Ulkoministeri myöntää huijanneensa suomalaisia

30.09.2023

Ministeri_Elina_Valtosen_vanha_teksti_nousi_esiin__Pidan_sen_kirjoittamista_virheena.jpeg

Nyt kun suomalaisia viedään kuin kuoriämpäriä poliitikkojemme toimesta, niin täytyy nostaa esiin kesältä yksi vähälle huomiolle jäänyt uutinen, jota moni varmaan ei edes kunnolla lukenut. Uutisesta selviää, että ihmisille somessa vastaillut, nykyinen ulkoministeri, Elina Valtonen (kok)
ei ollutkaan Elina Valtonen, vaikka sellainen käsitys annettiin.

Tämmöinen asia saattaa tuntua jostain vähäpätöiseltä, mutta valehtelulla pitäisi aina olla nollatoleranssi, varsinkin yhteisiä asioita hoidettaessa. Suomi vietiin valheilla EU:hun ja Suomi vietiin valheilla Natoon. Milloin kansalaisilla tulee mitta täyteen valehtelusta?

Tällä hetkellä eduskunnassa ei vaikuta olevan yhtäkään puoluetta, joka suomalaisten asiaa täysin vilpittömästi ajaisi. Moni luuli Perussuomalaisten olevan joku vaihtoehto, mutta politiikan asiantuntijat ovat jo aikoja sitten todenneet sen valeoppositioksi, ja kulunut hallitustaival on vain vahvistanut Perussuomalaisten olevan takinkääntäjiä.

Poliitikoillamme ei tunnu olevan tahtoa tehdä isänmaallista politiikkaa, kuten EU-parlamentissa taas pari viikkoa sitten nähtiinMistä löytyy avaimet Suomen pelastamiseen ja talouden alamäen oikaisemiseen? Eduskunnan touhut ei ainakaan vakuuta.

Tampereen Sanomat NetMagazine, kansan puolella

Lähde ja kuvakaappaus osoitteesta: Ministeri Elina Valtosen vanha teksti nousi esiin – ”Pidän sen kirjoittamista virheenä” (iltalehti.fi)

 


Aiheeseen liittyvää:

Raudanlujan tietämyksen politiikasta ja historiasta omaava Muunneltu totuus-YouTube-kanava myös tuoreessa ohjelmassaan Elina Valtosen viimeaikaisia lausuntoja käsitteli.
Kannattaa ehdottomasti kuunnella, kohdasta 30.12 eteenpäin. 

 

Alla lainaus Iltalehden jutusta, kukin voi tuosta tehdä omat päätelmänsä, että onko asiallista uskotella olevansa Elina Valtonen, vaikka kommentoija ei olekaan Elina Valtonen. Tämä toki on hyvin yleinen käytäntö monella poliitikolla, mutta eikö silloin voisi jättää kokonaan kommentoimatta, jos se täytyy tehdä tuolla tyylillä?

Ministeri Elina Valtosen vanha teksti nousi esiin – ”Pidän sen kirjoittamista virheenä” (iltalehti.fi)
"Valtonen myös kertoo, että kyseisinä aikoina hän delegoi töitä hänen tiimiläisilleen. Valtosen avustajat esimerkiksi kirjoittivat keskustelupalstoille hänen nimissään.

– Osa 2010–2011 vuosien kirjoituksista selittyy sillä, että omasta elämäntilanteesta johtuen delegoin työtä tiimiläisilleni, jotka muun muassa vastailivat nimissäni eri keskustelupalstoilla varsin epäonnistuneella retoriikalla. Kyseiset henkilöt eivät ole olleet vuosiin mukana enkä muutenkaan ole enää antanut kenenkään kommentoida puolestani ilman, että tarkistan sanoman ja sanamuodot."

 

 

Jostain syystä moni on kokenut "valaistumisen" Bilderberg-kokouksen jälkeen.

 

 

 

 

31.03.2024Hyvää ja siunattua Pääsiäistä!
06.02.2024Ehdotus presidentinvaaleihin, kirjoita äänestyslippuun: JFK
05.02.2024Ensin puukkoa selkään ja sen jälkeen leipää kassista
03.02.2024Oletko sinäkin joskus väsähtänyt moniin maailman valheisiin?
02.02.2024Markku Uusipaavalniemi ja totuus rahasta osat 1-3
01.02.2024Kuka nostaa Suomen montusta?
31.01.2024THL ei ota vastaan kansalaisten puheluita koronarokotehaitoista
30.01.2024DCA-keskustelu Turku 13.1.2024
29.01.2024Suomen presidentinvaalit 2024 on illuusio demokratiasta
27.01.2024Presidentinvaaleista puuttuu yksi erittäin tärkeä asia

Siirry arkistoon »