Liian moni poliitikko ja julkisuuden henkilö on vajonnut syvään sotapsykoosiin

16.01.2023
Suomalaiset_ovat_ostaneet_ukrainalaisesta_verkkopalvelusta_viesteja_ammusten_kylkeen_jo_runsaan_140_000_euron_edesta.jpeg 

Moni on ihmetellyt sitä toimintaa, kun täysijärkisenä pidetyt ihmiset ovat alkaneet ostamaan ukrainalaisesta nettikaupasta ammuksia joihin saa valita haluamansa kirjoituksen ja sen jälkeen ammukset ammutaan oletettua vihollista kohden. Ammuksia myyvä nettikauppa ei tietenkään pysty varmuudella takaamaan, etteikö ammukset myös siviilihenkilöitä vahingoittaisi.

Jotkut ovat perustelleet nimettyjen ammusten ostamista Talvisotaan liittyvillä ikävillä asioilla, mutta eivät selvästikään ole tutustuneet Talvisodan historiantutkimukseen siltä osin, että Churchill ja Stalin tekivät salaisen sopimuksen lokakuussa 1939, joka sinetöi Talvisodan syttymisen.
Olisikin mielenkiintoista nähdä millainen kohu siitä nousisi, jos joku julkisuuden henkilö haluaisi lähettää nimetyn ammuksen kohti Churchillin patsasta. Hänet varmasti leimattaisiin psykopaatiksi ja mielenvikaiseksi, saatettaisiin jopa pakkohoitoon viedä, mutta vähintäänkin joutuisi kuulusteluihin.

Kaikki geopolitiikan asiantuntijat tietävät, että USA on yksi osapuoli Ukrainan sodassa ja että USA:n/CIA:n toiminta mm. Maidanilla 2014 oli yksi syy miksi asiat lähtivät menemään Ukrainassa niin huonoon suuntaan ja kohti sisällissotaa. USA on tukenut Ukrainan sotaa yli 100 miljardilla dollarilla, joista suurin osa on mennyt aseisiin, joten näillä suomalaisten hyvesignaloijien ostetuilla ammuksilla ei todennäköisesti sodan kannalta ole suurtakaan merkitystä.

Ukrainassa myös tunnetusti korruptio on iso ongelma ja moni onkin epäillyt, että ammutaanko niitä nimettyjä ammuksia oikeasti mihinkään suuntaan. Ukrainan korruptiosta täytyy vielä mainita sen verran, ihan Tamperettakin koskien, että Tampereen kaupunki lahjoitti Ukrainaan kolme bussia ja yhtä niistäkin yritettiin heti myydä eteenpäin. Lehtitietojen mukaan tekijä jäi kuitenkin kiinni, mutta olisi myös mielenkiintoista tietää, kuka bussit tällä hetkellä omistaa ja ovatko ne siinä käytössä mihin ne lahjoitettiin?
TSNM on myös saanut tietoonsa Ukrainassa sotimassa olleen suomalaisen kertovan, että Suomesta lahjoitettuja elintarvikkeita oli myynnissä kaupoissa Ukrainassa. Joten ikävä kyllä korruptio on vahvasti läsnä Ukrainassa ja todennäköisesti liian moni taho pyrkii hyötymään niistä lahjoituksista mitä Ukrainaan tehdään. 

Harvaa poliitikkoamme tuntuu tällä hetkellä rauha kiinnostavan, sekä selvittää miksi Ukrainassa asiat menivät niin pitkälle, että sota syttyi. Totuus olisi usein sitä parasta rauhantyötä, siten pystyttäisiin monia sotia välttämään kun tiedetään mitkä tahot ja millä konstein ovat aikaisempia sotia aikaan saaneet.
Nimettyjen pommien ostaminen ei edistä rauhaa, mutta sen sijaan jos nämä pommien ostajat jättäisivät pommit ostamatta ja jakaisivat puolueettomasti sodasta kirjoittavien medioiden, kuten esim. TSNM, julkaisuja niin tieto tosiasioista leviäisi paremmin ja paine rauhan tekemiseen kasvaisi monessa eri paikassa, kun ihmiset tietäisivät mitä kaikkea Ukrainan sotaan liittyy.

