Miksi Uusi Suomi sensuroi Tuomas Malisen järkevän ja Suomen parasta tahtovan kirjoituksen?

24.03.2023

Uusi Suomi sensuroi Tuomas Malisen erinomaisen blogikirjoituksen. Alkaako valtamedia pelkäämään, että ennen vaaleja liian monelle paljastuu PerusSuomalaisten olevan valeoppositio vai oliko Malisen analyysi Ukrainan sodasta ja Natosta ym. liian oikeaan osuva?

Vaikka Uuden Suomen blogeja ei lue kuin pieni osa koko Suomen kansasta, niin silti pelko rehellisen tiedon leviämisestä on ilmeisesti niin suuri, että joudutaan sensuuriin turvautumaan. Liian monessa paikassa vapaa keskustelu on kielletty ja vain yksi totuus sallitaan.

Tilanne on Suomessa tällä hetkellä häpeällinen sananvapautta ajatellen, ihmiset pakotetaan ajattelemaan vain määrätyllä tavalla, kun heille syötetään vain määrätynlaista informaatiota. Onneksi vielä löytyy ihmisiä jotka haluavat omia aivojaan käyttää, eivätkä anna valtamedian ajatella puolestaan. Valtamedian aivopesu on vieläpä niin tehokasta, että niitä jotka tietoa oikeasti haluavat etsiä ja kaivavat sitä monista eri lähteistä, niin heitä nimitellään hörhöiksi ja samaan aikaan nimittelijät itse syövät kaiken sen sonnan kiltisti mitä valtamedia heidän eteensä tarjoilee.

TSNM onneksi sai kuvakaappauksen tuosta erinomaisesta kirjoituksesta, kuvakaappaus + kirjoitus linkkeineen löytyy tuosta alempaa. Asiasta ehti jo aiemmin uutisoimaan  Nykysuomi.com, jossa myös kirjoitus on kopioituna.

Vaihtoehtomedia onneksi yrittää vielä pitää suomalaisia ajan hermolla, kun samaan aikaan valtamedia yrittää pimittää suomalaisilta asioita.


Tampereen Sanomat NetMagazine, sananvapauden ja totuuden puolella 

 

Huom: Tuomas Malisen kirjoitus on täyttä rautaa, varsinkin kun sitä vertaa valtamedian totuuksia pimittäviin kirjoituksiin samoista aiheista, ja toivottavasti tuon luettuaan ihmiset edes vähän heräisivät. TSNM tosin on sitä mieltä, että PerusSuomalaiset on ollut valeoppositio jo ennen Riikka Purraa, ja moni asia vahvistaa sitä faktaa.  Suomen kohtalonvaalit | Uusi Suomi Puheenvuoro

Verkkosieppaus_24-3-2023_4105_puheenvuoro.uusisuomi.fi.jpeg

 

                       

"Äänestämme uudet kansanedustajat 2. huhtikuuta pidettävissä eduskuntavaaleissa. Moni ei ymmärrä, kuinka ratkaisevat vaalit ovat.

Vältimme energiakriisin syvenemisen tänä talvena ainoastaan poikkeuksellisen leudon talven takia. Ensi vuonna Suomi ei (eikä Eurooppa) todennäköisesti ole enää niin onnekas. Turpeen energiakäyttöä pitäisi kasvattaa rajusti tämän välttämiseksi, mutta sitä ei ole tapahtumassa. Ruokaomavaraisuutemme on niin ikään vakavasti uhattuna, kuten olen aiemmin varoittanut.

Näiden lisäksi meitä uhkaa erittäin vakava pankkikriisi, jolla on potentiaali kasvaa jopa 1930 -luvun suuren laman mittaiseksi talouskatastrofiksi. Keskustelu siitä ja valtiotamme uhkaavasta velkakriisistä on kuitenkin loistanut poissaolollaan. 1990 -luvun laman opetukset on näköjään lähes täysin unohdettu. Tilanne on ekonomistille, joka on varoittanut lähestyvästä kriisistä jo useamman vuoden ajan, melko uskomaton.

Ylikansalliset toimijat

Monet vähättelevät ylikansallisten toimijoiden, kuten Maailman talousfoorumi (WEF) tai vuosittain pidettävän Bilderberg -kokouksen vaikutusta päättäjiimme. Asiaa voi lähestyä yksinkertaisesti kysymällä, että miksi kyseisiä organisaatioita pyörittävät miljardöörit haluavat kestitä poliitikkojamme?

