Pakolaiset ovat uusi Nokia, paitsi jos he tulevat itärajalta

25.11.2023

Verkkosieppaus_25-11-2023_14271_www.hs.fi.jpeg

Tuttu ja turvallinen valtamedia kirjoitti vuonna 2015, että pakolaiset ovat uusi Nokia. Nyt kuitenkin jostain syystä itärajalta tullut pieni joukko pakolaisia onkin valtava ongelma Suomelle ja lähes jokainen poliitikko huutaa itärajan sulkemisen puolesta.

Eikö siis pakolaiset olekaan uusi Nokia? Vai onko nyt kyse siitä, että poliitikkojen tämän hetken lempiaihe, eli Venäjä-vastaisuus, saadaan nyt yhdistettyä pakolaisiin? On myös hieman outoa kun presidentti Niinistö uhmakkaasti julisti: ”Suomen aseet ovat kyllä hyvässä rasvassa”, mutta silti tähän pienehköön raja-asiaan pyydetään avuksi muutama kymmenen Frontexin rajavartijaa.

Eikö Suomi muka yksin pysty hoitamaan tätä tilannetta? Vai onko Frontex-ukkojen kutsuminen jonkinlaista piilovaikuttamista ihmisten mieleen, että emme yksin pärjää vaan tarvitsemme tässä EU:ta?

Vuosi 2015 vs. nykypäivä

 Vuonna 2015 tuli Suomeen 32 476 turvapaikanhakijaa, mutta silloin ei ollut mitään kiirettä esimerkiksi Tornion rajavalvontaa tiukentaa, eikä silloin valtamediassa ihmetelty, kun tulijat olivat pääsääntöisesti nuoria miehiä, kuten nyt ihmetellään itärajan pakolaisista.

Tornion raja vuosi tuolloin kuin seula, mutta poliitikot eivät asiaan mitään huomiota kiinnittäneet. Sitten vasta, kun kansalaiset lähtivät Suomen ja Ruotsin rajalle mieltä osoittamaan, alkoivat viranomaiset ja poliitikot ottamaan asian vakavasti. Huomionarvoista on myös, että yksikään perussuomalainen valtakunnan poliitikko EI mennyt paikan päälle ihmisten tueksi.

Perussuomalaiset nyt kuitenkin ovat erittäin äänekkäitä ja haukkuvat kilpaa Venäjää pakolaisasiassa, mutta koskaan eivät kritisoi niitä tahoja jotka ovat olleet ohjaamassa isoja määriä pakolaisia Eurooppaan. Kaksilla rattailla perussuomalaisetkin tässä sujuvasti taas ääniä keräävät.

Sodan lietsojien tilalle rauhan rakentajia

Nyt, kun Suomi vaikuttaa hukanneen oman identiteettinsä ja ottaa monia ohjeita maan ulkopuolelta, niin olisi ensiarvoisen tärkeää jostain löytää hyviä neuvottelijoita ja rauhan rakentajia tätä asiaa ratkaisemaan.

A-studiossa 21.11.2023 valtamedian asiantuntijat sanovat, että Venäjän kanssa ei neuvotella, niin olisiko kuitenkin neuvottelu parempi vaihtoehto kuin joidenkin globalistien kannustamana hakeutua jonkinlaiseen konfliktiin Venäjän kanssa?

Varsinkin, kun tässä tapauksessa valtamedia on jo syyllisen päättänyt ilman kaikkien faktojen selvittämistä, aivan kuten kävi Nord Stream -kaasuputken räjäytyksessä. Ensin hutkitaan, sitten tutkitaan.

Onko sitä työvoimapulaa vai eikö ole?

Vähän väliä on uutisoitu Suomessa olevasta työvoimapulasta. Nyt kun virkeää työväkeä on tulossa itärajalta Suomeen, niin jostain syystä se ei olekaan hyvä asia. Jos tämä ei ole hyvä asia, niin täytyykö sitten vihdoin poliitikkojemme myöntää, että EU:n asettamat Venäjä-pakotteet ovat iskeneet Suomeen niin pahasti, että tällä hetkellä sellutehtaille ja talotehtaille, eikä myöskään rakennusalalle tarvita työntekijöitä?

Vai onko poliitikkomme ajatelleet, että matalapalkkafirmat kuten Wolt pystyvät työllistämään tuhansia ihmisiä lähitulevaisuudessa?

Poliitikkojemme kuitenkin pitäisi muistaa, että matalapalkka-alan työntekijän pitää hakea valtiolta avustusta tullakseen toimeen, joten Suomen talouden pitää olla kunnossa jos matalapalkka-alan työntekijöitä on todella paljon Suomessa.

Rauha Ukrainaan ja rajalle

Jostain syystä ne harvat poliitikot, jotka rauhasta Ukrainaan puhuvat, saavat kovaa kritiikkiä, vaikka on jo pitkään näyttänyt siltä, että nyt Ukrainassa taistellaan viimeiseen ukrainalaiseen saakka joidenkin globalistien etujen takia.