Loppujen lopuksi on vain kyse valinnasta, onko sodan vai rauhan puolella?

Suomellakin olisi ollut loistava tilaisuus toimia sodassa rauhanneuvottelijana, mutta se mahdollisuus pilattiin heti sodan alkuvaiheessa, kun valtiojohdollemme oli tärkeämpää alkaa flirttailemaan USA:n suuntaan, kuin rakentaa rauhaa Ukrainaan.
USA, Venäjä ja Ukraina ovat tehneet huonoa politiikkaa ja siksi ollaan tässä tilanteessa missä ollaan. Nyt sitten pelataan todella raakaa geopoliittista shakkia jonka takia ihmishenkiä menetetään.

Ikävä kyllä myös monet tavalliset kansalaiset ovat menneet jonkinlaiseen sotapsykoosiin, ja se näkyy ikävällä tavalla esim. some-kommentoinneissa. Ei tarvitse muuta kuin, että joku ihmettelee tv:ssä esiintyneiden suomalaisten asiantuntijoiden(esim. Mika Aaltola, Pekka Toveri) lausuntoja, kun jo keväällä julistivat Venäjältä olevan ohjukset loppumassa. Ja myös tankkienkin on väitetty olevan loppumassa jonkun uutisen mukaan. Kun tuota disinformaatiota ja aivopesua sitten joku ihan aiheesta arvostelee, niin vihaiset kommentoijat ryntäävät haukkumaan putinistiksi tai jopa kommunistiksi.
Onko siis joidenkin asiantuntijoiden ja valtamedian valehtelu ihan hyväksyttävä asia ja sitä ei saa ollenkaan kritisoida? Samalla logiikallahan sitten voi ajatella, että valehteleminen on ihan ok, valehtelee sitten omille lapsilleen, puolisolleen, työkavereilleen tai esim. yrittäjä valehtelee maksaville asiakkailleen.

Todella moni rauhaa rakastava ja normaalin maalaisjärjen omaava on myös suuresti ihmetellyt ulkoasiainvaliokunnan puheenjohtajan, Jussi Halla-ahon, sotaa lietsovia some-päivityksiä. Ulkoasiainvaliokunnan puheenjohtajan kehoitukset venäläissotilaiden tappamisesta, sekä tuhottujen venäläistankkien tuomisesta Helsingin kaduille, saivat suurta ihmettelyä aikaan ja moni epäilikin Halla-ahon kärsivän burnoutista tai jostain vastaavasta, ja siksi jutut olisivat menneet niin sekaiseksi.

Nyt sitten Halla-ahokin on lähtenyt nimettyjen ammusten ostamiseen mukaan. Ulkoasiainvaliokunnan puheenjohtajan luulisi virkansa puolesta olevan realisti, sekä selvittävän mitä kaikkea Ukrainan sotaan liittyy ja ketkä kaikki Ukrainan sodasta mahdollisesti hyötyvät. Mutta tällä hetkellä ilmeisesti faktat eivät ratkaise, vaan tarkoitus on vain viedä Nato-agendaa eteenpäin.

Demareilla on Marin-kultti, vaikka pääministeri Marin kuinka säheltäisi jauhojengin kanssa tai antaisi outoja lausuntoja ulkomaisille toimittajille, niin silti kulttilaiset eivät näe siinä mitään arvostelun aihetta. Ja PerusSuomalaisilla on Halla-aho-kultti, vaikka Halla-ahon jutut olisivat kuinka sotaan lietsovia, niin silti kulttilaiset eivät näe mitään väärää asiassa. Näitä kultteja harvoin näkee valtamediassa arvosteltavan, mutta sen sijaan esim. kristinuskon perinteisiä arvoja vastaan valtamedia usein tekee juttuja. Voikin hyvällä syyllä kysyä, mitkä ovat valtamedian motiivit?

