Onko Nato osasyyllinen Libyan tulviin?

16.09.2023

Libyassa on kärsitty pahoista tulvista, joiden takia tuhannet ihmiset ovat menettäneet henkensä. Luonnonvoimat ovat usein niin valtavia, ettei ihminen oikein mitään niille voi. Mutta joskus isoissa tuhoissa ei kyse ole pelkästään luonnonvoimista, vaan taustalla on jotain muutakin miksi tuhot ovat niin pahoja. 

Videolla on hyvin mielenkiintoista tietoa Naton tekemistä iskuista Libyan vesi-infrastruktuuriin, silloin kun USA/Nato liittolaisineen hyvin hatarin perustein Libyaan hyökkäsivät. Vaikka YouTubessa on sensuuri kiristynyt vuosi vuodelta, niin kaikkea ei sekään pysty sensuroimaan, muuten YouTuben uskottavuus kärsii liikaa.

Libya oli Afrikan vauraimpia maita tuolloin ja kansalaisilla oli monia etuja joista mediassa harvoin on kuullut puhuttavan. Libya oli myös eräänlainen tulppa, joka esti laittomien pakolaisten liikkumista kohti Eurooppaa.

Libyan johtaja Muammar Gaddafi varmasti oli koviakin otteita maassaan käyttänyt, mutta silloisen Libyan tuhoamiselle on vaikea löytää kestäviä perusteita. Jopa Yle on kirjoittanut juttuunsa tekstin: Nyt tilanne on johtanut siihen, että myös länsimaisessa lehdistössä on alettu asettaa kolme vuotta sitten tapahtunut interventio kyseenalaiseksi. Jälkiviisaus saattaa olla tietysti paikallaan, kun intervention seuraukset ovat tulleet hyvin näkyviin. Mutta vain harvat voivat palata Libyan tapahtumiin ja osoittaa, että he olivat oikeassa jo 2011.

Libyan ehkäpä suurin ”virhe” oli se, että Gaddafi oli laittanut alulle Afrikan kultadinaari-hankkeen, jolla öljykauppaa voitaisiin tehdä Afrikan omalla valuutalla ja CFA-frangi sekä petrodollari jäisivät sivuun. Tämähän ei tietenkään ahneiden globalistien kannalta ollut hyvä idea ja siksi he vaikutusvaltaansa käyttäen lähtivät Naton tukemana viemään demokratiaa Libyaan. Paha diktaattori piti syöstä vallasta ja varmistaa, että öljykauppa toimisi ”demokraattisesti” jatkossakin.

Libyaa esimerkkinä käyttäen, voikin kysyä suomalaisilta eturivin poliitikoilta, jotka Nato-lippua heiluttavat, että olemmeko hypänneet oikean junan kyytiin?


Tampereen Sanomat NetMagazine, rauhan ja totuuden puolellaAiheeseen liittyvää: 

Libya tuhottiin rahan suojelemiseksi - Vastavalkea.fi

Libyan sodan valheet ja seuraukset - Vastavalkea.fi

Libyassa pidetään orjamarkkinoita - Vastavalkea.fi

Järjestöt: Gaddafin pahimmat sotarikokset keksittyjä | Maailma.net

"Suomen Talousdemokraattinen Puolue": Verkkomedia: Nato myrkyttää Libyaa köyhdytetyllä uraanilla (Foreign Policy Journal) (talousdemokratia.blogspot.com)

Richard X:ssä: "Western values: In 2003 Gaddafi agreed to dismantle Libya's WMDS. In 2009 Hillary Clinton welcomed Gaddafi's son, Mutassim, and said: "We deeply value the relationship between the US and Libya" Years later she giggled upon hearing he and his father were brutally lynched... 🤔 https://t.co/NrYsmyjEdP" / X (twitter.com)

Libya.jfif

 

  


Libya_ja_Nato.jpg

  

 

29.09.2023Vinkki Uudenkaupungin autotehtaalle
29.09.2023Pieni muistutus
26.09.2023Valtamedia laittaa parastaan: kuukausipalkka 12424 euroa ja tölkkihernekeitto
23.09.2023Tiedeyhteisö vastusti käsien pesemistä
20.09.2023Uutuuskirjasta paljastuu: poliitikot valehtelivat suomalaisille päin näköä
20.09.2023Ajatuksia herättäviä kuvia
16.09.2023Onko Nato osasyyllinen Libyan tulviin?
15.09.2023Totuus Libyasta
11.09.2023Mitä oikeasti tapahtui 22 vuotta sitten?
06.09.2023Tankki täyteen - Yksi kaikkien aikojen parhaita tv-sarjoja Suomessa

Siirry arkistoon »