Suomen kovin video korruptiosta ja viranomaisrikollisuudesta (K18)

29.03.2023

Monia videoita ja haastatteluja on tehty suomalaisesta korruptiosta ja viranomaisrikollisuudesta, mutta koskaan aiemmin ei ole tullut vastaan näin rankkaa paljastusvideota. On hyvin tiedossa, että maailmalla esim. ihmiskauppa, pedofilia, huume- ja steroidikauppa ym. kytkeytyy hyvin usein korruptioon ja maksettuihin viranomaisiin. Onko asiat Suomessa jotenkin toisin? 

Tämä video kannattaa kuunnella avoimin mielin, eikä ajatella siten, että vain elokuvissa tapahtuu videolla mainittuja asioita. Tampereen Sanomat NetMagazinella on myös tietolähteitä jotka varmistavat monet videolla kerrotut asiat. Totuus on joskus tarua ihmeellisempää.

Monista muista vastaavista videoista ja haastatteluista poiketen tässä on tarjolla täysin aitoa asiaa, eikä esim. taustalla ole mitään salassapitosopimuksia tai vasikkarallia, jolloin asioista ei voi ihan kaikkea kertoa, kun on sopimuksia tehty johonkin suuntiin. Eikä myöskään ole minkään kirjanmyynnin edistäminen kyseessä, joten ei tarvitse keksiä mitään lisäextraa tai raflaavuutta mihinkään tarinaan.

Tampereen Sanomat NetMagazine laittoi videoon K18-varoituksen sen takia, että varsinkin moni nuori luottaa edelleen yhteiskuntajärjestelmään niin valtavasti, että tämän videon paljastukset saattavat romauttaa luottamuksen joidenkin viranomaisten rehellisyyteen ja oikeuslaitokseemme, joten herkempien ei kannata kuunnella videota.

TSNM myös tietää vuosien takaa Tampereelta törkeän mustamaalaamisyrityksen joka kohdistui videolla esiintyvään huippuvalmentajaan ja puhtaan urheilun puolestapuhujaan. Tampereella oli vuosia sitten urheiluravinne/vitamiinikauppa jossa kävi asiakkaana poliisi, kyseinen poliisi oli käytökseltään asiallinen sekä hyvän huumorintajun omaava, ja siksi kauppiaalla ja poliisilla juttu kulki hyvin. Kyseisessä kaupassa myös hinnat sorvattiin poliiseille kohdalleen, kun yrittäjä kunnioitti poliisin ammattia.

Eräänä päivänä sitten poliisi oli taas käymässä ravinnekaupassa ja kertoi olleensa poliisikokelaana työharjoittelussa Haminassa, jossa videon asiantuntija harjoittaa yritystoimintaansa ja poliisille oli kerrottu, että kyseinen yrittäjä pyörittää myös steroidikauppaa. Tamperelainen kaupanpitäjä oli kuitenkin ehtinyt jo paremmin tutustumaan haminalaisen yrittäjän toimintaan ja ammattitaitoon, joten kauppias totesi poliisille ilmeenkään värähtämättä, että asia ei pidä paikkaansa. Asiaa ei sen enempää jankattu, kun kauppias oli kannassaan niin vakuuttava, eikä osoittanut elettäkään uskoakseen sanaakaan esitettyä väitettä.

Parin viikon sisään poliisi oli sitten tullut taas käymään liikkeessä ja kertoikin kuulleensa joltain tutultaan, että haminalainen yrittäjä onkin kuulemma ihan hyvä tyyppi EIKÄ myy mitään steroideja. Arvoitukseksi jäi kuka poliisille oli toimittanut väärää informaatiota ja halunnut mustamaalata haminalaista yrittäjää. Vai oliko taustalla joku laajempikin kuvio ja mustamaalausyritys?

TSNM tietää, että mainittu Tampereella toiminut ravinnekauppias on nykyäänkin valmis käsi Raamatulla todistamaan nämä asiat todeksi, jos joskus joutuu/pääsee raastupaan asioita kertomaan. Myös monia muita asioita kyseinen, nykyisin ex-ravinnekauppias on valmis kertomaan videolla mainittuihin juttuihin liittyen.

TSNM arvostaa rehellisiä ja lahjomattomia poliiseja, he tekevät erittäin tärkeää työtä suomalaisten turvallisuuden eteen, mutta korruptioon ja hämärähommiin sekaantuneet poliisit ja virkamiehet pitäisi erottaa välittömästi.

Rehellisten poliisienkin työturvallisuus vaarantuu epärehellisten poliisien/viranomaisten takia, kun esim. poliisit menee johonkin työkeikalle ja siellä on aseen kanssa holtittomasti heiluva henkilö, joka on päänsä sekoittanut aineilla jotka ovat tulleet hänelle sellaista reittiä jonka korruptoituneet poliisit/viranomaiset ovat turvanneet.

Joten rehellisten poliisien pitäisi myös ottaa osaa vahvasti korruption poistamiseen joiltain poliisilaitoksilta ja virastoista ihan jo oman työturvallisuutensakin tähden. Rehelliset poliisit joutuvat myös kärsimään mainehaitasta jonka jotkut korruptoituneet poliisit aiheuttaa toiminnallaan, ja siksi rehellisten poliisien kannalta olisi toivottavaa, että korruptiota pystyttäisiin rankalla kädellä vähentämään viranomaispuolelta, kuten myös koko yhteiskunnasta.

Tampereen Sanomat NetMagazine, korruptiota vastaan ja kansan puolella


 

 

 

31.03.2024Hyvää ja siunattua Pääsiäistä!
06.02.2024Ehdotus presidentinvaaleihin, kirjoita äänestyslippuun: JFK
05.02.2024Ensin puukkoa selkään ja sen jälkeen leipää kassista
03.02.2024Oletko sinäkin joskus väsähtänyt moniin maailman valheisiin?
02.02.2024Markku Uusipaavalniemi ja totuus rahasta osat 1-3
01.02.2024Kuka nostaa Suomen montusta?
31.01.2024THL ei ota vastaan kansalaisten puheluita koronarokotehaitoista
30.01.2024DCA-keskustelu Turku 13.1.2024
29.01.2024Suomen presidentinvaalit 2024 on illuusio demokratiasta
27.01.2024Presidentinvaaleista puuttuu yksi erittäin tärkeä asia

Siirry arkistoon »