Moni politiikan kiemuroita tunteva on myös epäillyt, että ulkoasiainvaliokunnan aikaisempi puheenjohtaja Mika Niikko järjestettiin sovitusti sivuun, että Halla-aholle saataisiin joku näkyvämpi virka. PerusSuomalaiset kun ovat yksi valtaeliitin pelikorteista, kun tarkoitus on ajaa Suomi kohti Naton sotilasoperaatioita. Kaikki merkit viittaavat tuohon asiaan, mutta silti on iso joukko ihmisiä jotka eivät vieläkään tuota kuviota näe, mistä yhtenä hyvänä todisteena PerusSuomalaisten sijoittuminen toiseksi hiljattain tehdyssä puoluegallupissa, jos nyt noihin gallupeihin voi ylipäätään yhtään luottaa.

Ainakin Natoon liittymisestä tehty gallup oli "legendaarinen", josta Mauno Saari teki hyvän kirjoituksen. Pieni joukko, jolle luvattiin tavarapalkintoja, teki päätöksen Suomen liittymisestä Natoon, samaan aikaan kun valtamedia aivopesi päivittäin tuota joukkoa hyvin tehokkaasti. Tuota arpajaisgalluppia on sitten jopa valtiojohtomme käyttänyt perusteena ja väittänyt koko Suomen kansan olleen vahvasti Suomen Nato-jäsenyyden takana.

Kevään eduskuntavaalit ovat todennäköisesti kaikkien aikojen tärkeimmät vaalit Suomessa, ja jos tämän hetken galluptulokset ovat samoissa lukemissa myös keväällä vaalien aikaan, niin huonolta näyttää Suomen tulevaisuuden kannalta. Paljon on ollut puhetta siitä, että äänestämällä ei voi vaikuttaa, mutta näissä vaaleissa ainakin vielä kannattaa yrittää sitäkin vaihtoehtoa. Jos mahdollisimman paljon ääniä saadaan kanavoitua pois isommilta puolueilta ja siirrettyä joillekin rauhantahtoisille ja järkevää politiikkaa tekeville pienpuolueille, niin silloin tilanne näyttäisi paremmalta, eikä suunta jatkuisi niin huonona mihin nykyisen eduskunnan toimesta ollaan jouduttu.

Nyt tarvitaan politiikan eturiviin rauhanrakentajia ja geopolitiikan asiantuntijoita, sodan ja vihan lietsominen ei ole kenenkään kannalta järkevä vaihtoehto.

Tampereen Sanomat NetMagazine, rauhan puolella

Jutun kuvakaappaus osoitteesta: Jussi Halla-aho osti terveiset ukrainalaisammuksen kylkeen ja kirjoitti, että mikä edistää venäläisten sotilaiden tappamista on oikein (yle.fi) 

  

Kuvissa linkki osoitteeseen josta kuvakaappaus otettu.

                                                                                        
Iltasanomien_kasitys_persoonallisesta_joulutervehdyksesta.jpeg
                 
Kansanedustaja_Karna_kranaattiostoksilla.jpeg
    
Julkisuuden_henkiloiden_sotapsykoosit.jpeg
            
Halla-aho_Naton_myyntimiehena.jpeg
 
   
     
     
Aiheeseen liittyvää:
     
Perustuslakivaliokunta tuli siihen lopputulokseen, että Suomen puolustusvoimien antaminen ulkopuolisten toimijoiden käskyvallan alle joissain sotilasoperaatioissa ja mahdollisten ydinaseiden tuominen Suomeen on niin vähäpätöinen asia, että siihen riittää eduskunnan yksinkertainen enemmistö. Tästä voisi samalla vääntää jotain vitsiä yksinkertaisesta perustuslakivaliokunnasta, mutta jätetään se vitsi kertomatta.
Nato-jäsenyyteen riittää eduskunnan yksinkertainen enemmistö, linjasi perustuslakivaliokunta (msn.com)
"Perustuslakivaliokunnan mukaan Suomen Nato-jäsenyydestä päättämiseen riittää eduskunnassa yksinkertainen enemmistö, kertoo valiokunnan puheenjohtaja Johanna Ojala-Niemelä (sd.) STT:lle.

Valiokunnan mukaan kyse ei ole niin merkittävästä kansallisen toimivallan siirrosta, että se vaatisi kansanedustajien parissa suurempaa määräenemmistöä. Suomelle jää esimerkiksi lainsäädäntö-, tuomio- ja budjettivalta."

