Pyri kohti vapautta

12.08.2023

Tosi_tarina_Tervanpolttaja__Enska_Mantykangas_viihtyy_Lapin_eramaassa.jpeg

Tässä kaiken hulluuden ja valtamedian propagandan keskellä meinaa moni väsähtää, kun usko yhteiskuntaan on koetuksella. Välillä olisikin hyvä hetkeksi pysähtyä ja kysyä itseltään, mitä on vapaus? Moni haluaa vapautta, mutta tekee itse sellaisia valintoja jotka sitä vapautta rajoittaa.

Mainostoimistot kertovat ihmisille miten heidän pitäisi elää, että olisivat onnellisia ja vapaita, mutta mainostoimistojen markkinoimat asiat harvoin kohti vapautta vievät. Kun ihminen velkaannuttaa itsensä, usein muiden ihmisten ja heille näyttämisen takia, niin ollaan taas vähän kauempana vapaudesta kun niitä kulisseja yritetään osamaksuilla pitää pystyssä.

Liian moni rakentaa onneansa sen varaan, että päällepäin elämä näyttää oikein hyvältä ja tutut tai täysin tuntemattomat ihmiset saavat sen vaikutelman, että varallisuutta on ja kaikki rullaa hyvin. Silloin ollaan yleensä heikoilla jäillä jos elämää elää muiden mielipiteiden mukaan, oma elämä saattaa jäädä silloin kakkossijalle, kun keskitytään liikaa muille näyttämiseen.
Samaan aikaan kuitenkin ihaillaan elokuvien rohkeita sankareita jotka elokuvissa kulkevat omia polkujaan, mutta sitten itse kuitenkin mennään massan mukana siihen suuntaan mihin yhteiskunta tai valtamedia painostaa menemään.

Raha itsessään ei ole paha asia, jos on paljon rahaa niin voi tehdä monia hyviä asioita, sekä auttaa lähimmäisiään, mutta rahan himo on liian monta ihmistä vienyt mennessään.
Joku ihmeellisyys kuitenkin isoihin rahamääriin usein liittyy, rikkaat ihmiset jostain syystä hyvin harvoin haluavat parantaa maailmaa ja tehdä sitä todellista hyvää. Tämän huomaa hyvin miljonääreissä ja esim. Hollywood julkkiksissa, hyvin harvoin he tekevät aidosti ja pyyteettömästi mitään todella hyvää. Sen sijaan ovat usein mukana jonkun agendan ajamisessa, joka on naamioitu hyväntekemiseksi. Siksi voisikin kuvitella, että moni loistavat kulissit omaava saattaa sisältä olla jollain lailla tyhjä, mikä osittain selittäisi heidän huumeiden käyttöään tai jonkun muun asian jossa toimivat itseään vastaan.

Samalla voi myös kysyä, onko koulujärjestelmässämme jotain vikaa? Arviolta 80% ihmisistä on enemmän tai vähemmän valtamedian vietävissä, tekeekö siis koulujärjestelmämme liian monelle putkiaivot? Kouluissa myös kerrotaan kuinka tärkeää on luoda uraa, ja siihen päälle jos katsoo Hollywoodin elokuvia menestymisestä ja ihmisten täydellisyydestä, niin saattaa se käsitys vapaudesta ja onnellisuudesta muodostua liian yksipuoliseksi.
 
Entä jos vapaus löytyykin totuudesta ja rehellisyydestä, sekä tietysti vilpittömästä sydämestä. Kultaiset kahleet eivät ole vapautta.

Vapauteen liittyen onkin suositeltavaa katsoa Yle Areenasta tuo Tervanpolttaja-dokumentti. Siinä on omanlaistaan vapautta, vaikka rahassa ei kieritä, eikä ole kaikkia kaupungin hienouksia ympärillä. Samalla voi myös aistia Lapin rennompaa tunnelmaa.

Tampereen Sanomat NetMagazine, vapauden puolella

Jutun kuvakaappaus osoitteesta: Tosi tarina: Tervanpolttaja – Enska Mäntykangas viihtyy Lapin erämaassa | Yle TV1 | yle.fi

Myös Iltalehti on tehnyt hyvän jutun Enskasta, joten halutessaan Iltalehtikin pystyy tekemään hyviä juttuja jotka eivät sisällä aivopesua ja mielipidevaikuttamista.
Tervanpolttaja Ensio ”Enska” Mäntykangas – viisi timanttia silmässä (iltalehti.fi)

Tosi tarina: Tervanpolttaja-dokumentti löytyy myös YouTubesta

Huom: Vapauteen liittyen TSNM julkaisee alla olevan erittäin hyvän kirjoituksen vapaudesta, joka löytyy Eliitin Esoteeriset Symbolit-sivuilta. Vaikka TSNM ei välttämättä olisikaan jokaisesta Eliitin Esoteeriset Symbolit-sivuston jutusta täysin samaa mieltä, niin hyvä kirjoitus pitää ilman muuta aina jakaa eteenpäin.Vapaus pelottaa

