Suomen aseet ovat hyvässä rasvassa, mutta ammukset vähissä?

23.12.2023

Sauli_Niinisto_Suomen_aseet_ovat_hyvassa_rasvassa.JPG

Viime helmikuussa presidentti Niinistö totesi uhmakkaasti, että Suomen aseet ovat kyllä hyvässä rasvassa. Moni geopolitiikan asiantuntija on ihmetellyt Suomen touhuja viimeisen 1.5 vuoden ajalta, kun uhittelun sijaan asiantuntijoiden mielestä pitäisi löytyä neuvottelutaitoja. Liian moni sota maailmassa on alkanut huonojen neuvottelutaitojen takia, toki moniin neuvotteluihin on myös neuvottelupöytien ulkopuolelta vaikutettu.

Mielenkiintoisen lisäsävyn tuohon presidentti Niinistön lausuntoon antaa presidenttiehdokas Harry Harkimon lausahdus Yle:n vaalikeskustelussa, jossa Harkimo totesi, että jos nyt Suomi sotaan joutuisi, niin ammukset loppuisivat hyvin nopeasti. Ei ole ihme jos osa kansalaisista on tällä hetkellä sekaisin ja peloissaan, kun eivät enää tiedä ketä ja mitä uskoa. Pelokasta kansaa on helpompi ohjata haluttuun suuntaan, joten ehkä tällä kaikella sirkuksella on joku tarkoituksensa.

Valtamedialla on muutenkin ollut paha ongelma, kun eivät ole osanneet päättää, onko Venäjä heikko vai vahva. Jo yli vuosi sitten valtamediassa uutisoitiin, että Venäjältä on ohjukset lopussa ja jotain tankkejakin oli museosta haettu rintamalle. Nyt sitten uutisoidaan, että jos Venäjä voittaa Ukrainassa ja sen sotateollisuus koko ajan vain vahvistuu, onkin se seuraavana hyökkäämässä johonkin Nato-maahan.

Melkoinen on ero uutisointien välillä, kun ensin on ohjukset ja tankit loppumassa, mutta kohta onkin jo otsikoissa spekuloitavana Venäjän mahdollinen hyökkäys johonkin Nato-maahan.
Joku ilkeämielisempi vaihtoehtomedian toimittaja saattaisi jopa kysyä, että mitähän sieniä joidenkin lehtien uutistoimituksissa vedetään?

Tampereen Sanomat NetMagazine, kansan ja rauhan puolella

Huom: Selvennykseksi täytyy vielä kerran todeta, että TSNM tuomitsee Venäjän hyökkäyksen Ukrainaan, mutta toivoisi että sodan syistä ja taustoista käytäisiin avointa keskustelua mediassa. Tällä hetkellä Suomessa on se tilanne, että jos yrittää joistain asioista kirjoittaa rehellisesti ja valtamedian agendoja vastaan, niin hyvin helposti saa kommunistin, porvarin, putinistin tai natsin leiman. Suuri osa ihmisistä ei halua ottaa asioista selvää ja ulkoistaa ajattelunsa valtamedialle, ja siksi hyökkäävät heitä vastaan jotka toisenlaista totuutta kertovat ja romuttavat heidän "tutun ja turvallisen" maailmankuvansa.

Tämän julkaisun pääasiallinen tarkoitus on herättää ihmisiä ajattelemaan itse, sekä jakaa uutisia joista valtamedia ei kirjoita. Tällä hetkellä elämme vaikeita aikoja, Suomen itsenäisyyttä ollaan monessa asiassa myymässä globalisteille, eikä kansanedustajillamme ole rohkeutta asiaan puuttua. Totuuteen pyrkivä vaihtoehtomedia on yksi niistä valosoihduista jotka Suomea yrittää johdattaa pois hämärästä tunnelista.

I_stand_with_the_people_in_each_country.jpeg

31.03.2024Hyvää ja siunattua Pääsiäistä!
06.02.2024Ehdotus presidentinvaaleihin, kirjoita äänestyslippuun: JFK
05.02.2024Ensin puukkoa selkään ja sen jälkeen leipää kassista
03.02.2024Oletko sinäkin joskus väsähtänyt moniin maailman valheisiin?
02.02.2024Markku Uusipaavalniemi ja totuus rahasta osat 1-3
01.02.2024Kuka nostaa Suomen montusta?
31.01.2024THL ei ota vastaan kansalaisten puheluita koronarokotehaitoista
30.01.2024DCA-keskustelu Turku 13.1.2024
29.01.2024Suomen presidentinvaalit 2024 on illuusio demokratiasta
27.01.2024Presidentinvaaleista puuttuu yksi erittäin tärkeä asia

Siirry arkistoon »