Nyt on aika tukea toinen toistamme

19.11.2022

Kolhittu_saviastia.jpg

Nyt on aika tukea toinen toistamme

Suomea ja suomalaisia ollaan parasta aikaa puristamassa pieneen muottiin, eikä näköpiirissä ole mitään isoa toimijaa joka tuon puristuskoneen haluaisi hajoittaa. Nyt on siis suomalaisten yhdistyttävä kaikkien yhteiseksi hyväksi ja yritettävä lopettaa keskinäinen riitely. Globaali valtaeliitti tunnetusti osaa hajoita ja hallitse-taktiikan, ja kuten moni tietää niin tuo pieni valtaeliitti rahoittaa mm. aggressiivista antifaa, aggressiivista BLM-liikettä, joitain aggressiiviisia äärioikeistoliikkeitä, sekä monia muita liikkeitä jotka luovat eripuraa yhteiskuntiin.
Hajanaista ja keskenään riitelevää kansaa on helpompi hallita, kun kansa ei yhdisty heitä pompottavaa valtaeliittiä vastaan.
Nyt olisikin ensiarvoisen tärkeää saada ihmiset jotenkin puhaltamaan yhteen hiileen Suomen pelastamiseksi globalistien juonilta, ennen kuin Suomi on pala palalta myyty ulkomaiseen omistukseen/hallintaan.

Juuri paljastunut valtava FTX-vedätys myös kertoo, että joku isompi taho on taas lankoja vedellyt ja isoja summia rahaa on siirretty globalistikoijareiden taskuihin. Joidenkin huhujen mukaan tuosta FTX-kuplasta ei haluta tehdä valtavan isoa mediajuttua, kun mukana on ilmeisesti sellaisia tahoja ettei kaikkia heitä haluta nostaa julkisuuteen.
Tavallinen pieni ihminen ei nauti samanlaista suojaa, jos esimerkiksi pienyrittäjä joutuu ongelmiin kiristyneen taloustilanteen takia, niin armoa ei ole luvassa ja esimerkiksi perintäyhtiöt käyvät kimppuun kuin valkohai lihakimpaleeseen TV:n luontodokumenteissa.

Totuus ja rehellisyys, niin mediassa kuin muuallakin, on se konsti jolla muutosta saadaan aikaan monessa asiassa. Viimeiset kaksi vuotta ovat osoittaneet, että valtamedia palvelee enemmän globaalien toimijoiden etuja kuin Suomen kansalaisten. Suomi pitää palauttaa takaisin itsenäiseksi valtioksi, mitä se oli parhaimmillaan vuosien 1917-1995 välissä.
Jälleen kerran on Suomen kansan aika yhdistyä, kuten tehtiin marraskuussa 1939, kun Suomi joutui suurvaltojen pelinappulaksi ja päätyi Talvisotaan ilman mitään mahdollisuutta välttää sota. Palanen hyvin salattua sotahistoriaa on se fakta, että Suomen kohtalon ratkaisi Churchillin ja Stalinin tekemä salainen sopimus lokakuussa 1939. Tuo asia on melko hyvin häivytetty virallisesta historiankirjoituksesta, vaikka siitä löytyy dokumentoitua tietoa.
Tampereen Sanomat NetMagazine tulee tuostakin asiasta vielä jonkinlaisen jutun/juttusarjan tekemään, jos Luoja suo, sekä muutenkin kirjoittamaan asioita historiasta joista harvoin mitään kirjoitetaan.

Ja nyt 2022 näyttää taas siltä, että Suomi on jälleen joutumassa suurvaltojen pelinappulaksi, mutta tällä kertaa ihan omasta tahdostaan. Tekeillä oleva Nato-jäsenyys herättää kysymyksen, myydäänkö ja petetäänkö Suomi kuten viimeksikin tehtiin lokakuussa 1939?
Vaikka valtamedia yrittää usein johdattelevalla ja jopa vääristelevällä uutisoinnilla ihmisiä ohjata tiettyyn suuntaan on ihmisillä kuitenkin vapaa tahto valita omat ajatuksensa. Siksi olisi erittäin suotavaa, että Salatut elämät ym. "laatusarjat" jäisivät joskus ihmisiltä katsomatta ja senkin puolituntisen käyttäisivät puolueettoman tiedon etsimiseen internetistä. Totuus palkitsee aina löytäjänsä. Tieto lisää tuskaa, mutta ilman tietoa on vaarana lähteä kulkemaan väärään suuntaan ja väärien oppaiden ohjailtavaksi.

Lähes täysin itse aiheutettu energiakriisi uhkaa sysätä ison joukon suomalaisia talousvaikeuksiin ja sitä kautta luottotiedottomaksi, kun jo tällä hetkellä on n.400 000 maksuhäiriömerkintäistä ihmistä Suomessa. Tuota lukemaa ei olisi yhtään varaa nostaa, jos Suomi haluaa nousta taantumasta nopeasti. Myöskin perintäfirmojen usein varsin kohtuuttomat kulut aiheuttavat sen, että moni ei edes halua yrittää selvitä veloistaan vaan lyö hanskat tiskiin ja lähtee Kelan luukulle.

Nyt suomalalaisilla on kaksi vaihtoehtoa, yrittää jotenkin yhdistyä ja nousta globalismia sekä kasvottomia monikansallisia jättejä vastaan, tai sitten lopullisesti alistua EU:n sanelupolitiikalle ja vähitellen kuihtua yhä hiljaisemmaksi ja pienemmäksi kansaksi.
Tällä hetkellä Suomen eduskunnassa ei ole uskottavaa oppositiota, joten suomalaisten itse on noustava kansan parasta tarkoittavaksi oppositioksi.


Yhdistykää tai tehkää edes yhteistyötä, rakkaat suomalaiset!

Tampereen Sanomat NetMagazine, kansan puolella

 
 
06.02.2024Ehdotus presidentinvaaleihin, kirjoita äänestyslippuun: JFK
05.02.2024Ensin puukkoa selkään ja sen jälkeen leipää kassista
03.02.2024Oletko sinäkin joskus väsähtänyt moniin maailman valheisiin?
02.02.2024Markku Uusipaavalniemi ja totuus rahasta osat 1-3
01.02.2024Kuka nostaa Suomen montusta?
31.01.2024THL ei ota vastaan kansalaisten puheluita koronarokotehaitoista
30.01.2024DCA-keskustelu Turku 13.1.2024
29.01.2024Suomen presidentinvaalit 2024 on illuusio demokratiasta
27.01.2024Presidentinvaaleista puuttuu yksi erittäin tärkeä asia
26.01.2024Novak Djokovic vs. valtamedian sokaisema yleisö 6-0

Siirry arkistoon »