Video: Päättäjät Median Grillattavana Suomi vs Syyria Vertailu!

28.12.2023

Kansalaisjournalisti Lauri Paavola on suorasukaiseen tyyliin tehnyt jo pidempään sellaista journalismia jota pitäisi valtamediamme tehdä, eli kysellä hankaliakin asioita. Paavolan tyyli on räväkkä ja välillä kielenkäytössä saatetaan liikkua huonon maun rajamailla, mutta Paavolan tyylistä journalismia Suomi tarvitsee, totuus on kaivettava esiin kun valtamedia ei sitä halua kaivaa. Lauri Paavola tekee nollabudjetilla parempaa journalismia kuin esim. Sanoma Oyj satojen miljoonien budjetilla, tuo kertoo paljon missä Suomessa mennään tällä hetkellä.

Maailma tarvitsee esikuvia, mainostaa Mercedes-Benz ja sama pätee myös kansalaisjournalismiin/vaihtoehtomediaan, kun on rohkeita ihmisiä tietä raivaamassa niin niiden innoittamina moni muukin alkaa tekemään asioita totuuden eteen ja paremman Suomen puolesta. Hampaattomat eturivin poliitikkomme ovat parin viime vuoden aikana näyttäneet, ettei heitä kiinnosta Suomen parhaaksi toimiminen joten rohkeiden tavallisten ihmisten on nyt yritettävä tehdä jotain Suomen suunnan parantamiseksi.

Kansalaisjournalismin/vaihtoehtomedian kannalta olisi ensiarvoisen tärkeää, että totuutta haluavat ihmiset tukisivat totuuteen pyrkivää toimintaa jollain tavalla. Suurin osa ns. totuus-skenestä tekee sitä omalla kustannuksellaan ja kun vaihtoehtomediaa tekee omalla nimellään niin moni ovi yhteiskunnassa sulkeutuu sen takia. Totuus on tällä hetkellä arka aihe monessa asiassa ja paikassa.

Tunnetusti suomalaiset ovat hieman passiivisia ja moni kyllä mielellään lukee ja kuuntelee totuuteen pyrkivää vaihtoehtomediaa, mutta eivät kuitenkaan eurollakaan koko vuoden aikana tue vaihtoehtomediaa. Ja vaikka ei rahallisesti tukisikaan, niin aktiivisesti vaihtoehtomedian linkkejä jakamalla toisenlainenkin totuus alkaisi leviämään paremmin, linkkien jakaminen ei maksa mitään eikä aikaakaan kovin montaa minuuttia vie.

Jos vaihtoehtomedia saisi edes 2% käyttöön siitä budjetista mitä valtamedialla on käytössään, niin muutos olisi aivan valtava. Tällä hetkellähän vaihtoehtomediaa tehdään Suomessa aivan leivänmurusilla ja osittain siksi totuus etenee hitaammin.

Tampereen Sanomat NetMagazine, kansan puolella

 


Aiheeseen liittyvää: 

Päättäjät Median Grillattavana Suomi vs Syyria Vertailu! -videoon liittyen lisämateriaalia tekstin ja videoiden muodossa. Kukin voi sitten itse päätellä, oliko esim. White Helmets-järjestö millä asialla Syyriassa. Syyrian sotaan liittyy paljon muutakin erikoista ja siitäkään sodasta valtamedia ei halunnut uutisoida rehellisesti.

 

 

 

 

31.03.2024Hyvää ja siunattua Pääsiäistä!
06.02.2024Ehdotus presidentinvaaleihin, kirjoita äänestyslippuun: JFK
05.02.2024Ensin puukkoa selkään ja sen jälkeen leipää kassista
03.02.2024Oletko sinäkin joskus väsähtänyt moniin maailman valheisiin?
02.02.2024Markku Uusipaavalniemi ja totuus rahasta osat 1-3
01.02.2024Kuka nostaa Suomen montusta?
31.01.2024THL ei ota vastaan kansalaisten puheluita koronarokotehaitoista
30.01.2024DCA-keskustelu Turku 13.1.2024
29.01.2024Suomen presidentinvaalit 2024 on illuusio demokratiasta
27.01.2024Presidentinvaaleista puuttuu yksi erittäin tärkeä asia

Siirry arkistoon »