Eduskunta keskustelee Ukrainasta 24.02.2023

24.02.2023

Tänään 24.02.2023 tulee kuluneeksi vuosi siitä kun Venäjä vastasi ylimitoitetusti, kun Ukraina aloitti 17.2.2022 pommitukset Donetskin ja Luganskin alueilla. Venäjän hyökkäys Ukrainaan tulee tuomita, mutta samalla myös pitäisi tutkia ja tonkia kaikki faktat esille mitkä aiheuttivat sen, että tilanteet menivät niin pitkälle, että sota syttyi. Vain siten on mahdollista tulevia sotia ennalta ehkäistä, ettei samaa taktiikkaa käyttäen taas uusi sota syty jossain päin maailmaa.

Eduskunnalta olisi toivonut enemmän puhetta rauhan tekemisestä, sekä myös lännen globalistien osuudesta Ukrainan sotaan pitäisi eduskunnassa ja Suomen valtiojohdossa keskustella. Muuten alkaa tuntumaan siltä, että Suomen kansaa ollaan silmät kiinni viemässä kohti sotilaallisia konflikteja. Sota on hirveä asia, joten luulisi eduskunnaltakin tahtoa ja halua rauhan rakentamiseen sekä totuuden etsimiseen löytyvän.

Kansanedustajien puheenvuoroista jäi mieleen erityisesti Pauli Kiurun ja Ben Zyskowiczin puheenvuorot, kun molemmat olivat lappuun listanneet haukkumasanoja Venäjän suuntaan, kun ilmeisesti kaikkia niitä eivät olisi muuten muistaneet. On hieman huolestuttavaa, jos noin lyhyeen puheenvuoroon täytyy lunttilappu ottaa, ettei vaan yksikään haukkumasana unohtuisi. Zyskowicz viittasi puheenvuorossaan myös toiseen maailmansotaan, mutta todennäköisesti Zyskowicz ei ole tutkinut riittävän syvältä mitä kaikkea toiseen maailmansotaan liittyi.
Esimerkiksi Wikipedia ei kerro koko totuutta toisesta maailmansodasta, kuten ei myöskään Suomen Talvisodasta, jota usein erheellisesti verrataan Ukrainan sotaan. 

Venäjän toimet tulee tuomita, mutta samoin tulee kaikkien niiden jotka sotia ja sotarikoksia maailmassa tekevät. Jos ainoastaan Venäjän teot tuomitaan, mutta muiden teot jätetään tuomitsematta se ei lupaa hyvää maailmanrauhalle.

Tampereen Sanomat NetMagazine, rauhan ja totuuden puolella  
   Eduskunta_keskustelee_Ukrainasta_24.02.2023.jpeg


 Eduskunta keskustelee Ukrainasta | Eduskuntalähetykset | Yle Areena
  
    

    
Tällä uutisvideolla, jota paljon vaihtoehtomediassa on jaettu, kerrotaan rajuja asioita, lännen globalistit eivät halunneet rauhaa Ukrainaan maaliskuussa 2022. Tämä uutisvideo pitäisi kansanedustajienkin katsoa. Venäjän toimet tulee tuomita, mutta lännen globalistit eivät myöskään saa päästä kuin koira veräjästä yhtenä tämän sodan arkkitehdeistä.


Huom: videoon saatavilla asetuksista kohtalaisen hyvä suomenkielinen käännös 

  

Aiheeseen liittyen:

Rauha Ukrainaan oli tekeillä jo maaliskuussa 2022, mutta lännen globalistit estivät sen? | Tampereen Sanomat

Ukrainan sodan syyt ja taustat, tätä ei valtamedia kerro! | Tampereen Sanomat

A-Talkin asiantuntijat vs. riippumattomat asiantuntijat | Tampereen Sanomat

Miksi niin moni haluaa suudella Naton sormusta? (katso video, jos uskallat!) | Tampereen Sanomat

   
  
 
31.03.2024Hyvää ja siunattua Pääsiäistä!
06.02.2024Ehdotus presidentinvaaleihin, kirjoita äänestyslippuun: JFK
05.02.2024Ensin puukkoa selkään ja sen jälkeen leipää kassista
03.02.2024Oletko sinäkin joskus väsähtänyt moniin maailman valheisiin?
02.02.2024Markku Uusipaavalniemi ja totuus rahasta osat 1-3
01.02.2024Kuka nostaa Suomen montusta?
31.01.2024THL ei ota vastaan kansalaisten puheluita koronarokotehaitoista
30.01.2024DCA-keskustelu Turku 13.1.2024
29.01.2024Suomen presidentinvaalit 2024 on illuusio demokratiasta
27.01.2024Presidentinvaaleista puuttuu yksi erittäin tärkeä asia

Siirry arkistoon »