Oletko sinä seuraava?

15.04.2023

EU_mietelause_Voltaire.jpg

TSNM poikkeuksellisesti julkaisee saman uutisen kaksi kertaa peräkkäin, kun nyt ollaan sen verran vakavien asioiden äärellä ja matkalla kohti poliisivaltiota. Nyt ihmisten pitäisi alkaa heräämään siitä henkisestä, valtamedian aiheuttamasta horroksestaan ja alkaa ymmärtämään asioita laajemmin. Jos hyvin heppoisin perustein pystytään maanpetossyytteitä nostamaan tai muuten ihmisten mainetta mustamaalaamaan, niin silloin pitäisi muistaa, että sinä saatat myös joskus joutua vastaavanlaisen toiminnan kohteeksi, jos teet jotain sellaista mikä uhkaa vaikutusvaltaisten tahojen asemaa.

Ja mikä vielä tärkeämpää muistaa, sinun ei välttämättä edes tarvitse tehdä mitään ja silti sinut voidaan lavastaa johonkin syylliseksi tai epäillyksi. Pelkästään epäillyksi joutuminen saattaa aiheuttaa jo riittävää mainehaittaa vaikka sinut todettaisiinkin syyttömäksi jossain oikeusportaassa. Epärehellisillä ja ahneilla ihmisillä ei ole moraalia, joten heiltä ei kannata mitään reilua kohtelua odottaa, jos joku laskee sen varaan, että heilläkin jonkinlaiset periaatteet on.

Moni ahne ja epärehellisesti toimiva joutuu omaatuntoaan viinalla tai huumeilla rauhoittamaan, kun melkein kaikilla jonkinlainen omatunto kuitenkin on. Myös karman laki hyvin usein toimii ja toisia ihmisiä riistävä ja hyväksikäyttävä joutuu sen usein kokemaan omassa elämässään, kun lähipiiriin ja ystäviksi ei päädykään hyväsydämisiä ja vilpittömiä ihmisiä vaan paljon negatiivisuutta ja selkäänpuukotusta saattaa karman laki tarjota.
Kulissit saattaa hyvinkin olla kunnossa, hienoa autoa ja huvilaa + uima-allasta löytyy, mutta silti riistäjä on usein sisältä melko tyhjä. Sitä tyhjyyttä sitten yritetään täyttää jollain.

Myös ihmisen kehonkieli kertoo paljon, hyvänä esimerkkinä vaikka esim. monet A-studioon raahatut Naton mainostajat ja sotilasasiantuntijat joiden tehtävänä oli puhua puolitotuuksia tai jopa valehdella asioista. Heidän kehonkielensä oli usein hyvin varautunutta ja silmistä puuttui se loiste mitä monesti näkee vilpittömillä ja elämäänsä tasapainon löytäneillä ihmisillä.
Kaikkea ei saa rahalla.

Tällä hetkellä ollaan Suomessa vaarallisella polulla kun tavallisia ihmisiä on alettu jahtaamaan, mutta esim. pettymyksiksi osoittautuneita mRNA-koronarokotteita EU osti 71 miljardilla eurolla, mutta tuohon kauppaan liittyvät korruptioepäilyt on toistaiseksi sivuutettu kokonaan. Puhumattakaan niistä lukuisista ihmishengistä jotka nuo kokeelliset mRNA-rokotteet tappoivat, sitä ei voi rahassa edes mitata.

Nyt kun eduskuntavaalit on ohi ja moni puolue mainosti ennen vaaleja toimivansa Suomen parhaaksi, niin TSNM odottaa mielenkiinnolla mikä puolue ensimmäisenä aloittaa vaatimaan tutkimukset mRNA-koronarokotteisiin liittyvistä lukuisista epäselvyyksistä, sekä niistä aiheutuneesta ylikuolleisuudesta.

