Oliko pääministerin Hornet-möläytys sittenkin ihan tietoinen teko?

02.04.2023

www.tiktok.com_sigma_baller_video_7216675251751570694.jpeg

Kotimaan politiikka on tällä hetkellä kuin vitsikirjaa lukisi, Demarit esittää työväenpuoluetta, Perussuomalaiset esittää oppositiota ja Kokoomus esittää talouspuoluetta. Enää ei muutenkaan voi olla varma mikä on totta ja mikä ei, kun jotain politiikkaan liittyvää tulee somessa vastaan. Monesti tulee poliitikoilta ja julkisuuden henkilöiltä sellaisia twiittauksia, että niiden epäillään olevan photoshopattuja muokkauksia, mutta kun asian tarkistaa niin ne paljastuvatkin ihan aidoiksi kirjoituksiksi.

Hornet-jupakka on herättänyt suuria kysymyksiä politiikan nykytilasta, kun vaikuttaa aivan uskomattomalta, että pääministeri Marin ei muka olisi Suomen puolustusvoimien sotilaskalustoon liittyvissä asioissa ollenkaan keskustellut presidentin, puolustusministerin ja puolustusvoimien johdon kanssa. Voisi olettaa, että pääministeri olisi hyvin tietoinen mitä Ukrainan sotaan liittyen saa sanoa ja luvata.

Pääministeri Marinin, kuten monen muunkin suomalaisen poliitikon, toiminta usein viittaa siihen, että joku antaa heille ohjeet mitä puhua ja miten toimia. Joten oliko Hornet-möläytys ihan tarkoin harkittu lausunto, jolla mm. saadaan luotua lisää painetta EU:n suuntaan hävittäjien luovuttamisesta Ukrainalle? Monet todisteet viittaavat vahvasti siihen, että jotkut tahot väkisin haluavat sotaa jatkaa Ukrainassa ja käyttää ukrainalaisia heikentämään Venäjää.

Suomen vaalijärjestelmään on yleensä luotettu, mutta nyt moni on jo alkanut sitäkin epäilemään. Onko näissä vaaleissa tarkoitus saada sellainen järjestys, että Kokoomus voittaa, valeoppositio Perussuomalaiset on toisena ja SDP laitetaan kolmanneksi? Liittyykö pääministeri Marinin erikoinen käyttäytyminen joissain tilanteissa, kuten Hornet-möläytys, sekä ennen vaaleja jotkut esille tuodut asiat siihen, että SDP halutaan varmistaa kolmanneksi, niin ei tarvitse niin paljon vaaleja manipuloida?

Kolmen isoimman puolueen vaalitaistoa on valtamediassa kuvattu erittäin rajuksi, mutta esim. Kokoomus ja Perussuomalaiset eivät kumpikaan ole kritisoineet kun pääministeri Marin otti osaa Ukrainassa äärioikeistolaisiin hautajaisiin. Marin kuitenkin itse oli aiemmin syyttänyt Perussuomalaisia rasistiseksi puolueeksi, joten miksi Perussuomalaiset eivät kuitanneet Purran johdolla takaisin ja kysyneet, miksi Marin oli äärioikeistolaisissa hautajaisissa?

Marinin heitto rasistisista Perussuomalaisista todennäköisesti vain toi lisää ääniä Perussuomalaisille, miksi Marin ei kritisoinut Perussuomalaisia monista takinkäännöistä joista Perussuomalaiset ovat jääneet kiinni housut nilkoissa? Myös Kokoomus on hyvin hiljaa Perussuomalaisten takinkäännöistä, eikö Kokoomus halua viedä Perussuomalaisilta ääniä?
Vai ovatko kaikki kolme samassa sopassa, jossa globalistien puolesta myös toimitaan?

Pelataanko tässä jotain 5D-shakkia jota on vaikea ymmärtää vai onko tämä kaikki vain pelkkää sattumaa?


Tampereen Sanomat NetMagazine, totuuden ja kansan puolella


Tämän jutun kuvakaappaus ja värikäs video osoitteessa: Sanna Marin kieroilee tuttuun tapaansa. #sannamarin #sdp #iltasanomat ... | TikTok

Huom: TSNM:n toimitus kärsii pienestä vaaliväsymyksestä ja siksi muutama juttu jäi tekemättä ennen vaaleja. Valeoppositiosta piti enemmänkin juttua tehdä, sekä siitä, onko kaikki vähänkään isommat puolueet globalistien talutushihnassa.
Tuleva vaalitulos hieman väsyttää jo ennakkoon, kun TSNM:n vahva epäilys on, että Kokoomus, Perussuomalaiset ja SDP saavat valtavan määrän ääniä ja uudet pienpuolueet eivät saa niin paljon kuin toivottavaa olisi.
Täysin rehellisiin vaaleihin on myös hieman usko alkanut horjumaan, joten vaikka muutamalla uudella puolueella on tällä hetkellä kovaa nostetta, niin näkyykö se vaalituloksissa?
Nuo uudet puolueet nimenomaan vievät kannatusta Perussuomalaisilta, kun niin moni on pettynyt Perussuomalaisiin. Jos Perussuomalaiset olisi sellainen puolue mitä se väittää olevansa, niin moni uusi puolue olisi jäänyt kokonaan syntymättä.Aiheeseen liittyvää:

Viisi ohjetta eduskuntavaaleihin | Tampereen Sanomat

  

31.03.2024Hyvää ja siunattua Pääsiäistä!
06.02.2024Ehdotus presidentinvaaleihin, kirjoita äänestyslippuun: JFK
05.02.2024Ensin puukkoa selkään ja sen jälkeen leipää kassista
03.02.2024Oletko sinäkin joskus väsähtänyt moniin maailman valheisiin?
02.02.2024Markku Uusipaavalniemi ja totuus rahasta osat 1-3
01.02.2024Kuka nostaa Suomen montusta?
31.01.2024THL ei ota vastaan kansalaisten puheluita koronarokotehaitoista
30.01.2024DCA-keskustelu Turku 13.1.2024
29.01.2024Suomen presidentinvaalit 2024 on illuusio demokratiasta
27.01.2024Presidentinvaaleista puuttuu yksi erittäin tärkeä asia

Siirry arkistoon »