Onko tämä sitä parempaa syrjintää?

08.08.2023


Rokottamattomien_syyllistaminen_mediassa.jpg

Nyt kun mediassa käy rasismi- ja syrjintäkeskustelu kuumana, niin täytyy myös muistuttaa, että on olemassa ilmeisesti myös sitä parempaa syrjintää johon ei tarvitse median eikä kenenkään muunkaan puuttua? Monella on hyvin muistissa kuinka ala-arvoisesti ja syrjivästi kohdeltiin ihmisiä jotka eivät halunneet ottaa kokeellista mRNA-koronarokotetta.

Jopa ihan presidentti Niinistöä myöten annettiin lausuntoja, että mRNA-rokottamattomat ovat hieman hölmöjä ja salaliittoihin uskovia. Rokottamattomia sai ihan vapaasta haukkua kulkususiksi ja vaikka miksi, eikä kukaan edes vaivautunut pyytämään anteeksi vielä senkään jälkeen kun alkoi selviämään, että annetut mRNA-rokotteet eivät olleetkaan niin tehokkaita ja turvallisia kuin oli mediassa kerrottu. Toisin sanoen rokottamattomat olivat aivan oikeassa kun suojelivat itseään ja lähimmäisiään kokeellisilta mRNA-rokotuksilta.

Moni myös muistaa tapauksen kun julkisuuden henkilö Jone Nikula potki uskovaisten linja-autoa ja samalla todistajien mukaan huuteli erilaisia solvauksia. Ilmeisesti tuokin oli kuitenkin sitä parempaa väkivaltaa ja siksi Nikula ei koskaan joutunut mihinkään median ristikuulusteluun, eikä kukaan edes epäillyt onko Nikulan asenteella soveliasta vetää radiossa ja tv:ssä ohjelmia joita hyvin monet nuoretkin seuraavat.

Median toiminnan perusteella on siis olemassa sitä parempaa syrjintää, eli kun syrjintä kohdistuu kristittyihin tai rokottamattomiin se on ihan ok, eikä siitä tarvitse sen isompaa numeroa tehdä?

TSNM uskoo tasa-arvoon ja rehellisyyteen, joten siksi ihmistä ei tule koskaan tuomita etukäteen hänen värinsä tai uskontonsa perusteella, vaan ainoastaan tekojensa perusteella. Ja jos joku ryhmä syyllistyy muita ryhmiä enemmän jonkinlaiseen häiriökäyttäytymiseen tai rikoksiin pitää miettiä mistä se mahdollisesti johtuu, onko tuossa ryhmässä jotain vääriä periaatteita tai opetuksia?

Jos lapselle ei opeteta oikeaa ja väärää, eikä koulukaan sitä opetuksen puutetta riittävän hyvin pysty korjaamaan on poliisi yleensä se seuraava taho jonka kanssa sitten opetellaan niitä yhteiskunnan sääntöjä. Tosin tuossa vaiheessa se saattaa olla jo hieman myöhäistä, kun on jo valittu määrätty polku jota kuljetaan. Onneksi oikeaa ja väärää voi vielä oppia aikuisiälläkin, jos vain halua ja tahtoa siihen on.

Tampereen Sanomat NetMagazine, kansan puolellaKuvissa linkit lähteisiin:

Kommentti_Kulkutautimyonteinen_on_kuin_kulkususi_mutta_vaarallisempi.jpeg

MTV3_Jone_Nikula_potki_kannissa_Jeesus-bussia.jpeg

Avoin_kirje_kiistattomasta_todistusaineistosta_COVID-19-injektioiden_tehottomuudesta_vahingollisuudesta_ja_tappavuudesta.jpeg

  

 

29.09.2023Vinkki Uudenkaupungin autotehtaalle
29.09.2023Pieni muistutus
26.09.2023Valtamedia laittaa parastaan: kuukausipalkka 12424 euroa ja tölkkihernekeitto
23.09.2023Tiedeyhteisö vastusti käsien pesemistä
20.09.2023Uutuuskirjasta paljastuu: poliitikot valehtelivat suomalaisille päin näköä
20.09.2023Ajatuksia herättäviä kuvia
16.09.2023Onko Nato osasyyllinen Libyan tulviin?
15.09.2023Totuus Libyasta
11.09.2023Mitä oikeasti tapahtui 22 vuotta sitten?
06.09.2023Tankki täyteen - Yksi kaikkien aikojen parhaita tv-sarjoja Suomessa

Siirry arkistoon »