Läntisen arvoyhteisön johtajat ottavat itsestään hymyileviä selfie-kuvia, kun samaan aikaan Ukraina ja EU syöttää Bahmutin lihamyllyyn nuoria sotilaita

15.02.2023

Kuva_Sanna_Marin_otti_selfien_Zelenskyin_kanssa__Teki_harvinaisen_ratkaisun.jpeg

Tavallinen rauhaa rakastava ihminen ei voi ymmärtää nykyistä EU:n politiikkaa, jossa rauha Ukrainaan ei ole ensimmäisenä listalla, vaan sodan jatkaminen mahdollisimman pitkään. Läntisen arvoyhteisön johtajat laittavat kivoja selfie-kuvia itsestään ja toisistaan someen, kun samaan aikaan Bahmutissa räjähtelee nuoria sotilaita kappaleiksi. Tämän hulluuden vielä kruunaa presidentti Niinistön lause: Ukrainassa ei ole tällä hetkellä mitään edellytyksiä rauhaan.
Geopolitiikan asiantuntijoille herää tuosta kysymys, Ovatko EU:n päättäjät tulleet hulluiksi, vai ovatko he psykopaatteja, vai onko heidät lahjottu/kiristetty tuohon?

Miksi tosiasioita ei voida myöntää, sekä alkaa asioihin perehtymään syvemmältä, jotta totuus ja rauha löytyisi? Venäjän ylimitoitettu hyökkäys Ukrainaan, sen jälkeen kun Ukraina kohdisti hyökkäyksiä Donbassia ym. vastaan, on tuomittavaa. EU:n johtajien kuitenkin pitäisi tutustua asioiden taustoihin mikä johti tilanteet näin pitkälle. Esimerkiksi Venäjän ja Kiinan tutkintapyyntö USA:n omistamista biolaboratorioista Ukrainassa pitäisi ottaa tutkintaan ja selvittää mitä kaikkea niistä paljastuneista dokumenteista löytyy. USA:han on kuitenkin joutunut myöntämään, että heillä on useita biolaboratorioita Ukrainassa.

Jostain syystä Suomen eduskuntakin luulee, että Venäjän tiedustelupalvelu on vain jotain lukiopoikien puuhastelua. On aivan päivänselvää, että Venäjän tiedustelu sai selville jotain todella merkittävää, kun noin iso operaatio käynnistettiin selvinneiden tietojen perusteella. Venäjä varmasti tiesi kuinka isot seuraukset ja pakotteet siitä seuraa, mutta silti aloitti ison sotaoperaation. Itä-Ukrainassa oli sisällissota jo kuitenkin kestänyt 8 vuotta, joten jos Venäjä ihan vain sotimisen takia olisi halunnut hyökätä niin olisi varmasti jo paljon aiemmin sotaoperaation aloittanut.

Ulkomaiset riippumattomat sotilasasiantuntijat ovat sitä mieltä, että nyt pelataan niin isoilla panoksilla ja kyseessä on niin merkittävät asiat Venäjän tulevaisuuden kannalta, että Venäjä ei tässä asiassa ota taka-askeleita. Sen sijaan Suomen valtamedian käyttämät asiantuntijat(monen mielestä puhuvat päät on osuvampi nimitys), kuten Mika Aaltola, Martti J.Kari ja Pekka Toveri kertovat Venäjän olevan heikko ja kun Ukrainalle vain lisää aseita toimittaa niin Venäjä taipuu. Valtamedian asiantuntijoilta vaan meinaa unohtua sellainen fakta, että niitä uusia aseita ja asejärjestelmiä käyttämään pitää myös löytyä iso määrä hyvin koulutettuja sotilaita. 

Venäjä on tunnetusti shakinpelaaja-kansaa ja kaikki tietää, että shakissa mietitään omia sekä vastustajan siirtoja pitkälle eteenpäin. Venäjä siis aivan varmasti tiesi mitä siirtoja EU tulee tekemään ja Venäjällä oli siihen vastasiirrot valmiina, ja jälleen kerran kauppapakotteiden suurin kärsijä on Suomi, aivan kuten oli myös vuonna 2014.
Moni onkin epäillyt, että oliko järkevää USA:n ja EU:n lähteä pelaamaan geopoliittista shakkia Venäjän kanssa, varsinkaan kun heillä ei ole heittää peliin mukaan Bobby Fischerin kaltaista neroa.

Puolueettomien lähteiden mukaan Ukrainan miestappiot ovat valtavat, joten onko mitään järkeä jatkaa tällä samalla tyylillä ja tapattaa lisää sotilaita, vai olisiko järkevämpää kuunnella mitä todisteita Venäjällä on näyttää esim. biolaboratorioihin ja Venäjän väitettyihin sotarikoksiin ym. liittyen. Venäjän toimintaa ei pidä painaa villaisella, mutta myöskin Ukrainan ja CIA:n tekemiä rikoksia pitäisi tutkia ja pyrkiä rauhaan. Vai onko salaliittoteoreetikot jälleen kerran oikeasssa, kun kertovat, että Venäjä tahallaan provosoitiin hyökkäämään ja vaikutusvaltaisille globalisteille ukrainalaiset ovat vain pelinappuloita joiden avulla käydään proxy-sotaa tarkoituksena heikentää Venäjää, uhriluvuista välittämättä? 