Onko kyseessä puhtaasti altruistinen halu tukea heitä jäsenyyksillä erilaisissa organisaatioissa ja järjestelemällä heille mukavia yhteisiä viikonlopun viettoja? Vai olisiko sittenkin kyse yrityksestä muovata poliitikkojemme, johtajiemme ja mediavaikuttajiemme ajattelua heidän (”eliitin”) haluamaan suuntaan?

Ottaen huomioon, että tällaiset organisaatiot keskustelevat lähes kaikkien keskeisten politiikkojen ja mediavaikuttajien kanssa säännöllisesti, meidän tulisi olla hyvin huolissaan heidän potentiaalisesta roolistaan. Harva silti viitsii ajatella asiaa itsenäisesti, koska ”salaliitto”. Olisi vain hyvä muistaa, että salaliittoja on ollut koko ihmiskunnan kirjoitetun historian ajan.

Maatamme ollaankin systemaattisesti tuhoamassa, emmekä voi mitenkään järkevästi kiistää ylikansallisten toimijoiden mahdollista roolia sen taustalla. Eduskunnassa on viety esim. läpi lainsäädäntöä, joka käytännössä mahdollistaa kansamme orjuuttamisen keskuspankin digivaluutan, digi-identiteetin sekä esim. pakkorokotuksien avulla. Tähän ovat käytännössä osallistuneet kaikki maamme suuret puolueet.

Kärjistäen voidaan sanoa, että jokainen, joka äänestää:

  1. SDP:tä,
  2. Kokoomusta,
  3. Keskustaa,
  4. Vihreitä, tai
  5. Perussuomalaisia,

äänestää maamme tuhoamisen puolesta.

NATO

Niille, jotka haluavat maamme selviytymistä, on kuitenkin onneksi olemassa vaihtoehtoja.

Perussuomalaiset ei sellainen enää ole. Riikka Purran valinnan jälkeen PS:stä on tullut valeoppositio. Tämä näkyi esim. NATO -äänestyksessä, joka oli todennäköisesti Suomelle paljon kohtalokkaampi kuin moni ymmärtää.

Venäjää ei ole lyöty, eikä sitä todennäköisesti tulla lyömään Ukrainassa. Ukraina voi pahimmassa tapauksessa jopa hävitä kartalta. Euroopassa on vain kaksi hyvin koulutettua ja varusteltua armeijaa, joilla on kyky vastata Venäjän sotilaalliseen uhkaan: Puola ja Suomi. Koska NATO:n tarkoitus näyttää olevan sodan lietsominen Venäjää vastaan, liitto tarvitsee kipeästi maatamme. Suomesta uhkaakin NATO jäsenenä tulla seuraava Ukraina, jos konflikti Venäjän ja NATO:n välillä kiihtyy, mikä on valitettavan todennäköistä. Maahamme kohdistuvan uhan torjumiseksi on enää kolme mahdollisuutta: Turkki, Unkari ja uusi eduskunta.

Jos Turkki tai Unkari ei ratifioisi Suomen NATO -jäsenyyttä, mikä näyttää tällä hetkellä epätodennäköiseltä, säästyisimme siirtymisen NATO:n eturintaman valtioksi. Uusi eduskunta voi myös vetää Suomen NATO-jäsenyyden pois. Tähän jälkimmäiseen tarvitaan luonnollisesti ihme ottaen huomioon sen sotakiihkon ja Venäjä-vastaisuuden, johon maamme on ajettu. Itse aloin elokuussa epäillä meille Ukrainan sodasta kerrottua narratiivia. Tiivis tutkiminen paljastikin sen suurimmaksi osaksi valheeksi. Venäjä ei missään vaiheessa ole ollut häviämässä sotaa, se ei todennäköisesti edes aloittanut eskalaatiota (vaan Ukraina) ja NATO:n rooli koko konfliktissa on tällä hetkellä hyvin kyseenalainen.