       
     
Tampereelta Ukrainaan lahjoitettua bussia yritettiin kaupitella armeijalle – tekoa yrittänyt on jäänyt kiinni (yle.fi)       
    
Geo_monitor Twitterissä: "Generators shipped from the UK for the Armed Forces of Ukraine are for sale on Ukrainian websites.. https://t.co/TfJX4BGiXv" / Twitter
  
  
Jos pidämme ironisoitua Ukrainan tukemista pahuutena, emme tunnista todellista pahuutta | Demokraatti.fi

Työväenlehtenä pidetty Demari on myös lähtenyt innolla valtaeliitin Nato-agendaan mukaan, lehden jutussa ensin hieman kauhistellaan sodan karnevalisointia, mutta jutun lopussa päästäänkin sitten ihan iltapäivälehtien tasolle tekstillä: "Varmemmin sen likaisen pahuuden löytää lapsia raiskaavasta ja siviilejä tarkoituksellisesti pommittavasta Venäjän sotakoneistosta."

       
Ukrainan ihmisoikeusvaltuutettu saattoi valehdella raiskauksista (iltalehti.fi)
Sodissa kenenkään osapuolen sotarikoksia ei pidä vähätellä eikä peitellä, mutta Suomen vieminen Natoon vääristellyillä tiedoilla ja valheita hyväksi käyttäen on ala-arvoista suomalaisten turvallisuuden halveksimista. Luulisi Nato-lobbareiden edes nukkuvan yönsä huonosti, vaikka muuten saisivatkin hyvän korvauksen lobbaamisestaan. 
            
     
Kannattaa katsoa Jussi Parviaisen haastattelu, jossa Parviainen avaa hyvin tätä joidenkin ihmisten sotapsykoosia, sekä puhuu myös Nato-toteemista, jonka moni on itselleen pystyttänyt päähänsä.

 

   
 
Lainaus Mauno Saaren erinomaisesta kirjoituksesta. Kun valtamedia ei halua tehdä kunnollista tutkivaa journalismia, niin onneksi vielä löytyy journalisteja jotka sitä tekevät.
FACEBOOKIN PÄIVITYKSIÄ | Mauno Saari - Kotisivut ja päiväkirja

"Onkohan meitä huijattu?

Muistetaan, miten Niinistö useasti oli kansanäänestyksen kannalla Nato-jäsenyydestä. Sitten takki kääntyi, koska hänen mielestään mielipidekyselyt olivat osoittaneet, että tuki on selkeä.

Sekin muistetaan, miten media torjui äänestystä, koska sen mielestä Venäjä voisi vaikuttaa lopputulokseen.

Sain käsiini yksityisen kansalaisen viestin, jossa tilanteen epätodellinen ja outo luonne paljastuu. Kansalainen tunsi olonsa "epämukavaksi" kuullessaan, että kansanäänestys ohitettaisiin. Hän otti yhteyttä mielipidekyselyn tehneeseen Taloustutkimukseen. Mitä selvisi?

"Soitin Taloustutkimukselle ja kysyäkseni miten gallupit ovat tehty. Galluppeihin on vastannut noin 1300 Taloustutkimuksen vakiovastaajaksi ilmoittautunutta. He eivät saa korvausta vastaamisesta sinänsä, mutta osallistuvat vastaajien kesken arvottaviin palkintoihin. He kertoivat, että koska vastaajat edustavat heikosti Suomea kokonaisuutena, heidän täytyi painottaa vastauksia matemaattisilla menetelmillä huomattavasti. Udeltuani, että valvooko tätä matemaattista painottamista kukaan, he kertoivat, että periaatteessa Worldwide Independent Network of Market Research voisi valvoa heitä, mutta näin ei kuitenkaan ole. He myönsivät, että mikäli matemaattisessa painottamisessa olisi virhe, ei sitä kukaan saisi tietää sillä kukaan ei heidän toimintaansa valvo tai tarkasta.

