Mikä kiire Suomessa on nuijia Nato-päätös valmiiksi pöytälaatikkoon, vaikka ei ole edes täyttä varmuutta pääseekö Suomi sotaliittouma Naton jäseneksi?

17.02.2023

Verkkosieppaus_17-2-2023_165559_www.sss.fi.jpegErittäin kova kiire ja hätäily jossain asiassa herättää aina kysymyksiä, esimerkiksi verkostomarkkinoinnin rekry-tilaisuuksissa mukana olleet tietävät, että siellä pitäisi laittaa nimi paperiin heti, eikä katsota hyvällä jos ihminen sanoo nukkuvansa yön yli ja miettivänsä asiaa.

Nyt monilla tahoilla ja puolueilla tuntuu olevan kova kiire saada nuijituksi Natoon liittymispäätös valmiiksi jo tällä vaalikaudella, vaikka yhtenäisenä mainostettuun Natoon ei Suomi pääse ennen kuin Turkki ja Unkari näyttää vihreää valoa. Hirveällä kiireellä päätös kuitenkin joidenkin mukaan pitäisi saada valmiiksi pöytälaatikkoon odottamaan.
Rauhaa rakastavat ihmiset toivovat, että Turkki ja Unkari torppaisivat Suomen ja Ruotsin Nato-jäsenyyden ja siten estäisivät jännitteiden nousun suurvaltojen välillä.

Väistämättä tässä herää kysymys, että isot puolueet pelkäävät Nato-asian muuten tulevan yhdeksi tulevien eduskuntavaalien isoimmista aiheista. Hyvää nousua tehneet uudet pienpuolueet ovat lähes kaikki perehtyneet geopolitiikkaan sen verran, että tietävät Nato-jäsenyyden olevan Suomelle huono asia.

Pelkäävätkö isot puolueet, että pienpuolueet alkavat vaalikampanjoissaan vyöryttämään valtavan määrän faktoja joissa kerrotaan Naton huonoista puolista ja niistä riskeistä mitä Natoon liittyminen Suomelle aiheuttaa. Isojen puolueiden kannatus saattaa jopa laskea merkittävästi jos pienet puolueet saavat viestinsä perille, ja samalla paljastuu isojen puolueiden savijalat joilla ovat seisoneet Natoa mainostaessaan.

Samalla myös todennäköisesti tehdään uusi riippumaton Nato-gallup jossa kysytään esim. kuinka moni haluaa ydinaseita Suomeen? Tuossa gallupissa kannatus tuskin nousee yli 80%, kuten siinä surullisen kuuluisassa Nato-gallupissa johon vedoten tehtiin jäsenyyshakemus Natoon. Tuosta arpajais-gallupista kirjoitimme jutussa: Liian moni poliitikko ja julkisuuden henkilö on vajonnut syvään sotapsykoosiin.

Hätäilijöiden pitäisi myös tutustua vaiettuun sotahistoriaan, mm. Suomen Talvisotaan liittyen, ennen kuin kirjoitellaan mitään lappuja. Tosiasioiden tunteminen auttaa monessa asiassa, tuo fakta vaan näyttää nykyiseltä eduskunnaltamme olevan pahasti kateissa.

Kuten presidentti Niinistö helmikuussa 2022 totesi, ”Nyt naamiot on riisuttu”, tosin Niinistö riisui omankin naamionsa, kuten riisui myös monien kansallismielisinä pitämä PerusSuomalaiset, sekä monien muidenkin naamiot putosivat. Naamioiden takaa paljastuikin globalisteja ja oman edun tavoittelijoita, eikä suinkaan Suomen parhaaksi toimijoita.

Tampereen Sanomat NetMagazine, kansan ja rauhan puolella

 

Jutun kuvakaappaus osoitteesta: Ulkoasiainvaliokunta sai valmiiksi Nato-mietintönsä, alustavan aikataulun mukaan täysistunto päättää 28. helmikuuta – valiokunta halusi asian pois päiväjärjestyksestä ennen vaalitaukoa, sanoi puheenjohtaja Jussi Halla-aho | SSS.fi Aiheeseen liittyen:

Miksi niin moni haluaa suudella Naton sormusta? (katso video, jos uskallat!) | Tampereen Sanomat

Liian moni poliitikko ja julkisuuden henkilö on vajonnut syvään sotapsykoosiin | Tampereen Sanomat

Poimintoja uutisvirrasta, näin meitä aivopestään ja viedään kohti Natoa | Tampereen Sanomat

Talvisota alkoi 83 vuotta sitten (Talvisodan kielletty historia) | Tampereen Sanomat

Veikeä verkostomarkkinointi - Huippumyynti

Autobonus | Yle Areena

 

  

  

  

31.03.2024Hyvää ja siunattua Pääsiäistä!
06.02.2024Ehdotus presidentinvaaleihin, kirjoita äänestyslippuun: JFK
05.02.2024Ensin puukkoa selkään ja sen jälkeen leipää kassista
03.02.2024Oletko sinäkin joskus väsähtänyt moniin maailman valheisiin?
02.02.2024Markku Uusipaavalniemi ja totuus rahasta osat 1-3
01.02.2024Kuka nostaa Suomen montusta?
31.01.2024THL ei ota vastaan kansalaisten puheluita koronarokotehaitoista
30.01.2024DCA-keskustelu Turku 13.1.2024
29.01.2024Suomen presidentinvaalit 2024 on illuusio demokratiasta
27.01.2024Presidentinvaaleista puuttuu yksi erittäin tärkeä asia

Siirry arkistoon »