Olisin viime vuonna vielä halunnut nostaa NATO-jäsenyytemme kansalliseen keskusteluun. Henkilökohtainen elämäni kuitenkin ajettiin alkuvuodesta 2022 siihen pisteeseen, että minun oli pakko keskittyä vain itseni sekä yrityksemme selviytymiseen. Tukea ei oikeastaan tullut kunnolla missään vaiheessa koko kolmen vuoden aikana. Se maatamme vaivaa. Selkään taputtelijoita, ja puukottajia, muutoksen ajajille kyllä löytyy, mutta todellista tukea löytyy kovin vähän. Ei olekaan mikään ihme, että maamme on näin vakavassa alennustilassa.

Vetäydyin uutena vuotena lopullisesti poliittisesta kommentoinnista tehden kuitenkin itselleni lupauksen ”unilukkarin” roolista. Käytännössä tämä tarkoittaa, että kommentoin Suomen tilannetta aina kun katson sen välttämättömäksi. Tämä on kuitenkin viimeinen suomenkielinen kirjoitukseni todennäköisesti hyvin pitkään aikaan. Poliittisen projektini suurimmaksi saavutukseksi toivon jäävän ymmärryksen, että kuka tahansa voi kylvää muutoksen siemenen, kunhan tahto ja halu siihen ovat riittävän vahvoja.

Eduskuntavaalit 2023

Eduskuntavaaleissa annan ääneni Vapauden liiton Vanessa Olsenille (nro. 247). Autan häntä myös talousohjelman teossa. Täältä löydät Vanessan Twitter-tilin ja Instagram -tilin. Suosittelen myös äänestämistä vasta vaalipäivänä.

Luotan Vanessan arvoihin ja tavoitteisiin. Vanessa on todella periksiantamaton, vaikka häntä tällä hetkellä yritetään hiljentää oikeusteitse (syyttämällä perusteettomasti poliisille niskoittelusta vuoden 2021 mielenosoituksessa). Uskon vakaasti, että kansanedustajana hän ei taipuisi ulkoiseen ohjailuun, vaan ajaisi kaikissa tilanteissa vankkumattomasti maamme etua.

Toivon suomalaisten havahtuvan laajoin joukoin maamme umpisurkeaan tilaan ja äänestävän vaaleissa aidon muutoksen puolesta. Uskon vahvasti, että Vanessa tekisi Eduskunnassamme juuri tämän. Toivonkin jokaisen, joka haluaa maahamme todellisen muutoksen, äänestävän häntä Helsingissä ja muualla jotakin muuta Vapauden liiton ehdokasta.

Vapauden liitossa elää maamme todellisen muutoksen siemen. Tätä tukeaksemme teimme valtiovarainministeriön rahoitusmarkkinaosaston entisen ylijohtajan Peter Nybergin kanssa Vapauden liitolle Talousohjelman Suomen pelastamiseksi. Toivon mahdollisimman monen lukevan sen.

Nouskaa rohkeasti muutokseen!

Vihreät lisätty ”tuhoaja-listaan” 16:21, 22.3.2023,"

  

Aiheeseen liittyen:

Viisi ohjetta eduskuntavaaleihin | Tampereen Sanomat

Miksi rehellisiä Nato-vaaleja ei uskalleta pitää? | Tampereen Sanomat

Onko Ilta-Sanomilla varaa vitsailla pienpuolueista? | Tampereen Sanomat

Miksi niin moni valtamedian toimittaja ei kunnioita Journalistin ohjeita, erityisesti kohtaa numero kahdeksan? | Tampereen Sanomat

 

 

06.12.2023Suomi 106 vuotta 6.12.2023
05.12.2023Yle valehtelee päin näköä ylikuolleisuudesta
30.11.2023Talvisota alkoi 84 vuotta sitten (Talvisodan salattu historia)
25.11.2023Pakolaiset ovat uusi Nokia, paitsi jos he tulevat itärajalta
08.11.2023Toimitus on pitänyt syyslomaa
07.10.2023Mistä löytyisi poliitikonsiirto-robotti?
07.10.2023Jalkapallon äänet häiritsevät, mutta massiivisen ohjusiskun mahdollisuus ei häiritse?
05.10.2023Nobel-komitealta nyrkki vasten koronarokotteista sairastuneiden kasvoja
05.10.2023Meinataanko tämä irvokas näytelmä näytellä loppuun asti?
30.09.2023Ulkoministeri myöntää huijanneensa suomalaisia

Siirry arkistoon »