He kertoivat, että voin saada kaiken raakamateriaalin käyttööni jos asiakas myöntää siihen luvan. Pitkien Ylen kanssa käytyjen keskusteluiden jälkeen Yle antoi minulle oikeudet tähän dataan ja sai valtakirjan, että tiedot saa luovuttaa minulle Ylen puolesta. Taloustutkimus kuitenkin vastasi, että he olivat 4kk aiemmin ilmaisseet itseään epäselkeästi ja asiakkailla on oikeus ainoastaan gallupin tuloksiin eikä raakadataan."

Sillä tavalla! Tämä ihailtavan aktiivinen kansalainen pitää edesvastuuttomana sitä, että kansanäänestys ohitetaan mielipidekyselyllä, "jonka todenmukaisuutta ja tarkkuutta ei valvota eikä edes voitaisi tarkistaa".

Kansalaisen mielestä tarkastaminen, valvonta ja avoimuus kuuluvat toimivaan demokratiaan. Olen samaa mieltä.

OLENNAISTA TUOSSA KYSELYSSÄ ON, ETTÄ SIIHEN ILMOITTAUDUTTIIN, JA VIELÄ PALKINNON TOIVOSSA!!! Siis ei mitään satunnaisotantaa. Ja raakamateriaali salattiin muilta kuin asiakkaalla."

    
   
    
            
Ukrainan sodan syyt ja taustat, tätä ei valtamedia kerro! | Tampereen Sanomat
    
Talvisota alkoi 83 vuotta sitten (Talvisodan kielletty historia) | Tampereen Sanomat
    
Poimintoja uutisvirrasta, näin meitä aivopestään ja viedään kohti Natoa | Tampereen Sanomat
                
Tämä video pitäisi näyttää Suomen jokaisessa oppilaitoksessa (All Wars Are Bankers' Wars) | Tampereen Sanomat
    
      

Alla oleva kuva edustaa melko pitkälle myös TSNM:n ajatusmaailmaa, ihmiset ensin, sen jälkeen vasta muiden edut.

Hyva_kuva.jfif
 
   
     

