarokotteista ilmenneistä vakavista sivuvaikutuksista, sekä alkaa ottamaan selvää mitä kaikkea Ukrainan sotaan liittyy ja ketkä kaikki ovat sitä sotaa olleet synnyttämässä. Ja sen jälkeen Kokoomus alkaa muiden eurooppalaisten sisarpuolueidensa kanssa ajamaan rauhanneuvotteluja Ukrainaan.


Aiheeseen liittyen: 

Totuus koronasta, koronarokotteista, Googlesta, Wikipediasta, faktantarkastajista ym. (tämä dokumentti sinun on katsottava, varsinkin jos sinulla on lapsia) | Tampereen Sanomat

Katso nämä videot koronarokotteista ja tee ihan itse omat johtopäätöksesi | Tampereen Sanomat

Ukrainan sodan syyt ja taustat, tätä ei valtamedia kerro! | Tampereen Sanomat

Rauha Ukrainaan oli tekeillä jo maaliskuussa 2022, mutta lännen globalistit estivät sen? | Tampereen Sanomat

 

  

06.02.2024Ehdotus presidentinvaaleihin, kirjoita äänestyslippuun: JFK
05.02.2024Ensin puukkoa selkään ja sen jälkeen leipää kassista
03.02.2024Oletko sinäkin joskus väsähtänyt moniin maailman valheisiin?
02.02.2024Markku Uusipaavalniemi ja totuus rahasta osat 1-3
01.02.2024Kuka nostaa Suomen montusta?
31.01.2024THL ei ota vastaan kansalaisten puheluita koronarokotehaitoista
30.01.2024DCA-keskustelu Turku 13.1.2024
29.01.2024Suomen presidentinvaalit 2024 on illuusio demokratiasta
27.01.2024Presidentinvaaleista puuttuu yksi erittäin tärkeä asia
26.01.2024Novak Djokovic vs. valtamedian sokaisema yleisö 6-0

Siirry arkistoon »