Olen huomannut, että moni tällä hetkellä ihmettelee tätä ihmisten sokeutta meneillään olevaan järjettömyyteen. Erityisesti ihmetystä herättää koronapiikkien ympärillä oleva sirkus. Miten on mahdollista, että niin moni järkevältä vaikuttava ihminen on niin sokea tälle hulluudelle? Moni on varmasti huomannut, että aiheesta käytävä järkevä keskustelu on usein hyvin vaikeaa. 

Suomessa koronapandemia ei ole nostanut flunssatauteihin kuolleiden määrää, eikä ole aiheuttanut sairaaloihin ruuhkaa. Suomeksi tämä tarkoittaa, että meillä on käsillä aivan tavallinen influenssan kaltainen nuhatauti, joka on vaarallinen vain huonossa kunnossa oleville vanhuksille - aivan kuten influenssa on joka talvi. Ihmiset ovat silti halukkaita ottamaan kokeellisen testaamattoman geeniterapiainjektion, joka on todistettavasti aiheuttanut suuren määrän kuolemia ja vammautumisia. Miksi? Sen takia, että he pelkäävät sairastuvansa koronaan? Ei, sillä ei ole asian kanssa mitään tekemistä. 

Joku voisi väittää, että ihmiset ovat tulleet hulluiksi. Ihan ymmärrettävä päätelmä, mutta se ei ihan pidä paikkaansa. Eivät nämä ihmiset ole tämän pandemian aikana miksikään muuttuneet, he ovat juuri sellaisia kuin he ovat aina olleet. Muutos on tapahtunut ainoastaan siinä, että nyt tuo hulluus on paremmin näkyvillä.

Enemmistö ihmisistä on ollut aina auktoriteettiuskovaisia. Ei siinä ole mitään uutta, että uskotaan sokeasti uutisten, THL:n ja WHO:n satuja koronapiikkien hyödyistä. Enemmistö ihmisistä on aina ollut kykenemätön käyttämään omaa kriittistä ajatteluaan. Ei siinä ole mitään uutta, että toimitaan täysin järjenvastaisesti. Enemmistö ihmisistä on aina ollut kykenemätön vastustamaan joukkokäyttäytymistä. Ei siinä ole mitään uutta, että tehdään niin kuin kaikki muutkin tekee - vaikka se sitten veisi omaan hautaan.

Se hulluus, joka nyt on niin selkeästi nähtävänä, on aina ollut osa ihmiskuntaa. Se on vain ollut aiemmin paremmin piilossa. Ihmiset ovat aina olleet sokean auktoriteettiuskovaisia joukkoihmisiä, joilla ei ole kykyä kriittiseen itsenäiseen ajatteluun. Mutta mistä tämä johtuu?

Kyse on modernista orjuudesta. Kirjoitin aiheesta jo vuonna 2016. Ihmiskunta on jo pitkään elänyt sellaisessa illuusiossa, että orjuutta ei enää ole. Tämä on kyllä totta siinä mielessä, että orjuus on nykyään laitonta, mutta asia ei ole ihan niin yksinkertainen. Valitettavasti orjuus on sellainen asia, jota ei poisteta lainsäädännöllä. Ei orjuus ole mihinkään kadonnut, se on vain muuttanut muotoaan. 

Modernin orjan kahleet eivät ole ranteissa - ne ovat mielessä. Tarotin kortti Paholainen kuvaa tätä erittäin hyvin. Kuvassa olevat mies ja nainen ovat kyllä näennäisesti kahleissa, mutta täysin omasta tahdostaan. Kahleet ovat niin löysällä, että ne olisi helppo vain nostaa pois kaulan ympäriltä. Tämä on juuri se mielentila, jossa suurin osa ihmisistä tällä hetkellä on. He ovat orjia omasta tahdostaan. 


Meidän, jotka arvostamme vapautta, on hyvin vaikea ymmärtää tätä. Tuntuu täysin uskomattomalta, että on olemassa niin paljon ihmisiä, jotka haluavat olla orjia. Miksi ihmeessä kukaan haluaisi sellaista? 

Asiaa kannattaa katsoa toisesta näkökulmasta. Ihmiset haluavat olla orjia, koska he eivät halua olla vapaita. On vain kaksi vaihtoehtoa: orjuus tai vapaus. Jos vapaus ei kiinnosta, on pakko olla orja. Kuten Michael Tsarion usein toteaa: "People don't want freedom, they want freedom from freedom." 