29.09.2023Vinkki Uudenkaupungin autotehtaalle
29.09.2023Pieni muistutus
26.09.2023Valtamedia laittaa parastaan: kuukausipalkka 12424 euroa ja tölkkihernekeitto
23.09.2023Tiedeyhteisö vastusti käsien pesemistä
20.09.2023Uutuuskirjasta paljastuu: poliitikot valehtelivat suomalaisille päin näköä
20.09.2023Ajatuksia herättäviä kuvia
16.09.2023Onko Nato osasyyllinen Libyan tulviin?
15.09.2023Totuus Libyasta
11.09.2023Mitä oikeasti tapahtui 22 vuotta sitten?
06.09.2023Tankki täyteen - Yksi kaikkien aikojen parhaita tv-sarjoja Suomessa
04.09.2023Historian kirjoittaa voittajat
01.09.2023Arvoisa kansanedustaja, olisiko sinulla 58 sekuntia aikaa?
31.08.2023Ukrainan sodassa on kolme pääarkkitehtia
26.08.2023Äärimmäisen tärkeä konferenssi, johon poliitikkomme eivät halunneet osallistua
19.08.2023"En ole huolissani, että Suomi ei olisi vaalien jälkeen hyvissä käsissä"
17.08.2023Lisää pro-Nato ehdokkaita: Alexander Stubb mukaan presidentinvaaleihin
14.08.2023Onko kulissien takana jo sovittu, että Mika Aaltola on seuraava presidentti?
12.08.2023Pyri kohti vapautta
10.08.2023Onko Kim Dotcom oikeassa?
08.08.2023Onko tämä sitä parempaa syrjintää?
07.08.2023Sound of Freedom - Vuoden merkittävin elokuva
07.08.2023Vapauden ääni kannusti jatkamaan
15.04.2023Oletko sinä seuraava?
15.04.2023Toisinajattelijoiden vainot ovat alkaneet Suomessa?
14.04.2023Eduskuntavaalit 2023 - lyhyt jälkipuinti
11.04.2023Leaked Pentagon documents - Now What? - w Phil Giraldi
09.04.2023Douglas Macgregor: "Ukraine is RETREATING, THIS IS IT" in Exclusive Interview
09.04.2023Hyvää ja siunattua Pääsiäistä!
08.04.2023Lehden toimitus ei ole vieläkään toipunut vaalituloksesta, vaalit olivat jo lähtökohdiltaan epärehelliset, mutta esiintyikö myös vaalivilppiä?
08.04.2023Jos haluat enemmän rehellisyyttä politiikkaan, niin käy kannattamassa Totuuspuoluetta
08.04.2023Scott Ritter: "80,000 Ukrainian Soldiers WIPED OUT in BAKHMUT, THIS IS FATAL" in Exclusive Interview
03.04.2023Lehden toimitus on lähes sanaton (Eduskuntavaalit 2023)
02.04.2023Oliko pääministerin Hornet-möläytys sittenkin ihan tietoinen teko?
02.04.2023Dokumentti: Rokotettujen äänet (dokumentti mRNA-koronarokotteista ja suomalaisesta demokratiasta)
01.04.2023Ex-diplomaatti Jali Raidan haastattelu (tämä olisi pakollista kuultavaa Suomen valtiojohdolle)
01.04.2023Miksi pienpuolueille ei haluta antaa näkyvyyttä?
31.03.2023Nyt on varmistumassa Suomen pääsy mukaan Naton sotilasoperaatioihin
30.03.2023Valtamedia aloitti Perussuomalaisten mainostamisen jo hyvissä ajoin ennen eduskuntavaaleja, joten valtaeliitin työrukkaselle voi ennustaa hyvää vaalimenestystä
29.03.2023Suomen kovin video korruptiosta ja viranomaisrikollisuudesta (K18)
28.03.2023Vakioveikkausta vai faktoja?
27.03.2023Nyt on aika herätä Tukholma-syndroomasta!!
25.03.2023Törkeää väkivaltaa vai false flag?
24.03.2023Miksi Uusi Suomi sensuroi Tuomas Malisen järkevän ja Suomen parasta tahtovan kirjoituksen?
22.03.2023Viisi ohjetta eduskuntavaaleihin
22.03.2023Järviradion vaalipaneelissa yksi erottui muista
22.03.2023Onko Ilta-Sanomilla varaa vitsailla pienpuolueista?
15.03.2023Shokkiuutinen? - Helsingin Sanomien vaalikone syrjii pienpuolueita?
06.03.2023Hyviä videoita, sulje TV ja katso nämä
04.03.2023Loistava esimerkki miten media vaikuttaa jo pieniin lapsiin
03.03.2023Jari Tervo kannattaa Lähi-Idän lasten pommittamista?
02.03.2023Miksi rehellisiä Nato-vaaleja ei uskalleta pitää?
01.03.2023Onko Suomen eduskunnalle 500 000 kuollutta lasta aivan yhdentekevä asia?
28.02.2023Vierailu vaaliteltalla oli pettymys
27.02.2023Miksi monille eduskuntavaaliehdokkaille koronarokotteiden haitat on niin arka aihe?
