Coca-Colan rekka sai ihmiset liikkeelle, miten saman innostuksen saisi tarttumaan Suomen itsenäisyyteen liittyviin asioihin?

03.12.2022

Coca-Colan_joulurekka.jpeg


 

 

Mukava asia kun ihmiset saadaan joukolla ulkoilmaan liikkeelle ja ainahan aito Kenworth-rekka on hieno näky. Mutta olisi myös erittäin hienoa, että samanlainen ihmismäärä ja innostus saataisiin liikkeelle niihinkin tilaisuuksiin joissa Suomen itsenäisyydestä ja turvallisuudesta puhutaan. Ihmisten oma hyvinvointi on nyt menossa huonompaan suuntaan esim. Suomen lähes täysin itseaiheuttaman energiakriisin, paljon sivuvaikutuksia aiheuttaneiden koronarokotteiden, sekä mahdollisen Nato-jäsenyyden tuomien lukuisien huonojen puolien takia. 


Jostain syystä ihmisiä ei kuitenkaan edellä mainitut asiat tunnu kovin kauheasti kiinnostavan, luotetaan vain siihen, että kyllä EU ja Suomen eduskunta asiat hoitavat. Ikävä totuus on kuitenkin, jos politiikan kulissien taakse kurkistaa, että ne tavallisen kansan etua ajavat poliitikot ovat todella harvassa.

Toivottavasti tuleva vuosi olisi sellainen, että ihmiset suurin joukoin heräisivät siihen peliin mitä kulissien takana pelataan. Leipää ja sirkushuveja riittää toki monelle jonkinlaiseen tyytyväisyyteen, mutta yhä useampi ihminen on alkanut haluamaan elämältään enemmän kuin pelkkää viihdettä. Varsinkin kun nykyinen TV-viihde on tasoltaan jotain Posse/Putous-osastoa tai amerikkalaisia valmiiksi naurettuja B-luokan viihdeohjelmia.

Totuus ja totuuteen pyrkiminen harvoin on se helpoin tie, ja monesti se on melkoinen shokki kun asioiden todellinen laita alkaa paljastumaan, varsinkin jos vuosikausia on ajatellut, että eihän media voi meille mistään valehdella tai vääristellä tapahtuneita asioita.
Hyvän esimerkin omasta heräämisestään kertoo talousasiantuntija Tuomas Malinen alla olevalla videolla kohdasta 37.47 eteenpäin. Aivan samoin on käynyt todella monelle muullekin, kun suomut silmien edestä ovat pudonneet. Mikko Kemppen tekemä Tuomas Malisen haastattelu on muutenkin erittäin suositeltavaa katsottavaa.

Tampereen Sanomat NetMagazine, kansan puolella

Tämän jutun kuvakaappaus on otettu osoitteesta: Helsinki: Coca-Colan joulurekka aiheutti mittavan jonon Rautatientorille (iltalehti.fi)

 

31.03.2024Hyvää ja siunattua Pääsiäistä!
06.02.2024Ehdotus presidentinvaaleihin, kirjoita äänestyslippuun: JFK
05.02.2024Ensin puukkoa selkään ja sen jälkeen leipää kassista
03.02.2024Oletko sinäkin joskus väsähtänyt moniin maailman valheisiin?
02.02.2024Markku Uusipaavalniemi ja totuus rahasta osat 1-3
01.02.2024Kuka nostaa Suomen montusta?
31.01.2024THL ei ota vastaan kansalaisten puheluita koronarokotehaitoista
30.01.2024DCA-keskustelu Turku 13.1.2024
29.01.2024Suomen presidentinvaalit 2024 on illuusio demokratiasta
27.01.2024Presidentinvaaleista puuttuu yksi erittäin tärkeä asia

Siirry arkistoon »