 Vapaus on pelottavaa. Jos on vapaa, joutuu ihan itse ottamaan vastuun itsestään. Vapaus on vaikeaa. Jos on vapaa, joutuu ihan itse käyttämään omaa ajatteluaan. Ei ole ketään kertomassa mitä tehdä ja mitä ajatella. Elämä on mukavaa ja helppoa, kun ei tarvitse itse ottaa vastuuta mistään, eikä tarvitse vaivata päätään hankalilla asioilla. Nyt nämä koronapiikkejä vapaaehtoisesti hakevat ihmiset maksavat tuosta mukavuudenhalustaan kovaa hintaa. 

Millainen ihminen ei halua ottaa vastuuta itse itsestään? Sellainen joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämme maailmassa, jossa enemmistö ei ole kiinnostunut aikuistumisesta. He ovat kuin vauvoja, jotka eivät halua poistua lämpimästä ja mukavasta kohdusta. Psykologinen aikuiseksi kasvaminen on vaikeaa ja pelottavaa, ja se vaatii epämukavuusalueelle menemistä. Pelkureille se on aivan liian suuri vaatimus.

Moni kyllä rakentaa itselleen sellaisen kulissin, että he pystyvät näyttelemään aikuista. Siihen kulissiin voi kuulua montakin sellaista asiaa, jotka näennäisesti edustavat aikuisuutta. Kun on työpaikka, asuntolaina, puoliso ja lapset, sitä on helppo ajatella olevansa aikuinen. Mutta jos ei ole valmis tekemään sitä aikuistumiseen vaadittavaa sisäistä työtä, jää oikeasti vain aikuista näytteleväksi lapseksi.

Kuuluisa psykologi Carl Jung varmaankin sanoisi tähän, että kyse on haluttomuudesta rakentaa oma minuus. Hän käytti termiä individuaatioprosessi, jolla hän tarkoitti sitä psykologista kehitystä, jota oman itseyden rakentaminen vaatii. Se on pitkä ja vaikea matka, joka ei ole ihan kivuton. Suuri enemmistö ihmisistä välttelee tätä prosessia kuin ruttoa, koska se vaatii oman varjon kohtaamisen. Aihetta on käsitelty enemmän kirjoituksessa Helvetti.

Tämä planeetta on ollut jo pitkään yksi iso lastentarha. Lapset eivät ole kykeneviä puolustamaan itseään, joten ihmiskunnan orjuuttaminen ei ole ollut "Eliitille" mitenkään erityisen vaikea tehtävä. Tarjotaan vain riittävästi leipää ja sirkushuveja, niin ihmiset alistuvat orjan asemaansa ilomielin. 

Vaikuttaa kuitenkin siltä, että ajat ovat muuttumassa. Jos nämä geeniterapiainjektioiden vaaroista varoittavat asiantuntijat ovat oikeassa, mukava orjan elämä ei välttämättä ole enää kovin pitkään mahdollista. Emme voi sitä vielä varmuudella tietää, mutta koronapiikit saattavat hyvinkin aiheuttaa lähivuosina merkittävää kuolleisuuden lisääntymistä. Ehkä tässä on joku kosminen suunnitelma taustalla? Ehkä tämä on ainoa tapa saada ihmiskunta haluamaan vapautta? Mene ja tiedä. 

Sitä on varmasti vaikea katsoa vierestä, kun omasta lähipiiristä ihmiset vapaaehtoisesti menevät myrkyttämään itsensä koronapiikeillä. Mutta se on heidän valintansa, emmekä me sille mitään mahda. Jos ihminen ei ole valmis luopumaan omasta orjamentaliteetistaan, mikään määrä esille nostettuja tosiasioita ei tule hänen ajatteluaan muuttamaan. 

Tätä joukkoitsemurhaa ei estetä järkipuheella.

Lähde(teksti ja kuvat): Eliitin Esoteeriset Symbolit: Vapaus pelottaa

 

31.03.2024Hyvää ja siunattua Pääsiäistä!
06.02.2024Ehdotus presidentinvaaleihin, kirjoita äänestyslippuun: JFK
05.02.2024Ensin puukkoa selkään ja sen jälkeen leipää kassista
03.02.2024Oletko sinäkin joskus väsähtänyt moniin maailman valheisiin?
02.02.2024Markku Uusipaavalniemi ja totuus rahasta osat 1-3
01.02.2024Kuka nostaa Suomen montusta?
31.01.2024THL ei ota vastaan kansalaisten puheluita koronarokotehaitoista
30.01.2024DCA-keskustelu Turku 13.1.2024
29.01.2024Suomen presidentinvaalit 2024 on illuusio demokratiasta
27.01.2024Presidentinvaaleista puuttuu yksi erittäin tärkeä asia

Siirry arkistoon »