Törkeää väkivaltaa vai false flag?

25.03.2023

Ben_Zyskowiczin_kimppuun_hyokatty.jpeg

Tällä hetkellä Suomi ja valtamedia on siinä tilanteessa, että lähes kaikkea joutuu epäilemään. Kansanedustaja Ben Zyskowicz joutui katuväkivallan kohteeksi, ja on aina erittäin surullinen asia yhteiskunnankin kannalta kun väkivaltaa esiintyy kaduilla. Moni poliitikko on joutunut väkivallan kohteeksi ja joitain poliitikkoja on jopa murhattu, joten sikäli tämmöinen ikävä uutinen harvaa varsinaisesti yllättää.

Katuväkivaltaa on siis usein ennenkin poliitiikkoja vastaan esiintynyt, mutta muutama asia tässä tapauksessa herättää kysymyksiä. TSNM pyytää jo etukäteen anteeksi jos tämä juttu joitain loukkaa, mutta silti tutkivan journalismin nimessä täytyy aina ottaa kaikki vaihtoehdot huomioon.

Ensimmäinen asia mikä mikä herättää kysymyksiä on tapahtuman ajoittuminen juuri ennen eduskuntavaaleja, sekä myös aggressiivisen hyökkääjän Nato-vastaisuus ja juutalaisvastaisuus. Myöskin hieman ihmetyttää Iltalehdessä julkaistu video, jossa videon kuvaaja ei vapaalla kädellään yritä edes hieman estellä hyökkääjää, jatkaen samalla kuvaamistaan, jos kuvaaminen oli tässä tapauksessa se tärkeämpi asia kuin Zyskowiczin turvallisuus.
Samoin valokuvat eri kuvakulmista maassa makaavasta Zyskowiczista on ilmeisesti salamannopeasti otettuja. Ja kun sitten poliisi tulee ottamaan hyökkääjän kiinni, niin hänessä ei ollut videon perusteella pätkääkään aggressiivisuutta, vaan hyökkääjä käveli rauhallisesti poliisimaijaan talutettuna, yhtä nätisti kuin koiranäyttelyn hyvin koulutetut koirat.

Kovempi salaliittoteoreetikko saattaisi kysyä, että onko hyökkääjä joku näyttelijä? 

Samalla voi ihmetellä, että jos hyökkääjä oli aidosti Nato-vastainen henkilö, niin miksi hän ei huutanut kameroiden kuvatessa pidätystä esim. mitään Naton Gladio-joukkoihin liittyvää tai jotain puolesta miljoonasta tapetusta lapsesta. Siten olisi saanut paljon julkisuutta asialleen. Vai oliko kyse vain siitä, että hyökkääjä halusi sen oman viisitoistaminuuttisensa julkisuudessa?

Sattumaa vai ei, mutta muutama päivä sitten ison lukija- ja kuulijakunnan omaava Tuomas Malinen julkaisi Uuden Suomen blogeissa kirjoituksen jossa mm. Natoa arvosteltiin hyvin perustellusti, ja yllätys yllätys Uusi Suomi sensuroi kirjoituksen. Todella moni on nähnyt kirjoituksen ja se on edelleenkin luettavissa esim. Nykysuomessa ja totta kai myös Tampereen Sanomat NetMagazinessa. Nyt sitten pari päivää sensuroinnin jälkeen joku Nato-vastainen hyökkää kadulla Ben Zyskowiczin kimppuun ja samalla monen alitajunnassa leimaa Nato-vastaiset aggressiivisiksi höyrypäiksi.

Kun asiaa tarkastelee isommassa kokonaisuudessa, niin jos kyseessä on jonkinlainen false flag-temppu, niin silloin vaikuttaa siltä, että halutaan mustamaalata Nato-vastaisia sekä samalla saada ääniä Kokoomukselle ja PerusSuomalaisille, jotka tästä tapauksesta äänimäärissä mitattuna eniten hyötyvät. Lisää väriä soppaan tuo se, että juuri nyt ennen vaaleja Seiska-lehti juoksee pääministerin aviomiehen perässä, hakien kohuotsikoita. Tilastollisesti ajateltuna nyt juuri ennen vaaleja tapahtuu kaikenlaista hyvin erikoista.

Pelataanko tässä siis jotain valtaeliitin 5D-shakkia ja mahdollisesti tarkoituksena on vain testata miten ihmiset suhtautuu tähän näytelmään ja kuinka he silti äänestävät isoja puolueita vaikka kuinka sekavaa menoa olisi tässä sirkuksessa nähtävillä?

Tämä kaikki tietysti on vain pelkkää spekuloitua salaliittoteoriaa, mutta aggressiivisen hyökkääjän juutalaisvastaisuus ja samaan yhteyteen liitetty Nato-vastaisuus kuulostaa oudolta yhteensattumalta. Vaikuttaa siltä, että monesti halutaan Suomessakin pitää antisemitismi aihetta pinnalla, vaikka antisemitismi on todennäköisesti Suomessa melko harvinaista.
Tavallisia juutalaisia tuskin kukaan tavallinen, normaalijärkinen, suomalainen vihaa, mutta moni ei voi hyväksyä sen pienen juutalaisen valtaeliitin toimia joka on paljon pahaa maailmaan aiheuttanut. Samalla täytyy heti mainita, että juutalainen valtaeliitti on hyvin samanlainen kuin muutkin valtaeliitit. Suurin osa valtaeliitistä haluaa vain rahaa ja valtaa ilman ihmisten uhraamista, mutta on myös se pieni osa valtaeliitissä joille ihmishengetkään ei merkitse paljoakaan, kunhan vain oma agenda etenee. Joten tämän jutun krittiikki kohdistuu kaikkeen siihen valtaeliittin jotka haluvat sortaa ja hyväksikäyttää tavallisia ihmisiä.

Lopuksi vielä kerran muistutus, että tämä juttu oli vain spekulaatiota tapauksesta johon liittyi paljon outoa. TSNM toivoo Ben Zyskowiczille mahdollisimman nopeaa toipumista tuosta välikohtauksesta. Vaikka TSNM ei ole isojen puoluiden kanssa samoilla linjoilla poliittisesti, niin silti ihmisten terveys ja turvallisuus on asia jota pitää aina kunnioittaa.

Tampereen Sanomat NetMagazine, kansan puolella


Lähde: Ben Zyskowiczin kimppuun hyökätty (iltalehti.fi)

 

06.12.2023Suomi 106 vuotta 6.12.2023
05.12.2023Yle valehtelee päin näköä ylikuolleisuudesta
30.11.2023Talvisota alkoi 84 vuotta sitten (Talvisodan salattu historia)
25.11.2023Pakolaiset ovat uusi Nokia, paitsi jos he tulevat itärajalta
08.11.2023Toimitus on pitänyt syyslomaa
07.10.2023Mistä löytyisi poliitikonsiirto-robotti?
07.10.2023Jalkapallon äänet häiritsevät, mutta massiivisen ohjusiskun mahdollisuus ei häiritse?
05.10.2023Nobel-komitealta nyrkki vasten koronarokotteista sairastuneiden kasvoja
05.10.2023Meinataanko tämä irvokas näytelmä näytellä loppuun asti?
30.09.2023Ulkoministeri myöntää huijanneensa suomalaisia

Siirry arkistoon »