27.02.2023Totuus koronasta, koronarokotteista, Googlesta, Wikipediasta, faktantarkastajista ym. (tämä dokumentti sinun on katsottava, varsinkin jos sinulla on lapsia)
24.02.2023Eduskunta keskustelee Ukrainasta 24.02.2023
24.02.2023Rauha Ukrainaan oli tekeillä jo maaliskuussa 2022, mutta lännen globalistit estivät sen?
17.02.2023Mikä kiire Suomessa on nuijia Nato-päätös valmiiksi pöytälaatikkoon, vaikka ei ole edes täyttä varmuutta pääseekö Suomi sotaliittouma Naton jäseneksi?
17.02.2023A-Talkin asiantuntijat vs. riippumattomat asiantuntijat
16.02.2023Tampereen Sanomat NetMagazine suosittelee: Naapuriseuran Sanomat ja Vastaan Sanomat
16.02.2023Taas meitä huijataan?
15.02.2023Läntisen arvoyhteisön johtajat ottavat itsestään hymyileviä selfie-kuvia, kun samaan aikaan Ukraina ja EU syöttää Bahmutin lihamyllyyn nuoria sotilaita
15.02.2023Jääveistospolku, hyvän mielen vierailukohde Tampereen Ikurissa
08.02.2023Miksi niin moni haluaa suudella Naton sormusta? (katso video, jos uskallat!)
08.02.2023Geopolitiikan peruskurssi
03.02.2023"Tämä ei siis ole uutinen"
03.02.2023Yle Uutiset 2.2.2023: Nato-vastaiset mielenosoitukset ovat terrorismia?
02.02.2023Yksityisiä suihkukoneita + helikoptereita = vihreää siirtymää WEF-tyyliin
02.02.2023Miksi Tampereelta ei ole tullut Maija Lehtosen jälkeen ketään huipputason kilpakehonrakentajaa?
01.02.2023Yksiö Hervannasta, hinta yli miljoona markkaa
01.02.2023Niin muuttuu maailma, Eskoni - Nykyisin takinkäännöstä jopa palkitaan
31.01.2023"Mitä lupasitte paholaiselle vastineeksi Suomen menestyksestä?"
31.01.2023Miksi THL ja Yle valehtelee ylikuolleisuudesta silmiä räpäyttämättä?
31.01.2023Miksi niin moni valtamedian toimittaja ei kunnioita Journalistin ohjeita, erityisesti kohtaa numero kahdeksan?
28.01.2023Rakentaako Ruotsi tietoisesti Suomelle Nato-ansaa, eikä aiokaan itse liittyä Natoon?
28.01.2023Tärkeä video: Hautausurakoitsija puhuu koronarokotteista ja ylikuolleisuudesta
28.01.2023Yrittikö Iltalehti pelastaa kohujutullaan uskottavuuden rippeensä, vai oliko kyse vain kylmästi rahasta?
16.01.2023Liian moni poliitikko ja julkisuuden henkilö on vajonnut syvään sotapsykoosiin
12.01.2023Tamperelaisessa hyvä juttu maailman nopeimmasta joukkuepelistä
12.01.2023Miljonäärit etsivät rokottamattomia pilotteja?
07.01.2023Koronarokotteet eivät kelpaa edes ilmaiseksi köyhille maille, mutta Suomen tv:ssä mainostetaan silti uutta tehostekierrosta riskiryhmäläisille
07.01.2023Elämän junamatka
04.01.2023Tällä kuvalla ulkopolitiikkavuosi 2023 käyntiin
31.12.2022Ajatuksia herättäviä kuvia
31.12.2022Oliko FTX-huijaus sitä parempaa rikollisuutta?
31.12.2022Karkotetut, karu dokumentti 90-luvulta
24.12.2022RAUHALLISTA JA HYVÄÄ JOULUA!
23.12.2022Miksi valtamedia ei kerro sanallakaan hoitajapulan yhdestä merkittävästä syystä?
23.12.2022Kotkalainen taloyhtiö konkurssiin, Great Reset etenee suunnitellusti?
14.12.2022Onko EU:n seuraava korruptiovyyhti 71 miljardin euron rokotepotti?
12.12.2022Poimintoja uutisvirrasta, näin meitä aivopestään ja viedään kohti Natoa
10.12.2022Katso nämä videot koronarokotteista ja tee ihan itse omat johtopäätöksesi
08.12.2022Ilmainen ämpäri vs. 9 miljoonaa dollaria
06.12.2022Presidentti Kyösti Kallion rukous Suomen puolesta Talvisodan aikana 1939
05.12.2022Ukrainan sodan syyt ja taustat, tätä ei valtamedia kerro!
05.12.2022Tämä video pitäisi näyttää Suomen jokaisessa oppilaitoksessa (All Wars Are Bankers' Wars)
03.12.2022Coca-Colan rekka sai ihmiset liikkeelle, miten saman innostuksen saisi tarttumaan Suomen itsenäisyyteen liittyviin asioihin?
01.12.2022Ajatuksia herättäviä kuvia
30.11.2022Talvisota alkoi 83 vuotta sitten (Talvisodan kielletty historia)
29.11.2022Suomen ehkä kovin vitamiini/lisäravinnevideo (kannattaa katsoa jos terveys kiinnostaa)

Näytä lisää »