Sodan suurin hyötyjä on ollut USA:n ase- ja öljyteollisuus ja Ukrainan kansalla on kärsijän rooli. Venäjän raju vastaus mm. 8 vuotta kestäneeseen Donbassin pommitukseen ei ole ollut mukavaa katsottavaa, ja paremmalla politiikalla tämä sota olisi ollut estettävissä.

Ydinaseiden ja Naton tuleminen Venäjän rajalle oli poliittisesti eräänlaista sodan rakentamista, tuskin USA:kaan ydinaseita esim. Meksikon rajalla sallisi.

On surullista kun A-studioon ei haluttu päästää sellaisia geopolitiikan asiantuntijoita, jotka olisivat kertoneet miten asiat tulevat Ukrainassa menemään, kun valtamedian asiantuntijoiden puheet olivat niin kaukana totuudesta. Venäjältä ei loppuneetkaan ohjukset ja talous ei romahtanut, vaikka näin meille jo yli vuosi sitten valtamediassa kerrottiin.

Valtamedialla ja poliitikoilla hankala päätös

Nyt, kun Venäjä-vastaisuus on niin monella poliitikolla tällä hetkellä se ykkösasia, onkin mielenkiintoista nähdä, että jatketaanko itärajalta tulevien pakolaisten kauhistelua ja siten myönnetään, että pakolaiset ei olekaan se uusi Nokia. Ja annetaanko hieman tarkempaa lausuntoa siitä, onko Suomessa työvoimapula, vai onko kyseessä ennemminkin palkanmaksupula, kun monista töistä maksetaan niin pientä palkkaa ettei
sillä ihminen tule kunnolla toimeen.

EU:n pakolaispolitiikkaa olisi myös hyvä tarkastella lähemminkin, kun maahanmuuttajien joukossa on liian usein henkilöitä joiden takia esimerkiksi naisten ja tyttöjen turvallisuus vaarantuu. Rikoksia tekevien ja huonosti käyttäytyvien maahanmuuttajien takia sitten rehellisten ja työtä tekevien maahanmuuttajienkin elämä muuttuu hankalammaksi, kun monilla ihmisillä on ennakkoluuloja maahanmuuttajia kohtaan.

Poliitikoidemme pitäisi myös päättää onko itsenäinen Suomi kuinka tärkeä asia, vai onko ulkomailta ohjattava Nato-Suomi heidän sydäntään lähempänä.

Tampereen Sanomat NetMagazine, kansan ja rauhan puolella

Huom: Selvennykseksi täytyy vielä kerran todeta, että TSNM tuomitsee Venäjän hyökkäyksen Ukrainaan, mutta toivoisi että sodan syistä ja taustoista käytäisiin avointa keskustelua mediassa. Tällä hetkellä Suomessa on se tilanne, että jos yrittää joistain asioista kirjoittaa rehellisesti ja valtamedian agendoja vastaan, niin hyvin helposti saa kommunistin, porvarin, putinistin tai natsin leiman. Suuri osa ihmisistä ei halua ottaa asioista selvää ja ulkoistaa ajattelunsa valtamedialle, ja siksi hyökkäävät heitä vastaan jotka toisenlaista totuutta kertovat ja romuttavat heidän "tutun ja turvallisen" maailmankuvansa.

Jutun kuvakaappaus osoitteesta: Pakolaiset ovat uusi Nokia - Ulkomaat | HS.fi

Aiheeseen liittyen:

Fontanka-lehti: Ei todisteita valtiollisesta toimijasta itärajan pakolaiskuljetusten takana (naapuriseura.fi)

Nato, USA ja EU määräävät Suomen rajapolitiikkaa (naapuriseura.fi)

Gerhard Schröder: "Washington kieltäytyi rauhasta Ukrainassa" - Nya Dagbladet

Milloin saadaan rauha Ukrainaan? (mkrsuomi.fi)

Pääministeri Orpo myöntää: Natoon liittyminen lisännyt turvattomuutta [Video] | Verkkomedia (uvmedia.org)

Rauha Ukrainaan oli tekeillä jo maaliskuussa 2022, mutta lännen globalistit estivät sen? | Tampereen Sanomat

Ukrainan sodan syyt ja taustat, tätä ei valtamedia kerro! | Tampereen Sanomat

Miksi niin moni valtamedian toimittaja ei kunnioita Journalistin ohjeita, erityisesti kohtaa numero kahdeksan? | Tampereen Sanomat

31.03.2024Hyvää ja siunattua Pääsiäistä!
06.02.2024Ehdotus presidentinvaaleihin, kirjoita äänestyslippuun: JFK
05.02.2024Ensin puukkoa selkään ja sen jälkeen leipää kassista
03.02.2024Oletko sinäkin joskus väsähtänyt moniin maailman valheisiin?
02.02.2024Markku Uusipaavalniemi ja totuus rahasta osat 1-3
01.02.2024Kuka nostaa Suomen montusta?
31.01.2024THL ei ota vastaan kansalaisten puheluita koronarokotehaitoista
30.01.2024DCA-keskustelu Turku 13.1.2024
29.01.2024Suomen presidentinvaalit 2024 on illuusio demokratiasta
27.01.2024Presidentinvaaleista puuttuu yksi erittäin tärkeä asia

Siirry arkistoon »