Tieto on valtaa

Joku ehkä tietääkin, että FBI:n pitkäaikainen johtaja John Edgar Hoover tiesi tiedon merkityksen ja jossain lähteissä kerrotaan Hooverilla olleen pieni musta vihko usein mukanaan jossa oli poliitikoista ym. hyvin arkaluonteista tietoa. Tuota vihkoa sitten Hoover piti jossain tapaamisissa esillä ja naputteli sen kanteen sormillaan, jolloin tapaamisen toinen osapuoli varmasti tiesi miten käy jos ei suostu toimimaan halutulla tavalla. Hooverin toiminta ja agenda oli muutenkin hyvin hämärää monissa asioissa. 
Moni pitikin Hooveria pahempana rosvona kuin ne tavallisemmat rosvot joita FBI tutki, ja Hooverilla myös itsellään oli melkoisia salaisuuksia omassa siviilielämässään jotka sitten myöhemmin tulivat julki.

Tieto on siis myös jonkinlaista valtaa ja TSNM:n neuvo kaikille globalismia ja korruptiota vastaan taisteleville kansalaisaktivisteille onkin, että yrittäkää hankkia niin kovaa tietoa ja nimilistaa epärehellisesti toimivista viranomaisista ja julkisuuden henkilöistä, että keräämänne tiedot ja nimilistat vuotaa julkisuuteen jos saatte tuomion. Nyt kun tämä peli toisinajattelijoita ja globalismin vastustajia kohtaan alkaa menemään näköjään niin kovaksi, että tavallisten ihmisten etuja ajavien täytyy myös ottaa tehokkaampia konsteja käyttöön.

Kannattaa myös huolehtia henkisestä ja fyysisestä hyvinvoinnistaan, pitää vitamiinitasot riittävän korkealla, syödä laadukasta ravintoa(ei sitä kaikkein halvinta), sekä välttää huonon musiikin ja huonolaatuisten tv-ohjelmien katsomista. Jos musiikki kiinnostaa niin kannattaa esim. tutustua 80-luvun musiikkiin, jolloin taso muusikissa oli paljon kovempi kuin nykyisin. Valtaeliitti ei halua, että ihmiset käyttävät liikaa aivojaan ja siksi heidät yritetään pitää pienessä sumussa huonon musiikin, huonojen elokuvien ym. avulla. Muista kuitenkin, että valinta on sinulla, Hollywoodin kuraa ei ole pakko katsoa vaan senkin tilalle varmasti löytyy aivoille parempia vaihtoehtoja.

Arvosta itseäsi ja rehellisyyttäsi, älä anna valtamedian kertoa sinulle millainen sinun pitäisi olla.

Tampereen Sanomat NetMagazine, terveyden ja kansan puolella

 

Toisinajattelijoiden vainot ovat alkaneet Suomessa? | Tampereen Sanomat 15.04.2023

Verkkosieppaus_15-4-2023_144418_www.iltalehti.fi.jpeg

Iltalehden otsikointi ja juttu on taattua valtamedian aivopesua jolla pyritään leimaamaan pienpuolueiden väki epäisänmaallisiksi salaliittohörhöiksi. Suureen osaan ihmisiä tämänkaltainen aivopesu uppoaakin hyvin ja valtamediaan uskovat ihmiset saadaan siten pysymään kauempana totuudesta. Iltalehden jutun otsikko oli alunperin "Kristalli­puolueen ehdokkaita epäillään maanpetos­rikoksista", joten Iltalehden toimituksessakin hieman arvotaan mikä olisi se kaikkein raflaavin otsikko tähän juttuun.

Valtavan iso asia on tehty siitä, että pari henkilöä on jossain pellonreunassa tai joidenkin tunnelien läheisyydessä käynyt tekemässä videoita joissa puhutaan maan alla menevistä tunneleista, josta sitten todella vakava maanpetossyyte nostetaan. Täysin vilpittömiä totuuden etsijöitä syytetään maan turvallisuuden vaarantamisesta, mutta samaan aikaan Suomen turvallisuutta on heikennetty tietoisesti kun väkisin sotaisaan Natoon liityttiin.
Ja samalla voitaisiin syyttää myös niitä tahoja jotka pimittivät esim. Suomen kansanedustajilta tietoja Naton tekemistä sotarikoksista. Kansanedustajille ennen Nato-äänestystä toimitetussa Nato-selonteossa ei esim. mainittu siviileitä tietoisesti murhanneita Naton Gladio-operaatioita ollenkaan. Tuo on törkeää tiedonpimittämistä josta pitäisi syyte nostaa jos kerran pellon reunassa kuvaamisesta ja tunneleista puhumisestakin syyte nostetaan.

