Nyt on aika herätä Tukholma-syndroomasta!!

27.03.2023

Suomen itsenäisyyttä ollaan hyvää vauhtia romuttamassa, mutta silti suurin osa kansaa on jonkinasteisessa Tukholma-syndroomassa, eivätkä itse edes tajua sairastuneensa siihen.
Laita digivempaimestasi äänet täysille ja kuuntele tuo muutaman sekunnin video, ehkä se herättää tähän nykytilanteeseen, jos et ole vielä herännyt. Yle Areenassa on myös nähtävillä Tukholma-syndrooma elokuva, sen katsottuaan ehkä moni tajuaa itsekin kärsivänsä kyseisestä syndroomasta.

EU ja Suomen päättäjät ovat ottaneet suomalaiset vangikseen ja Tukholma-syndrooman takia suomalaiset ovat jopa ihastuneita joihinkin päättäjiinsä, varsinkin jos päättäjällä on joku muodikas nahkatakki päällä ja kivat kengät. Nyt kuitenkin syndrooma on mennyt jo niin pitkälle, että ensimmäistä kertaa koko Suomen historiassa ydinaseita ollaan mahdollisesti sijoittamassa Suomeen, eikä yksikään päättäjistämme ole asiaa vastaan noussut jyrkästi, vaan ainoastaan on selitelty jotain, että ei se ole kovin todennäköistä.

Miksi poliitikoille EI-sanan lausuminen on niin vaikeaa? 

Tässä asiassa ei pidä jättää ovea yhtään raolleen, jos Suomi liittyy tunnetusti sotaisaan Natoon niin ainakin sopimuksiin pitäisi merkata, että ydinaseita ja sotilastukikohtia ei Suomeen sijoiteta, ja jos tuota asiaa ei päättäjä/poliitikko pysty sanomaan ääneen, niin se on lopputilin paikka.

Sotilaallisia jännitteitä on aivan turha nostaa Suomeen sijoitettavilla ydinaseilla, varsinkaan kun Suomen turvallisuus ei ole muuttunut mitenkään ratkaisevasti viime keväänä, vaikka valtamedia niin meille yrittää väittää. Geopolitiikan peruskurssi pitäisi myös määrätä pakolliseksi kaikille kansanedustajillemme, kun vaikuttaa ettei edes historiaa ole tutkittu yhtään Wikipediaa syvemmältä.

Joidenkin kohdalla Tukholma-syndrooma on mennyt niin pahaksi, että mahdolliselle suomalaiselle ydinaseelle on alettu jo kyselemään lempinimiä. Vaikuttaa siltä, että valtamedia on saanut luotua jonkinlaisen Nato/ydinase-kuumeen Suomeen, eikä suurin osa ihmisistä edes kunnolla tajua mistä kaikesta on kysymys. Kuten hyvin tiedämme ydinaseita pudotettiin japanilaisten siviilien päälle 06.08.1945 ja 09.08.1945, ja noista pommituksista sekä niiden valtavista vaurioista sekä uhreista on paljon kuvia nähtävillä netissä. Tämän päivän ydinaseet ovat teholtaan aivan toista luokkaa kuin tuolloin 1945 käytetyt, joten ydinaseisiin ei pidä suhtautua kevytmielisesti tai jopa huumorilla, kuten joskus näkee.

Toisen maailmansodan Tokion murhapommitus sekä Dresdenin murhapommitus ovat myös karmeaa katsottavaa jo pelkästään valokuvien perusteella, joten vaikka ei edes ydinpommeja käytetty Tokion ja Dresdenin siviilejä vastaan, niin silti saatiin aikaan valtavaa tuhoa ilman niitäkin. Ikäviä asioita ei ole mukava katsoa ja tutkia, mutta monelle ehkä tekisi hyvää tutustua noihin pommituksiin ja miettiä sitä omaa asennettaan massatuhovälineisiin. 

Kukin voi myös kysyä itseltään, että olisiko itse valmis painamaan sellaista nappia joka lähettää ydinohjuksen kohti Brysseliä tai Moskovaa tai Washingtonia ja samalla tappamaan miljoonia ihmisiä?

Tampereen Sanomat NetMagazine, rauhan puolella

  

 

Aiheeseen liittyvää:   

Radiojuontaja kysyi Twitterissä nimeä suomalaiselle ydinaseelle – tässä olivat suosituimmat ehdotukset (iltalehti.fi) 
"Kinaretin tviittiin tuli lukuisia ehdotuksia, kuten Puuilo (morjensta pöytään), Miedon mämmi ja mörkö. Jytky ja Väyrynen olivat suosittuja nimiehdotuksia.

Ketjussa esiintyi muitakin ehdotuksia, kuten Danny, Louhi, Häyhä, Kiuru-1, Verottaja, Löyly ja Muumi."

Hallitus näyttää hyväksyvän ydinaseiden tuonnin Suomeen, mutta yrittää hämärtää kantaansa - Rauhanpuolustajat 
"Viime aikoina Yhdysvallat on tuonut monia ydinaseilla varustettuja lentokoneita kuljettavia lentotukialuksia Euroopan vesille ja lisää on matkalla[16]. Ne käyttävät Nato-maiden satamia ja lentokenttiä. Natoon liityttäessä olisi suuri paine päästää näitä tuhokoneita maahamme. Nato haluaisi todennäköisesti jättää osan näistä pidemmäksikin aikaa Suomeen, kun maan sijainti on Naton ”puolustukselle” todella edullinen.

Ministerit ovat päättäneet antaa periksi näille paineille, mutteivät sano sitä julkisesti vaan hämärtävät asiaa epämääräisillä ja harhaanjohtavilla puheillaan. Nato-Suomen ydinaseet kun niin kovasti heikentäisivät Naton kannatusta."

  

Hyva_kuva.jfif

  

  

29.09.2023Vinkki Uudenkaupungin autotehtaalle
29.09.2023Pieni muistutus
26.09.2023Valtamedia laittaa parastaan: kuukausipalkka 12424 euroa ja tölkkihernekeitto
23.09.2023Tiedeyhteisö vastusti käsien pesemistä
20.09.2023Uutuuskirjasta paljastuu: poliitikot valehtelivat suomalaisille päin näköä
20.09.2023Ajatuksia herättäviä kuvia
16.09.2023Onko Nato osasyyllinen Libyan tulviin?
15.09.2023Totuus Libyasta
11.09.2023Mitä oikeasti tapahtui 22 vuotta sitten?
06.09.2023Tankki täyteen - Yksi kaikkien aikojen parhaita tv-sarjoja Suomessa

Siirry arkistoon »