Coca-Colan rekka sai ihmiset liikkeelle, miten saman innostuksen saisi tarttumaan Suomen itsenäisyyteen liittyviin asioihin?

03.12.2022

Coca-Colan_joulurekka.jpeg


 

 

Mukava asia kun ihmiset saadaan joukolla ulkoilmaan liikkeelle ja ainahan aito Kenworth-rekka on hieno näky. Mutta olisi myös erittäin hienoa, että samanlainen ihmismäärä ja innostus saataisiin liikkeelle niihinkin tilaisuuksiin joissa Suomen itsenäisyydestä ja turvallisuudesta puhutaan. Ihmisten oma hyvinvointi on nyt menossa huonompaan suuntaan esim. Suomen lähes täysin itseaiheuttaman energiakriisin, paljon sivuvaikutuksia aiheuttaneiden koronarokotteiden, sekä mahdollisen Nato-jäsenyyden tuomien lukuisien huonojen puolien takia. 


Jostain syystä ihmisiä ei kuitenkaan edellä mainitut asiat tunnu kovin kauheasti kiinnostavan, luotetaan vain siihen, että kyllä EU ja Suomen eduskunta asiat hoitavat. Ikävä totuus on kuitenkin, jos politiikan kulissien taakse kurkistaa, että ne tavallisen kansan etua ajavat poliitikot ovat todella harvassa.

Toivottavasti tuleva vuosi olisi sellainen, että ihmiset suurin joukoin heräisivät siihen peliin mitä kulissien takana pelataan. Leipää ja sirkushuveja riittää toki monelle jonkinlaiseen tyytyväisyyteen, mutta yhä useampi ihminen on alkanut haluamaan elämältään enemmän kuin pelkkää viihdettä. Varsinkin kun nykyinen TV-viihde on tasoltaan jotain Posse/Putous-osastoa tai amerikkalaisia valmiiksi naurettuja B-luokan viihdeohjelmia.

Totuus ja totuuteen pyrkiminen harvoin on se helpoin tie, ja monesti se on melkoinen shokki kun asioiden todellinen laita alkaa paljastumaan, varsinkin jos vuosikausia on ajatellut, että eihän media voi meille mistään valehdella tai vääristellä tapahtuneita asioita.
Hyvän esimerkin omasta heräämisestään kertoo talousasiantuntija Tuomas Malinen alla olevalla videolla kohdasta 37.47 eteenpäin. Aivan samoin on käynyt todella monelle muullekin, kun suomut silmien edestä ovat pudonneet. Mikko Kemppen tekemä Tuomas Malisen haastattelu on muutenkin erittäin suositeltavaa katsottavaa.

Tampereen Sanomat NetMagazine, kansan puolella

Tämän jutun kuvakaappaus on otettu osoitteesta: Helsinki: Coca-Colan joulurekka aiheutti mittavan jonon Rautatientorille (iltalehti.fi)

 

15.04.2023Oletko sinä seuraava?
15.04.2023Toisinajattelijoiden vainot ovat alkaneet Suomessa?
14.04.2023Eduskuntavaalit 2023 - lyhyt jälkipuinti
11.04.2023Leaked Pentagon documents - Now What? - w Phil Giraldi
09.04.2023Douglas Macgregor: "Ukraine is RETREATING, THIS IS IT" in Exclusive Interview
09.04.2023Hyvää ja siunattua Pääsiäistä!
08.04.2023Lehden toimitus ei ole vieläkään toipunut vaalituloksesta, vaalit olivat jo lähtökohdiltaan epärehelliset, mutta esiintyikö myös vaalivilppiä?
08.04.2023Jos haluat enemmän rehellisyyttä politiikkaan, niin käy kannattamassa Totuuspuoluetta
08.04.2023Scott Ritter: "80,000 Ukrainian Soldiers WIPED OUT in BAKHMUT, THIS IS FATAL" in Exclusive Interview
03.04.2023Lehden toimitus on lähes sanaton (Eduskuntavaalit 2023)

Siirry arkistoon »