Vapauden ääni kannusti jatkamaan

07.08.2023

Eteenpain.jpg

Vapauden ääni kannusti jatkamaan

Välillä tulee elämässä hetkiä jolloin täytyy hetkeksi pysähtyä ja miettiä, onko järkee vai ei?
Näin kävi myös TSNM:n toimitukselle, kun piti jonkun aikaa pohtia onko mitään järkeä uhrata aikaa ja energiaa totuuden metsästämiseen ja siitä kirjoittamiseen, kun liian harvoja suomalaisia totuus tuntuu kiinnostavan. Helpommalla ilmeisesti pääsee kun ulkoistaa ajattelunsa valtamedialle ja menee aina sinne suuntaan mihin valtamedia käskee.

Pelkäävätkö ihmiset alitajuisesti totuutta ja siksi uskotaan mieluummin valtamedian ja Hollywoodin kertomat tarinat? Onko helpompi elää pienessä valheessa ja hyvesignaloida aina tilanteen mukaan eri asioita joita valtamedia ohjeistaa hyvesignaloimaan?

Totuuden kaivaminen on onneksi kuitenkin sellaista puuhaa, että kun joskus on jotain löytänyt mikä romuttaa ns. virallisen version jostain asiasta, niin alkaa kiinnostumaan yhä enemmän mitä kaikkea muuta löytyy jos jatkaa kaivamista. Ja aina kun jotain löytää on siitä hyvä myös kertoa muille, jotta totuus asioista leviäisi mahdollisimman laajalle.

Ja vaikka valtamedia aivopesee suomalaisia 24/7 ja uutisotsikot muutenkin ovat usein hyvin ikäviä ja lannistavia, sotaa, väkivaltaa ja konkursseja ym., niin onneksi isoihin otsikoihin on noussut Sound of Freedom-elokuva, joka nostaa julkisuuteen miljardien arvoisen lapsikaupan ja vaikutusvaltaisten pedofiilien toiminnan maailmassa. Sound of Freedom-elokuvaa on yritetty vähätellä ja arvostella valtamedian toimesta, mutta siitä huolimatta se on noussut suureen julkisuuteen ja jyrännyt jopa elokuvateatterien lippukassoilla ohi Hollywoodin jättibudjeteilla tehtyjen elokuvien.

Sound of Freedom-elokuva oli yksi asia mikä kannusti tämänkin julkaisun toimitusta jatkamaan, vaikka totuuteen pyrkivän vaihtoehtomedian tekeminen onkin maallisilla mittareilla mitattuna huono valinta ja sulkee monia ovia. Vaihtoehtomediaa ei ole koskaan liikaa ja sen takia TSNM yrittää myös jollain panoksella jatkaa toimintaansa.

Nyt eletään sellaisia aikoja, että hiljaa ei voi oikein olla, niin pahaan jamaan Suomea ollaan jo pidempään oltu valtiojohdon toimesta ajamassa. Nyt tarvitaan rauhanrakentajia ja totuuden puhujia, kun valtamedia ja poliitikkomme eivät noista asioista tunnu kovin paljoa välittävän.


Tampereen Sanomat NetMagazine, kansan puolella 

 

 

29.09.2023Vinkki Uudenkaupungin autotehtaalle
29.09.2023Pieni muistutus
26.09.2023Valtamedia laittaa parastaan: kuukausipalkka 12424 euroa ja tölkkihernekeitto
23.09.2023Tiedeyhteisö vastusti käsien pesemistä
20.09.2023Uutuuskirjasta paljastuu: poliitikot valehtelivat suomalaisille päin näköä
20.09.2023Ajatuksia herättäviä kuvia
16.09.2023Onko Nato osasyyllinen Libyan tulviin?
15.09.2023Totuus Libyasta
11.09.2023Mitä oikeasti tapahtui 22 vuotta sitten?
06.09.2023Tankki täyteen - Yksi kaikkien aikojen parhaita tv-sarjoja Suomessa

Siirry arkistoon »