Onko Kim Dotcom oikeassa?

10.08.2023

Onko_Kim_Dotcom_oikeassa.jpeg


"Yhdysvallat on hävinnyt sijaissotansa Ukrainassa"

Tuhansia ukrainalaisia kuolee joka viikko, koska Joe Biden ei voi myöntää tappiotaan polttamatta poliittista puoluettaan maan tasalle.Ukraina sai länneltä 185 miljardia dollaria tukeakseen Yhdysvaltain sotaa Venäjää vastaan, eikä sillä ole mitään näyttöä siitä. Nyt Zelenskyi sanoo, että se ei riitä. "Niin kauan kuin sota jatkuu, mikään ei voi olla tarpeeksi."

EU:n on harkittava tappioidensa vähentämistä ja vaadittava rauhanneuvotteluja.

Bidenin mukaan Venäjä on jo hävinnyt sodan, koska Suomi ja Ruotsi ovat liittymässä Natoon. Jos tämä on menestyksen mittari, väittäisin, että Venäjän ja Kiinan välinen uusi sotilasliitto, jonka maailman toiseksi suurin puolustusbudjetti on 300 miljardia dollaria, on valtava menetys lännelle verrattuna kahden Nato-maan lisäämiseen pienellä budjetilla (Suomi 6,3 miljardilla dollarilla ja Ruotsi 7,7 miljardilla dollarilla).

Tosiasia on, että Yhdysvallat hävisi sijaissotansa Ukrainassa. Länsi vuotaa rahaa tähän mustaan aukkoon, jolle ei näy loppua. Venäjä päihittää Ukrainan taistelukentällä 10–1 huolimatta lännen miljardien sotilasavusta.

Bidenin hallinto ei ole halukas neuvottelemaan rauhasta. He lähettävät lisää ukrainalaisia kuolemaan ilman toivoa menestyksestä. Demokraatit tietävät, ettei heillä ole mahdollisuuksia seuraavissa vaaleissa, jos Venäjä voittaa. Näin se vain on. Tuhansia ukrainalaisia kuolee joka viikko, koska Joe Biden ei voi myöntää tappiotaan polttamatta poliittista puoluettaan maan tasalle.

Joe Biden ja hänen sotaa lietsova tiiminsä Pipeline Blinken, kyselytutkija Sullivan ja "Fuck the EU" Nuland muistetaan Yhdysvaltain historian taitamattomimpina poliittisina toimijoina.

Yhdessä he ovat antaneet suurimman lahjan Venäjälle ja Kiinalle: BRICS+ -maiden vahvistetun moninapaisen liittouman, joka lopettaa Yhdysvaltojen hegemonian "dedollarisoimalla" maailmankaupan ja rajoittamalla vakavasti Yhdysvaltain hallituksen kykyä painaa rahaa muiden maiden kustannuksella. Se tuhoaa järjettömästi velkaantuneen Yhdysvaltojen ilman ainuttakaan laukaustakaan.

Ainoa vaihtoehto tämän taatun geopoliittisen tappion ja sitä seuraavan Yhdysvaltojen sisäisen kaaoksen lisäksi on ydinsota. Tietäen mitä tiedän USA:n hallituksesta ja sen syvän valtion sätkynukeista, tämä on silti todennäköisin lopputulos. He mieluummin lopettavat ihmiskunnan kuin myöntävät tappionsa. Eloonjäänyt eliitti ydinbunkkereissaan syyttää tietenkin Venäjää.

 

Kim DotcomHuom: Tämän jutun teksti käännetty tietokoneen kääntäjällä Suomeksi.

Lähde: Jutun kuvakaappaus ja teksti osoitteesta: "USA har förlorat sitt proxykrig i Ukraina" – Nya Dagbladet

 

 

 

31.03.2024Hyvää ja siunattua Pääsiäistä!
06.02.2024Ehdotus presidentinvaaleihin, kirjoita äänestyslippuun: JFK
05.02.2024Ensin puukkoa selkään ja sen jälkeen leipää kassista
03.02.2024Oletko sinäkin joskus väsähtänyt moniin maailman valheisiin?
02.02.2024Markku Uusipaavalniemi ja totuus rahasta osat 1-3
01.02.2024Kuka nostaa Suomen montusta?
31.01.2024THL ei ota vastaan kansalaisten puheluita koronarokotehaitoista
30.01.2024DCA-keskustelu Turku 13.1.2024
29.01.2024Suomen presidentinvaalit 2024 on illuusio demokratiasta
27.01.2024Presidentinvaaleista puuttuu yksi erittäin tärkeä asia

Siirry arkistoon »