Onko Kim Dotcom oikeassa?

10.08.2023

Onko_Kim_Dotcom_oikeassa.jpeg


"Yhdysvallat on hävinnyt sijaissotansa Ukrainassa"

Tuhansia ukrainalaisia kuolee joka viikko, koska Joe Biden ei voi myöntää tappiotaan polttamatta poliittista puoluettaan maan tasalle.Ukraina sai länneltä 185 miljardia dollaria tukeakseen Yhdysvaltain sotaa Venäjää vastaan, eikä sillä ole mitään näyttöä siitä. Nyt Zelenskyi sanoo, että se ei riitä. "Niin kauan kuin sota jatkuu, mikään ei voi olla tarpeeksi."

EU:n on harkittava tappioidensa vähentämistä ja vaadittava rauhanneuvotteluja.

Bidenin mukaan Venäjä on jo hävinnyt sodan, koska Suomi ja Ruotsi ovat liittymässä Natoon. Jos tämä on menestyksen mittari, väittäisin, että Venäjän ja Kiinan välinen uusi sotilasliitto, jonka maailman toiseksi suurin puolustusbudjetti on 300 miljardia dollaria, on valtava menetys lännelle verrattuna kahden Nato-maan lisäämiseen pienellä budjetilla (Suomi 6,3 miljardilla dollarilla ja Ruotsi 7,7 miljardilla dollarilla).

Tosiasia on, että Yhdysvallat hävisi sijaissotansa Ukrainassa. Länsi vuotaa rahaa tähän mustaan aukkoon, jolle ei näy loppua. Venäjä päihittää Ukrainan taistelukentällä 10–1 huolimatta lännen miljardien sotilasavusta.

Bidenin hallinto ei ole halukas neuvottelemaan rauhasta. He lähettävät lisää ukrainalaisia kuolemaan ilman toivoa menestyksestä. Demokraatit tietävät, ettei heillä ole mahdollisuuksia seuraavissa vaaleissa, jos Venäjä voittaa. Näin se vain on. Tuhansia ukrainalaisia kuolee joka viikko, koska Joe Biden ei voi myöntää tappiotaan polttamatta poliittista puoluettaan maan tasalle.

Joe Biden ja hänen sotaa lietsova tiiminsä Pipeline Blinken, kyselytutkija Sullivan ja "Fuck the EU" Nuland muistetaan Yhdysvaltain historian taitamattomimpina poliittisina toimijoina.

Yhdessä he ovat antaneet suurimman lahjan Venäjälle ja Kiinalle: BRICS+ -maiden vahvistetun moninapaisen liittouman, joka lopettaa Yhdysvaltojen hegemonian "dedollarisoimalla" maailmankaupan ja rajoittamalla vakavasti Yhdysvaltain hallituksen kykyä painaa rahaa muiden maiden kustannuksella. Se tuhoaa järjettömästi velkaantuneen Yhdysvaltojen ilman ainuttakaan laukaustakaan.

Ainoa vaihtoehto tämän taatun geopoliittisen tappion ja sitä seuraavan Yhdysvaltojen sisäisen kaaoksen lisäksi on ydinsota. Tietäen mitä tiedän USA:n hallituksesta ja sen syvän valtion sätkynukeista, tämä on silti todennäköisin lopputulos. He mieluummin lopettavat ihmiskunnan kuin myöntävät tappionsa. Eloonjäänyt eliitti ydinbunkkereissaan syyttää tietenkin Venäjää.

 

Kim DotcomHuom: Tämän jutun teksti käännetty tietokoneen kääntäjällä Suomeksi.

Lähde: Jutun kuvakaappaus ja teksti osoitteesta: "USA har förlorat sitt proxykrig i Ukraina" – Nya Dagbladet

 

 

 

29.09.2023Vinkki Uudenkaupungin autotehtaalle
29.09.2023Pieni muistutus
26.09.2023Valtamedia laittaa parastaan: kuukausipalkka 12424 euroa ja tölkkihernekeitto
23.09.2023Tiedeyhteisö vastusti käsien pesemistä
20.09.2023Uutuuskirjasta paljastuu: poliitikot valehtelivat suomalaisille päin näköä
20.09.2023Ajatuksia herättäviä kuvia
16.09.2023Onko Nato osasyyllinen Libyan tulviin?
15.09.2023Totuus Libyasta
11.09.2023Mitä oikeasti tapahtui 22 vuotta sitten?
06.09.2023Tankki täyteen - Yksi kaikkien aikojen parhaita tv-sarjoja Suomessa

Siirry arkistoon »