Ja entäs sitten kokeelliset mRNA-koronarokotteet, joita jopa pakotettiin ottamaan joissakin ammateissa, joutuuko niiden aiheuttamista vaurioista kukaan koskaan vastuuseen? Jos tämä aivan naurettava maanpetossyyte johtaa jonkinlaiseen tuomioon, niin sitten kyllä pitää antaa tuomiota aika moneen muuhunkin suuntaan.
Valtaeliitin/valtamedian tarkoitus on todennäköisesti yrittää pelotella globalismia ja monikansallisten jättiyritysten valtaa vastustavia kansalaisaktivisteja ja saada heidät lopettamaan tavallisten ihmisten puolustamisen vankilatuomion pelossa.

Samalla valtamedia haluaa antaa käsityksen, että valeoppositio Perussuomalaiset on se todellinen oppositio ja yrittää ohjata ihmisiä siihen suuntaan. Globalismin vastustajia on helpompi kontrolloida kun antavat kannatuksensa valeoppositio Perussuomalaisille, joka ei oikeasti globalismia vastusta, kuten on nähty esim. mRNA-rokotteiden ja Naton kannattamisessa. Myös Perussuomalaisten myönteinen kanta GMO ja TTIP asioissa on monella hyvin muistissa.

Kansalaisaktivisteilla harvoin on paljon rahaa, sillä totuus on huonoa bisnestä, joten he eivät voi rahaa ja vaikutusvaltaa käyttää niin paljon itsensä puolustamiseen. Monesti myös 100 prosenttisen luotettavan asianajajan löytäminen saattaa olla hankalaa, kun sillä alalla on monenlaisia lonkeroita ja kytköksiä eri suuntiin. Tämänkin julkaisun toimituksessa on tiedossa monta juttua jossa syytetty on luullut palkanneensa erittäin pätevän ja täysin puolueettoman asianajajan, mutta asia ei oikeasti ollutkaan niin.

TSNM:n neuvo kaikille globalismia ja korruptiota vastustaville kansalaisaktivisteille onkin, että yrittäkää hankkia niin kovaa tietoa ja nimilistaa epärehellisesti toimivista viranomaisista ja julkisuuden henkilöistä, että keräämänne tiedot ja nimilistat vuotaa julkisuuteen jos saatte tuomion.
Tuota tyyliä on moni alhainen ketku käyttänyt, kun ovat olleet mukana esim. lasten tai naisten hyväksikäytössä ja tietävät ketä kaikkia muita asiaan on liittynyt ja siten nuo alhaiset ketkut ovat välttäneet vankeustuomion.
Tämä peli toisinajattelijoita ja globalismin vastustajia kohtaan alkaa menemään näköjään niin kovaksi, että tavallisten ihmisten etuja ajavien täytyy myös ottaa tehokkaampia konsteja käyttöön. Tieto on usein myös valtaa.

Tämä tapaus on myös siitä hyvin mielenkiintoinen, että kyseisille tunnelien etsijöille on moni naureskellut ja pitänyt heidän juttujaan aivan keksittynä hörhöilynä, mutta nyt sitten selvisikin ettei ollutkaan mitään hörhöilyä ja "salaliittohörhöt" olivat tässäkin asiassa oikeassa, aivan kuten ovat olleet mRNA-koronarokotteissa ja monessa muussakin asiassa.