Nyt pitäisi EU:n johtajien alkaa tekemään aktiivisesti rauhaa Ukrainaan, sanoipa USA:n valtaeliitti siihen mitä tahansa, ja tutkimaan kaikkia niitä faktoja mitä Ukrainan sotaan liittyy. Valheiden täytyy nyt loppua ja alkaa kaivamaan totuutta esiin niin hyvin kuin se on mahdollista.

Rauhan on oltava vaihtoehto numero yksi!

Tampereen Sanomat NetMagazine, rauhan ja totuuden puolella


Jutun kuvakaappaus osoitteesta: Sanna Marin pyysi Zelenskyiä yhteiskuvaan (iltalehti.fi)


Pieni lisäys liittyen pääministeri Marinin PR-toimintaan:

Pääministeri Marin on jostain syystä laittanut somettamisen ja globalistien etujen ajamisen kärkisijoille politiikassaan, mutta suomalaisten etujen ajaminen on jäänyt vähemmälle. Jotain on matkan varrella tapahtunut, kun vielä vuonna 2010 Marin vastusti isojen lääkejättien ylivaltaa ja oli siinä asiassa kansan puolella.
Toki jo vuosia sitten Marin oli erittäin tarkka julkikuvastaan, TSNM:lla on esimerkiksi tiedossa, että vuoden 2012 kunnallisvaalien vaalikuvauksissa Marin ei täysin ollut tyytyväinen valokuvaajan ottamiin kuviin ja vaalikuvaukseen kullekin ehdokkaalle varattu aika ei riittänyt Marinille, vaan seuraava kuvauksiin tuleva joutui odottamaan kun Marinista otettiin useampia valokuvia, ennen kuin valokuvat olivat riittävän hyviä. 

Toivottavaa olisikin, että Pääministeri Marin vielä löytäisi sen vuoden 2010 Sannan itsestään ja alkaisi vähitellen ottamaan etäisyyttä globalistien piireihin, ne piirit imevät ihmisestä iloa ja elinvoimaa, ja tarjoavat vastineeksi maallista mammonaa sekä julkisuutta. Monen mielestä tuo on erittäin huono vaihtokauppa. Pahimmassa tapauksessa ihminen saattaa vuosien mittaan muuttua eräänlaiseksi tyhjäksi kuoreksi ja lämpö sekä lempeys alkaa vähitellen vähenemään kasvoista, tuosta löytyy monta esimerkkiä valtaeliitistä ja miljardööreistä.

Tuolle valtaeliitille kumartaminen ei yleensä myöskään tee hyvää mielenrauhalle, esimerkiksi Madonna ulkoisen olemuksen perusteella ei vaikuta kovinkaan onnelliselta ja mielenrauhan löytäneeltä, vaikka maallista mammonaa ja julkisuutta on tullut aivan valtavasti. Madonna ei varmaankaan aikoinaan tiennyt mitä kaikkea siitä seuraa jos lähtee väärään suuntaan kumartelemaan.
Esimerkiksi Laura Branigan ja Jennifer Rush olivat monta luokkaa parempia laulajia kuin Madonna, mutta heistä ei kuitenkaan leivottu sellaista megatähteä kuin Madonnasta. Paljon on huhuttu musiikkiteollisuuden hämäristä puolista ja tuo Madonnan esimerkki vain vahvistaa niitä huhuja.

Vuosien mittaan on myös ollut paljon huhuja lasten hyväksikäytöstä ja pedofiliasta mm. Hollywoodissa, sekä monissa muissa piireissä joissa on hyvin varakkaita ja vaikutusvaltaisia henkilöitä, mutta silti isot megatähdet, kuten esim. Madonna, eivät yleensä tuohon asiaan halua mitään jyrkkää kantaa ottaa ja antaa tukeansa asian laajemmalle tutkimiselle. Tuo on ilmeisesti osa sitä hintaa minkä tähdeksi nostetut joutuvat maksamaan, kun eivät pysty/uskalla nousta puolustamaan lapsia ja samalla vaatimaan noiden rikosten tutkimista, sekä antamaan asialle valtavan julkisuuden.
 

Pari linkkiä Madonnaan liittyen:

Vaikuttaako tämä toiminnalta jossa ajatellaan lasten ja nuorten parasta, ja onko juhliin mukaan otettu vauvanukke jonkun mielestä hieno asia?

Madonnan mainos ei sittenkään liian raaka - MTVuutiset.fi 

Tämä hirvitys todellakin on Madonna - yllättävä asuvalinta juutalaisjuhlassa (iltalehti.fi) 31.03.2024Hyvää ja siunattua Pääsiäistä!
06.02.2024Ehdotus presidentinvaaleihin, kirjoita äänestyslippuun: JFK
05.02.2024Ensin puukkoa selkään ja sen jälkeen leipää kassista
03.02.2024Oletko sinäkin joskus väsähtänyt moniin maailman valheisiin?
02.02.2024Markku Uusipaavalniemi ja totuus rahasta osat 1-3
01.02.2024Kuka nostaa Suomen montusta?
31.01.2024THL ei ota vastaan kansalaisten puheluita koronarokotehaitoista
30.01.2024DCA-keskustelu Turku 13.1.2024
29.01.2024Suomen presidentinvaalit 2024 on illuusio demokratiasta
27.01.2024Presidentinvaaleista puuttuu yksi erittäin tärkeä asia

Siirry arkistoon »