Toimitus on pitänyt syyslomaa

08.11.2023

Eteenpain.jpg

Lehden toimitus on pitänyt syyslomaa, väsymys iski toimitukseen, kun niin moni valtamedian uutinen on tietoista aivopesua tai tosiasioiden vääristelyä ja siksi toimituksenkin on raskasta seurata, kun niin moni ihminen kulkee aivan täysin median ohjaamana.

Vapaaehtoisperiaatteella ja artisti maksaa-tyylillä toimiva Tampereen Sanomat NetMagazine jatkaa kuitenkin toimintaansa jossain muodossa, vaikka vaihtoehtomedian tekeminen onkin välillä henkisesti raskasta, kun totuuden etsijöitä niin monelta suunnalta yritetään häiritä.

Tämän julkaisun pääasiallinen tarkoitus on herättää ihmisiä ajattelemaan itse, sekä jakaa uutisia joista valtamedia ei kirjoita. Tällä hetkellä elämme vaikeita aikoja, Suomen itsenäisyyttä ollaan monessa asiassa myymässä globalisteille, eikä kansanedustajillamme ole rohkeutta asiaan puuttua. Totuuteen pyrkivä vaihtoehtomedia on yksi niistä valosoihduista jotka Suomea yrittää johdattaa pois hämärästä tunnelista.

Jos vielä et ole herännyt median luomasta illuusiosta, niin mieti hetki vaikka sitä kun valtamedia kertoi sinulle kokeellisten mRNA-rokotteiden estävän koronatartunnat. Sekin väite paljastui myöhemmin valheeksi, joten mieti tarkkaan kehen ja mihin luotat.

Tampereen Sanomat NetMagazine, kansan puolella

   
     
 

Liitteeksi juttu noin vuoden takaa, kun kyseinen video on aina ajankohtainen ja kannattaa katsoa vähintään kerran vuodessa. Voit omalla toiminnallasi ja lompakollasi päättää oletko globalistien vai Suomen puolella, äänestämällä et voi läheskään niin paljoa vaikuttaa. 

  

He antoivat meille rahaa ja vastineeksi me annoimme heille maailman

Jutun otsikko on otettu tuolta erinomaiselta videolta. Tämä video pitäisi sisältyä pakollisena peruskoulun opetusohjelmaan ja videon katsominen olisi suositeltavaa myös Suomen eduskunnalle. YouTuben sisällöstä suuri osa on täyttä kuraa, mutta onneksi välillä tulee helmiäkin vastaan.


(videoon saatavilla suomenkielinen tekstitys asetuksista) 

 

 

31.03.2024Hyvää ja siunattua Pääsiäistä!
06.02.2024Ehdotus presidentinvaaleihin, kirjoita äänestyslippuun: JFK
05.02.2024Ensin puukkoa selkään ja sen jälkeen leipää kassista
03.02.2024Oletko sinäkin joskus väsähtänyt moniin maailman valheisiin?
02.02.2024Markku Uusipaavalniemi ja totuus rahasta osat 1-3
01.02.2024Kuka nostaa Suomen montusta?
31.01.2024THL ei ota vastaan kansalaisten puheluita koronarokotehaitoista
30.01.2024DCA-keskustelu Turku 13.1.2024
29.01.2024Suomen presidentinvaalit 2024 on illuusio demokratiasta
27.01.2024Presidentinvaaleista puuttuu yksi erittäin tärkeä asia

Siirry arkistoon »