On myös hyvin erikoinen yhteensattuma, että nämä pidätykset tehtiin juuri nyt kun Suomi liittyi Natoon, vaikka kyseinen Tunnel Busters YouTube-kanava on ollut toiminnassa jo pitkään ja kaikkien nähtävillä. Jos kyseinen kanava sisälsi jotain Suomen turvallisuudelle vaarallista materiaalia niin asiaan varmasti olisi puututtu jo kanavan alkuvaiheessa, joten liian moni asia tässä jutussa haisee väkisin tehdyltä maanpetossyytteeltä.

Suomalaisten pitäisi muistaa, että Nato:n joukkoja voidaan nyt luvallisesti käyttää myös suomalaisia vastaan, jos esim. tulee koronan kaltainen tilanne jossa valtaeliitti väittää, että mRNA-rokotukset on ainoa hoitokeino ja määrää kaikki suomalaiset pakkorokotettavaksi. Tuossa tapauksessa esim. Naton sotilaat voivat avustaa niissä pakkorokotuksissa, kun suomalaiset sotilaat on vaikea motivoida toimimaan omaa kansaansa vastaan.

Suomen oikeuslaitoksella on muutenkin tällä hetkellä isoja uskottavuusongelmia, kuten on nähty mm. Anneli Auerin tapauksessa esiin tulleista vääristä lausunnoista, Asko Kervisen ajojahdista kun hän oli liian rehellinen työssään, sekä siitä tapauksesta kun erästä luontaistuoteyrittäjää yritettiin lavastaa kovien huumeiden myyjäksi, vaikka grammaakaan huumeita ei löytynyt mistään, mutta silti useamman vuoden kovaa tuomiota ajettiin läpi lähes pelkästään joihinkin epäselviin paperilappuihin vedoten.

Tällä hetkellä valtamedian tutkiva journalismi on hyvin valikoivaa, monia asioita ei haluta tutkia ollenkaan ja monista asioista ollaan tietoisesti aivan hiljaa. On surullista kun niin moni ihminen turruttaa itsensä huonolaatuisella viihteellä ja musiikilla siihen tilaan, että omien aivojen käyttö jää vähälle ja siksi valtamedia pystyy heitä ohjaamaan haluamaansa suuntaan. Nytkin todella moni ihminen pitää näitä vangittuja kansalaisaktivisteja maanpettureina, mutta ovat itse samaan aikaan hakeneet neljä mRNA-rokotetta hihaansa, mutta eivät ymmärrä itse joutuneensa petoksen uhriksi.

Liian monelta unohtuu se tosiasia, että tässä jutussa mainittujen tapausten yksi iso opetus on se, että myös sinä voit joutua aiheetta syytetyksi jostain, jos toimintasi haittaa joidenkin vaikutusvaltaisten tahojen etuja. Joten siksi nämä tapaukset joissa ihmisiä syytetään hyvin heppoisin perustein koskevat meitä kaikkia.


Tampereen Sanomat NetMagazine, kansan puolella


 

Jutun kuvakaappaus osoitteesta: Kolme eduskuntavaaliehdokasta vangittu – Epäillään maanpetoksesta (iltalehti.fi)

    EU_mietelause_Voltaire.jpg     

06.12.2023Suomi 106 vuotta 6.12.2023
05.12.2023Yle valehtelee päin näköä ylikuolleisuudesta
30.11.2023Talvisota alkoi 84 vuotta sitten (Talvisodan salattu historia)
25.11.2023Pakolaiset ovat uusi Nokia, paitsi jos he tulevat itärajalta
08.11.2023Toimitus on pitänyt syyslomaa
07.10.2023Mistä löytyisi poliitikonsiirto-robotti?
07.10.2023Jalkapallon äänet häiritsevät, mutta massiivisen ohjusiskun mahdollisuus ei häiritse?
05.10.2023Nobel-komitealta nyrkki vasten koronarokotteista sairastuneiden kasvoja
05.10.2023Meinataanko tämä irvokas näytelmä näytellä loppuun asti?
30.09.2023Ulkoministeri myöntää huijanneensa suomalaisia

Siirry arkistoon »