Meinataanko tämä irvokas näytelmä näytellä loppuun asti?

05.10.2023

Huipentuuko_Nobel-viikko_Volodymyr_Zelenskyin_saamaan_rauhanpalkintoon_Nain_vedonlyontitoimistot_uskovat.jpeg

Onko tosiaankin niin, että valtaosa ihmisistä on niin median aivopesemää, että heille voidaan syöttää lähes millainen uutinen vain ja se menee läpi ilman mitään omaa ajattelua ja kritiikkiä? Moni hieraisi silmiään, kun näki otsikoissa mainittavan samaan aikaan Nobelin rauhanpalkinnon ja Volodymyr Zelenskyin. Onko tämä jotain mustaa huumoria?

Nobelin rauhanpalkinnon uskottavuus on jo takavuosina kärsinyt melkoisesti, kun yksi USA:n eniten sotineita presidenttejä, Barack Obama, ja Naton pommitusuhkauksen sodan toiselle osapuolelle toimittanut Martti Ahtisaari, saivat Nobelin rauhanpalkinnon. Variksetkin nauroivat tuolloin Nobel-komitean touhuille.

Nyt sitten Nobel-komitea ilmeisesti taas haluaa variksia naurattaa, kun rauhanpalkinnon yksi saajaehdokas on sellaisen maan presidentti, jossa sisällissotaa on käyty lähes 9.5 vuotta.
Eikö kukaan Nobel-komiteassa ole halunnut tutkia Ukrainan sodan taustoja, ja asioita miksi tilanne kärjistyi helmikuussa 2022? Vai onko Nobel-komiteakin vain eräänlainen kumileimaisin, joka toimii valtaeliitin ohjeiden mukaan?

Presidentti Zelenskyi oli vaalikampanjassaan luvannut lopettaa Ukrainan sisällissodan ja puuttua kovalla kädellä maan korruptioon, mutta kumpikaan noista lupauksista ei toteutunut. Korruptio ei vaikuta vähentyneen ja sotakin jatkui, muuttuen vähitellen USA:n proxy-sodaksi, jossa tarkoitus on heikentää Venäjää ja EU:n taloutta.

Venäjän hyökkäys Itä-Ukrainaan oli väärin ja pitää tuomita, mutta se on kuitenkin totta, että sodan aikana on alkanut tulemaan esiin asioita, jotka antavat tukea joillekin Venäjän lausunnoille, joiden on väitetty olevan vain jotain salaliittojuttuja. Valtamedian täysin yksipuolinen uutisointi Ukrainan sodasta on saanut monen miettimään, että mitä kaikkea jätetään kertomatta? Venäjän ja Ukrainan väärät toimet täytyy tuomita, eikä nähdä asioita vain globalistien haluamalta yhdeltä kantilta.

Muutenkin on hyvin huolestuttavaa, kun poliitikot jotka puhuvat rauhasta Ukrainaan, eivät saa palstatilaa ja heidät monesti vielä leimataan venäjämielisiksi. Ja jos pitää paikkansa, että Ukrainaan oli jo maaliskuussa 2022 tekeillä rauhansopimus, mutta se estettiin vaikutusvaltaiselta taholta, niin silloin puhutaan jo todella sairaasta toiminnasta.

Nyt pitäisi Nobel-komiteankin, sekä kaikkien ihmisten, siirtyä Ukrainan kansan puolelle ja kaikin keinoin pyrkiä kohti rauhaa, ja lopettaa aivan älytön verenvuodatus Ukrainassa. Kaikki sotaan liittyvät tosiasiat pitää tuoda esiin ja lopettaa tämä globalisteja hyödyttävä sota.

Jos esimerkiksi teatteriesitys on riittävän huono tai sairas, niin silloin yleensä yleisö lähtee pois kesken näytöksen, mutta tämä verinen ja irvokas näytelmä mikä Ukrainan sodan kulisseihin liittyy, meinataan ilmeisesti näytellä loppuun asti?

Tampereen Sanomat NetMagazine, rauhan ja totuuden puolella

Jutun kuvakaappaus osoitteesta: Huipentuuko Nobel-viikko Volodymyr Zelenskyin saamaan rauhanpalkintoon? Näin vedonlyöntitoimistot uskovat (msn.com)Aiheeseen liittyvää:

                  Verkkosieppaus_5-2-2023_164251_www.iltalehti.fi.jpeg                
Valtamedia vuonna 2019: "Zelenskiyn epäillään olevan vain Kolomoiskyn marionettinukke."
Lähde: Ukrainan johtoon nousemassa kokematon koomikko Zelenskiy - ehdokkaat ottivat mittaa toisistaan kädenväännöllä ja huumetesteillä (iltalehti.fi) 

 
  
 
 
 
 

31.03.2024Hyvää ja siunattua Pääsiäistä!
06.02.2024Ehdotus presidentinvaaleihin, kirjoita äänestyslippuun: JFK
05.02.2024Ensin puukkoa selkään ja sen jälkeen leipää kassista
03.02.2024Oletko sinäkin joskus väsähtänyt moniin maailman valheisiin?
02.02.2024Markku Uusipaavalniemi ja totuus rahasta osat 1-3
01.02.2024Kuka nostaa Suomen montusta?
31.01.2024THL ei ota vastaan kansalaisten puheluita koronarokotehaitoista
30.01.2024DCA-keskustelu Turku 13.1.2024
29.01.2024Suomen presidentinvaalit 2024 on illuusio demokratiasta
27.01.2024Presidentinvaaleista puuttuu yksi erittäin tärkeä asia

Siirry arkistoon »