Vapauden ääni kannusti jatkamaan

07.08.2023

Eteenpain.jpg

Vapauden ääni kannusti jatkamaan

Välillä tulee elämässä hetkiä jolloin täytyy hetkeksi pysähtyä ja miettiä, onko järkee vai ei?
Näin kävi myös TSNM:n toimitukselle, kun piti jonkun aikaa pohtia onko mitään järkeä uhrata aikaa ja energiaa totuuden metsästämiseen ja siitä kirjoittamiseen, kun liian harvoja suomalaisia totuus tuntuu kiinnostavan. Helpommalla ilmeisesti pääsee kun ulkoistaa ajattelunsa valtamedialle ja menee aina sinne suuntaan mihin valtamedia käskee.

Pelkäävätkö ihmiset alitajuisesti totuutta ja siksi uskotaan mieluummin valtamedian ja Hollywoodin kertomat tarinat? Onko helpompi elää pienessä valheessa ja hyvesignaloida aina tilanteen mukaan eri asioita joita valtamedia ohjeistaa hyvesignaloimaan?

Totuuden kaivaminen on onneksi kuitenkin sellaista puuhaa, että kun joskus on jotain löytänyt mikä romuttaa ns. virallisen version jostain asiasta, niin alkaa kiinnostumaan yhä enemmän mitä kaikkea muuta löytyy jos jatkaa kaivamista. Ja aina kun jotain löytää on siitä hyvä myös kertoa muille, jotta totuus asioista leviäisi mahdollisimman laajalle.

Ja vaikka valtamedia aivopesee suomalaisia 24/7 ja uutisotsikot muutenkin ovat usein hyvin ikäviä ja lannistavia, sotaa, väkivaltaa ja konkursseja ym., niin onneksi isoihin otsikoihin on noussut Sound of Freedom-elokuva, joka nostaa julkisuuteen miljardien arvoisen lapsikaupan ja vaikutusvaltaisten pedofiilien toiminnan maailmassa. Sound of Freedom-elokuvaa on yritetty vähätellä ja arvostella valtamedian toimesta, mutta siitä huolimatta se on noussut suureen julkisuuteen ja jyrännyt jopa elokuvateatterien lippukassoilla ohi Hollywoodin jättibudjeteilla tehtyjen elokuvien.

Sound of Freedom-elokuva oli yksi asia mikä kannusti tämänkin julkaisun toimitusta jatkamaan, vaikka totuuteen pyrkivän vaihtoehtomedian tekeminen onkin maallisilla mittareilla mitattuna huono valinta ja sulkee monia ovia. Vaihtoehtomediaa ei ole koskaan liikaa ja sen takia TSNM yrittää myös jollain panoksella jatkaa toimintaansa.

Nyt eletään sellaisia aikoja, että hiljaa ei voi oikein olla, niin pahaan jamaan Suomea ollaan jo pidempään oltu valtiojohdon toimesta ajamassa. Nyt tarvitaan rauhanrakentajia ja totuuden puhujia, kun valtamedia ja poliitikkomme eivät noista asioista tunnu kovin paljoa välittävän.


Tampereen Sanomat NetMagazine, kansan puolella 

 

 

31.03.2024Hyvää ja siunattua Pääsiäistä!
06.02.2024Ehdotus presidentinvaaleihin, kirjoita äänestyslippuun: JFK
05.02.2024Ensin puukkoa selkään ja sen jälkeen leipää kassista
03.02.2024Oletko sinäkin joskus väsähtänyt moniin maailman valheisiin?
02.02.2024Markku Uusipaavalniemi ja totuus rahasta osat 1-3
01.02.2024Kuka nostaa Suomen montusta?
31.01.2024THL ei ota vastaan kansalaisten puheluita koronarokotehaitoista
30.01.2024DCA-keskustelu Turku 13.1.2024
29.01.2024Suomen presidentinvaalit 2024 on illuusio demokratiasta
27.01.2024Presidentinvaaleista puuttuu yksi erittäin tärkeä asia

Siirry arkistoon »