Oliko pääministerin Hornet-möläytys sittenkin ihan tietoinen teko?

02.04.2023

www.tiktok.com_sigma_baller_video_7216675251751570694.jpeg

Kotimaan politiikka on tällä hetkellä kuin vitsikirjaa lukisi, Demarit esittää työväenpuoluetta, Perussuomalaiset esittää oppositiota ja Kokoomus esittää talouspuoluetta. Enää ei muutenkaan voi olla varma mikä on totta ja mikä ei, kun jotain politiikkaan liittyvää tulee somessa vastaan. Monesti tulee poliitikoilta ja julkisuuden henkilöiltä sellaisia twiittauksia, että niiden epäillään olevan photoshopattuja muokkauksia, mutta kun asian tarkistaa niin ne paljastuvatkin ihan aidoiksi kirjoituksiksi.

Hornet-jupakka on herättänyt suuria kysymyksiä politiikan nykytilasta, kun vaikuttaa aivan uskomattomalta, että pääministeri Marin ei muka olisi Suomen puolustusvoimien sotilaskalustoon liittyvissä asioissa ollenkaan keskustellut presidentin, puolustusministerin ja puolustusvoimien johdon kanssa. Voisi olettaa, että pääministeri olisi hyvin tietoinen mitä Ukrainan sotaan liittyen saa sanoa ja luvata.

Pääministeri Marinin, kuten monen muunkin suomalaisen poliitikon, toiminta usein viittaa siihen, että joku antaa heille ohjeet mitä puhua ja miten toimia. Joten oliko Hornet-möläytys ihan tarkoin harkittu lausunto, jolla mm. saadaan luotua lisää painetta EU:n suuntaan hävittäjien luovuttamisesta Ukrainalle? Monet todisteet viittaavat vahvasti siihen, että jotkut tahot väkisin haluavat sotaa jatkaa Ukrainassa ja käyttää ukrainalaisia heikentämään Venäjää.

Suomen vaalijärjestelmään on yleensä luotettu, mutta nyt moni on jo alkanut sitäkin epäilemään. Onko näissä vaaleissa tarkoitus saada sellainen järjestys, että Kokoomus voittaa, valeoppositio Perussuomalaiset on toisena ja SDP laitetaan kolmanneksi? Liittyykö pääministeri Marinin erikoinen käyttäytyminen joissain tilanteissa, kuten Hornet-möläytys, sekä ennen vaaleja jotkut esille tuodut asiat siihen, että SDP halutaan varmistaa kolmanneksi, niin ei tarvitse niin paljon vaaleja manipuloida?

Kolmen isoimman puolueen vaalitaistoa on valtamediassa kuvattu erittäin rajuksi, mutta esim. Kokoomus ja Perussuomalaiset eivät kumpikaan ole kritisoineet kun pääministeri Marin otti osaa Ukrainassa äärioikeistolaisiin hautajaisiin. Marin kuitenkin itse oli aiemmin syyttänyt Perussuomalaisia rasistiseksi puolueeksi, joten miksi Perussuomalaiset eivät kuitanneet Purran johdolla takaisin ja kysyneet, miksi Marin oli äärioikeistolaisissa hautajaisissa?

Marinin heitto rasistisista Perussuomalaisista todennäköisesti vain toi lisää ääniä Perussuomalaisille, miksi Marin ei kritisoinut Perussuomalaisia monista takinkäännöistä joista Perussuomalaiset ovat jääneet kiinni housut nilkoissa? Myös Kokoomus on hyvin hiljaa Perussuomalaisten takinkäännöistä, eikö Kokoomus halua viedä Perussuomalaisilta ääniä?
Vai ovatko kaikki kolme samassa sopassa, jossa globalistien puolesta myös toimitaan?

Pelataanko tässä jotain 5D-shakkia jota on vaikea ymmärtää vai onko tämä kaikki vain pelkkää sattumaa?


Tampereen Sanomat NetMagazine, totuuden ja kansan puolella


Tämän jutun kuvakaappaus ja värikäs video osoitteessa: Sanna Marin kieroilee tuttuun tapaansa. #sannamarin #sdp #iltasanomat ... | TikTok

Huom: TSNM:n toimitus kärsii pienestä vaaliväsymyksestä ja siksi muutama juttu jäi tekemättä ennen vaaleja. Valeoppositiosta piti enemmänkin juttua tehdä, sekä siitä, onko kaikki vähänkään isommat puolueet globalistien talutushihnassa.
Tuleva vaalitulos hieman väsyttää jo ennakkoon, kun TSNM:n vahva epäilys on, että Kokoomus, Perussuomalaiset ja SDP saavat valtavan määrän ääniä ja uudet pienpuolueet eivät saa niin paljon kuin toivottavaa olisi.
Täysin rehellisiin vaaleihin on myös hieman usko alkanut horjumaan, joten vaikka muutamalla uudella puolueella on tällä hetkellä kovaa nostetta, niin näkyykö se vaalituloksissa?
Nuo uudet puolueet nimenomaan vievät kannatusta Perussuomalaisilta, kun niin moni on pettynyt Perussuomalaisiin. Jos Perussuomalaiset olisi sellainen puolue mitä se väittää olevansa, niin moni uusi puolue olisi jäänyt kokonaan syntymättä.Aiheeseen liittyvää:

Viisi ohjetta eduskuntavaaleihin | Tampereen Sanomat

  

15.04.2023Oletko sinä seuraava?
15.04.2023Toisinajattelijoiden vainot ovat alkaneet Suomessa?
14.04.2023Eduskuntavaalit 2023 - lyhyt jälkipuinti
11.04.2023Leaked Pentagon documents - Now What? - w Phil Giraldi
09.04.2023Douglas Macgregor: "Ukraine is RETREATING, THIS IS IT" in Exclusive Interview
09.04.2023Hyvää ja siunattua Pääsiäistä!
08.04.2023Lehden toimitus ei ole vieläkään toipunut vaalituloksesta, vaalit olivat jo lähtökohdiltaan epärehelliset, mutta esiintyikö myös vaalivilppiä?
08.04.2023Jos haluat enemmän rehellisyyttä politiikkaan, niin käy kannattamassa Totuuspuoluetta
08.04.2023Scott Ritter: "80,000 Ukrainian Soldiers WIPED OUT in BAKHMUT, THIS IS FATAL" in Exclusive Interview
03.04.2023Lehden toimitus on lähes sanaton (Eduskuntavaalit 2023)

Siirry arkistoon »